goofy Posted yesterday at 01:24 PM Posted yesterday at 01:24 PM (edited) Karlik u ลกirokom luku zaobilazi mesto gde je tamburao flajkom... ย edit slovo Edited yesterday at 01:25 PM by goofy 1 12
bungalov Posted yesterday at 01:42 PM Posted yesterday at 01:42 PM 16 minutes ago, goofy said: Karlik u ลกirokom luku zaobilazi mesto gde je tamburao flajkom... ย edit slovo Tu ce ga navlaciti na tehnickuย ๐ 4
Shikamaru Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Parket je dakle veฤ uspeลกan, ฤim je ovoliko fora inspirisao ๐ 6 1
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 4 hours ago, Barkley#34 said: Gle, gle, pogreลกio sam, oznaฤili su JNA na mapi: ย ย Kao ลกto rekoh, brutalan parket ____________________________________________________ ย Inaฤe, Realni Jr pozdravlja @SteveFrancis#3 ย ย Edited 22 hours ago by realno *w 8 5 1 1
Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/4016 ย I KK izdao saopลกtenje povodom mizoginije i uvreda onog obolelog degenerika. Naravno, Ostoja hvata jeftine poene i nastupa populistiฤki, jer mu je taj isti smrad vreฤao trenera i igraฤe pa je ฤutao, a sad kad se digla kuka i motika eto ga u prvim redovima. I zato puลกi kurac ostoja 7
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mladi i neiskusni Ataman, ostavlja Rakoฤa da mu igra zadnju odbranu... ccc 1 4
Son_of_a_gun Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kako sam skakao ovdje po stanu sa nogom u gipsu, dobro nisam i drugu polomioโฆ ๐ 1 2 8
Dzep Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako sam skakao ovdje po stanu sa nogom u gipsu, dobro nisam i drugu polomioโฆ ๐ ย Naravno da ฤu da se hvalim - I was there, doduลกe bio sam u izmenjenom stanju svesti ali Boลพe moj, ko radi taj i greลกi... ๐ 3 1 1
realno *w Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) I ja sam bio, uvek se setim drugara koji je stajao pored i mene i mi slavimo Kecmanov koลก, a on je posle istog samo pogleda semafor, tj vreme koje je ostalo i rekao "prerano!". Sreฤom Nahbar bacio neku ciglu posle toga. Edited 21 hours ago by realno *w 7
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Evo mene u Areni. Poku, Vanja i Dilan prangijaju trojke sat ipo pre poฤetka. Na drugom koลกu se zagrevaju petorica iz Efesa.ย 2
wrach Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Da se podsetimo: ย E ovde sam bio ubedjen da ce deo tribine gde sam bio da se urusi, bilo je 3 ljudi na jednoj stolici ย @realno *wย tu je Douzer, dobio lep aplauzย ย ย edit2: sad vidim nema ga na semaforu, a tu je Larkin ย Kod nas Mika u sastavu, nema Mitra Edited 20 hours ago by wrach
Alek The Great Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ma kakav Douzer. Vecito nas je trpao Larkin. Ima li njega?
Eddard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 hours ago, ScepanScekicSto said: ย meni bas super izgleda ย Trojka sa autokomande dobija i bukvalno znaฤenje ๐ 3
bungalov Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 23 minutes ago, Stiletto said: Evo mene u Areni. Poku, Vanja i Dilan prangijaju trojke sat ipo pre poฤetka. Na drugom koลกu se zagrevaju petorica iz Efesa.ย Znaci to je problem, potrose sve dok utakmica pocne. 1
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 minutes ago, wrach said: ย @realno *wย tu je Douzer, dobio lep aplauz ย nije morao
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, ChrisJudd said: Jel tu Larkin? Ko je nama 12.? ย Eno ga dole na parketu, prangija one njegove trojke iz dribling. Ubada 8 od 10, brojao sam. ย Murinen i Lakiฤ su 11. i 12. 1
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Eno ga dole na parketu, prangija one njegove trojke iz dribling. Ubada 8 od 10, brojao sam. ย Vadi one Sonove ลกuhve, ลกta ovo znaฤi?ย ๐
SteveFrancis#3 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ajde, neka nam je sa srecom, pa da ih operemo 1 1
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: ย Vadi one Sonove ลกuhve, ลกta ovo znaฤi?ย ๐ ย To ti, Maliฤe, znaฤi da smo najebali. 1
Ne sam Safete Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Mladi i neiskusni Ataman, ostavlja Rakoฤa da mu igra zadnju odbranu... ccc To su bili blokovi โค๏ธ Alex Maric 2 1
Recommended Posts