goofy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Karlik u ลกirokom luku zaobilazi mesto gde je tamburao flajkom... ย edit slovo Edited 7 hours ago by goofy 1 11
bungalov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 16 minutes ago, goofy said: Karlik u ลกirokom luku zaobilazi mesto gde je tamburao flajkom... ย edit slovo Tu ce ga navlaciti na tehnickuย ๐ 3
Shikamaru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Parket je dakle veฤ uspeลกan, ฤim je ovoliko fora inspirisao ๐ 5 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 4 hours ago, Barkley#34 said: Gle, gle, pogreลกio sam, oznaฤili su JNA na mapi: ย ย Kao ลกto rekoh, brutalan parket ____________________________________________________ ย Inaฤe, Realni Jr pozdravlja @SteveFrancis#3 ย ย Edited 5 hours ago by realno *w 6 4 1
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/4016 ย I KK izdao saopลกtenje povodom mizoginije i uvreda onog obolelog degenerika. Naravno, Ostoja hvata jeftine poene i nastupa populistiฤki, jer mu je taj isti smrad vreฤao trenera i igraฤe pa je ฤutao, a sad kad se digla kuka i motika eto ga u prvim redovima. I zato puลกi kurac ostoja 4
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mladi i neiskusni Ataman, ostavlja Rakoฤa da mu igra zadnju odbranu... ccc 1 2
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako sam skakao ovdje po stanu sa nogom u gipsu, dobro nisam i drugu polomioโฆ ๐ 1 2 6
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako sam skakao ovdje po stanu sa nogom u gipsu, dobro nisam i drugu polomioโฆ ๐ ย Naravno da ฤu da se hvalim - I was there, doduลกe bio sam u izmenjenom stanju svesti ali Boลพe moj, ko radi taj i greลกi... ๐ 3 1 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) I ja sam bio, uvek se setim drugara koji je stajao pored i mene i mi slavimo Kecmanov koลก, a on je posle istog samo pogleda semafor, tj vreme koje je ostalo i rekao "prerano!". Sreฤom Nahbar bacio neku ciglu posle toga. Edited 4 hours ago by realno *w 6
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo mene u Areni. Poku, Vanja i Dilan prangijaju trojke sat ipo pre poฤetka. Na drugom koลกu se zagrevaju petorica iz Efesa.ย 2
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Da se podsetimo: ย E ovde sam bio ubedjen da ce deo tribine gde sam bio da se urusi, bilo je 3 ljudi na jednoj stolici ย @realno *wย tu je Douzer, dobio lep aplauzย ย ย edit2: sad vidim nema ga na semaforu, a tu je Larkin ย Kod nas Mika u sastavu, nema Mitra Edited 3 hours ago by wrach
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma kakav Douzer. Vecito nas je trpao Larkin. Ima li njega?
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, ScepanScekicSto said: ย meni bas super izgleda ย Trojka sa autokomande dobija i bukvalno znaฤenje ๐ 3
bungalov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Stiletto said: Evo mene u Areni. Poku, Vanja i Dilan prangijaju trojke sat ipo pre poฤetka. Na drugom koลกu se zagrevaju petorica iz Efesa.ย Znaci to je problem, potrose sve dok utakmica pocne. 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, wrach said: ย @realno *wย tu je Douzer, dobio lep aplauz ย nije morao
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, ChrisJudd said: Jel tu Larkin? Ko je nama 12.? ย Eno ga dole na parketu, prangija one njegove trojke iz dribling. Ubada 8 od 10, brojao sam. ย Murinen i Lakiฤ su 11. i 12. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Eno ga dole na parketu, prangija one njegove trojke iz dribling. Ubada 8 od 10, brojao sam. ย Vadi one Sonove ลกuhve, ลกta ovo znaฤi?ย ๐
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: ย Vadi one Sonove ลกuhve, ลกta ovo znaฤi?ย ๐ ย To ti, Maliฤe, znaฤi da smo najebali. 1
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Mladi i neiskusni Ataman, ostavlja Rakoฤa da mu igra zadnju odbranu... ccc To su bili blokovi โค๏ธ Alex Maric 1
Recommended Posts