DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 hours ago, Elevator Operater said: To je rekao da umiri Papu i skrene tok razgovora sa toga da smo na 1 nedajboze povredu da nemamo pleja. U EL. Papu ništa ne može da umiri. Eventualno ako komšije krenu opet da prozivaju Želimira, a tek će biti prostora kad i oni dobiju svog trenera Obradovića. 1
bungalov Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kad smo kod yt suggestion, mene je pogodio sledeci video: Imamo li se cemu nadati? Takodje, prica ide da je Exum van ekipe i upitno je da li ce zabosti ugovor u NBA. Mozda ima neki strucnjak za prekoatlantska desavanja da kaze nesto vise?
wrach Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nece centar doci bar jos 15 dana, sto znaci ako dolazi iz USA nece krociti na parket EL pre Novembra. I to je optimisticna varijanta rekao bih.
TripleJ Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 46 minutes ago, bungalov said: Kad smo kod yt suggestion, mene je pogodio sledeci video: Imamo li se cemu nadati? Takodje, prica ide da je Exum van ekipe i upitno je da li ce zabosti ugovor u NBA. Mozda ima neki strucnjak za prekoatlantska desavanja da kaze nesto vise? Nije sa bas proslavio 😄, mozda ipak mozemo bolje . Sto se Exuma tice, on ima vazeci ugovor, ali je povredjen. Mogu da ga optuste uz isplatu.
jedibojan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Adem Bona? Nikakve insajderske info, samo vidim da je kandidat za cut, a ovako laicki deluje da odgovara "profilu"
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Teško da će njega otpustiti, ali svakako da bi bio super kandidat. 2 1
Igor_ Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 23 minutes ago, jedibojan said: Adem Bona? Nikakve insajderske info, samo vidim da je kandidat za cut, a ovako laicki deluje da odgovara "profilu" Nece on ostati bez ugovora, to se neke random stranice nalupale sa listom centara koji "najverovatnije" nece dobiti ugovor, a sa te liste vecina ce ostati u Nba ligi. 1
Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, jedibojan said: Adem Bona? Nikakve insajderske info, samo vidim da je kandidat za cut, a ovako laicki deluje da odgovara "profilu" Pa obzirom na Embiidovo fizicko stanje i cinjenicu da im je drugi centar rahmetli Drummond, rekao bih da je veca je sansa da Bona do kraja sezone bude prvi centar Sixersa nego da ga otpuste. 3 1
KockoOblo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bilo bi dobro da večeras pobedimo. Ili da bude nerešeno. Koliko bi ljudi, da ne kažem grobara, bilo živo da u košarci može da bude nerešeno. Kad bi moglo da bude nerešeno, ne bi nam trebao centar. Za te pare, mogli bi da imamo dva prva trenera. Željko i Meloun pored aut linije. Tegi bi otišao da živi na selu, čuva ovce i miluje ovna. Eh,kad bi moglo da bude nerešeno. 6
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Ne sam Safete said: Parket je bombona Je l to Nedovic dao negde iz Zemuna? Izlazim sam 2 16
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Ne sam Safete said: Iz Zeleznika. Sad kad gledam mapu, nama je ladno Mirota onu trojku iz auta uvalio tacno iz Zeleznika
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 37 minutes ago, Ne sam Safete said: Parket je bombona Uz grb, da, još samo da su linije neke druge boje a da nije neka hipsterska izmišljotina i to bi bilo to. Propuštena prilika da sve bude crno belo 6
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni linije nisu toliki problem koliko ovo mozzart žuto na slobodnom Ne razumem što nisu mogli to da stave crno belo kao na dresu, cela slika bi bila mnogo kompaktnija i čak bi ta fluroscentna "boja sezone" više došla do izražaja, ovako mix 2 žute baš bode oči 5
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad mi smeta Belgrade font i Black side font - nabijem dizajnera 1 1
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Propuštam priliku već nekoliko puta da napišem ovo. Arena mora da se polako pretvara u Pionir u smislu domaćeg terena. Ne želim da otvaram prezvakanu temu gdje je bolje, ali i naša ekipa mora da zauzme taj stav Ođe nema bodeva(Son ima ilustraciju) a i protivnik da osjeti što ste došli kad ste znali da ste ovde... Treba im dati do znanja, ne smiju biti opušteni da im je fino doći u BG. Treba da dođu i izgube i neka se vade negdje drugo.I nije baš Arena bez potencijala a i pozeri su već prošli neku obuku. Moramo postati domaćica. Od ove sezone 6
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Dzep said: Uz grb, da, još samo da su linije neke druge boje a da nije neka hipsterska izmišljotina i to bi bilo to. Propuštena prilika da sve bude crno belo Mislim da ce zutu kroz godinu/dvije zamjeniti neka druga boja, kao sto smo ljubicastu zamjenili. Ne opravdam, naravno ali takvi su trendovi. Kad vidim kakve sve garniture izbacuju neki drugi klubovi narocito fudbalski, pomislim da i nismo lose prosli sa nasom opremom.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Žuta je tu sigurno zbog sponzora, da pojača vizuelno prisustvo ovih reklama iz reketa. I nije toliki smak sveta, svakako bi druga boja linija legla bolje ali meni je ovo ok. Iako sam tradicionalista i nisam fan ovih novih šarenih terena nego parket bato, ovo je sve deo jednog hajpa u koji ste ušli. Korporativizacije i (re)brendiranja kluba i to je skroz ok.
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma žuta je zbog svpskih vadikala i prvog među njima. Alergični su na žutu boju 3
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam kao enemiks isto fan čistog parketa ali mi je ova fora sa kartom grada prebrutalna. Arena dođe negde kod linije bacanja na levoj strani, Pionir blizu linije bacanja na desnoj strani a JNA kod slova H. 2
Vlada Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zute linije, zuti mocart, font ... O ukusima ne vredi raspravljati a prilicno sam siguran da nijedna varijanta boja i fontova ne bi zadovoljila sve ukuse. Ponekad pomislim da bi, hipoteticki, da nam je meridijan sponzor a iskoriste se crvene boje sa grba za linije ovde izbila revolucija. Poenta mog upisa je da je najvaznija nasa podrska, osecaj da "i dusa i telo, sve je crno belo", kriticki stav vezan za motivaciju, igru, taktiku ... Hajde da gledamo ono sto je dobro a ima toga i da verujemo da ce tim biti kompaktan, borben i da ce dati sve od sebe umesto sto razglabamo o paleti boja. Uzgred, zuta je nova crno bela 😄 1
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 hours ago, Papanikolesku said: Pustiš Ntilikinu, ne računaš na Lundberga, dovedeš samo jednog kao zamenu, a ni taj jedan nije za jedan. O Dwizu neću ni da se ponavljam više. A Bože mili. Ovo uvek moze da se promeni, mi smo bar probili led pa bi vam se manje smejali 🙂 1 2
Recommended Posts