Jump to content

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, Tex_Willer said:

Ovaj dečko je slično kao Kusturica naglo porastao, nekih 15cm za vrlo kratko vreme, može on biti baš zanimljiv prospekt jer ima sjajnu lucidnost i osećaj za igraca na 4.

Ja vidim dosta talenta u mlađima, Bačko, Kusturica, Mijailović, Vuk Danilović (?), Bijelić... Ima nekih petnaestak klinaca ispod ili oko 18 od kojih može da se napravi neki core reprezentacije u narednih desetak godina, uz malo sreće i rada, a mogli bismo i mi da dobijemo nekog novog Bogdana/Novicu/Vanju, red je.

• Like 1
Posted
13 hours ago, Ne sam Safete said:

Ovako je izgledao Uros Lukovic u tom uzrastu. Nadamo se da ce ovaj malac imati jos bolju karijeru.

Posted
2 hours ago, Dzep said:

Ja vidim dosta talenta u mlađima, Bačko, Kusturica, Mijailović, Vuk Danilović (?), Bijelić... Ima nekih petnaestak klinaca ispod ili oko 18 od kojih može da se napravi neki core reprezentacije u narednih desetak godina, uz malo sreće i rada, a mogli bismo i mi da dobijemo nekog novog Bogdana/Novicu/Vanju, red je.

09g je brutalno u tom segmentu, oni bas mogu biti moćni na u17 sp, naravno Amere je teško dobiti ali sve druge apsolutno.

E sad veliki problem je šut, mogu razumeti manjak fizike ali tako tanak šut ne...

Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

09g je brutalno u tom segmentu, oni bas mogu biti moćni na u17 sp, naravno Amere je teško dobiti ali sve druge apsolutno.

E sad veliki problem je šut, mogu razumeti manjak fizike ali tako tanak šut ne...

Apsolutno isto sam se pitao, šta je problem, ne rade dovoljno na šutu?? Pa čekaj, majku mu, svako dete koje je ikad igralo basket igrali ga je da bi dalo koš, nas kao klince nisi morao uopšte da teraš, mogli smo od jutra do mraka samo šut. Odbijam da poverujem da je u pitanju nedostatak želje da se šutira, mora da treneri tome daju manjak prostora. Ili nas je zapala kamenjar generacija??

Posted

Meni se svidja urbanizam i svidja mi se crni deo sa printom navijačima.

Žuta mi ne bi smetala da je u boji logoa jebene kladionice - nije mi jasno zašto ove 2 boje nisu iste nijanse.

Ali, ako ne bude grb na sredini - Ostoja, Ostoja, pušikurac Ostoja!!!

• Like 2
Posted

Meni je krindž ova polumafijaška poruka Black side of white city (neko upućeniji će znati bolje, mislim da bi trebalo da stoji the white city) i te dve nijanse žute. Ostalo je dobro, sa zanimljivim detaljima. 

Naravno, grb na centru se podrazumeva, neću ni da razmišljam o tome da ga neće biti.

• Like 1
Posted

Propustena prilika za jos mafijaskiju poruku, koja doduse nikome van Srbije ne bi bila jasna:  the dark side of the hill

• Like 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Neću ništa da kažem, sve više sebe hvatam u Old man yells at cloud momentima, bolje da prihvatim da sam star i zaćutim nego da bude da stalno nešto zakeram... Nadam se da će jednog dana klub voditi neko ko zaista razume potrebe, namere i razmišljanje svojih navijača

• Ha-ha 4
Posted (edited)

Jel vam ovo LED paneli kao Panatinaikos što radi? Meni je to baš super.

Inače, igrate sa Olimpijakosom 14.01.2026 godine u Beču utakmicu, zbog zauzetosti Arene.

Edited by JPM
Posted

Meni se dopada print, kao i šablon mape grada (valjda je to?). Ostalo je bez nekog smisla i osećaja za estetiku. Jebala ih više ova žuta da ih jebala.

• Like 2
Posted

Ono realno, posle Borusijinih fanova, vi ste sledeći, tako da ste se možda ugledali na najbolje na svetu.

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Meni se dopada print, kao i šablon mape grada (valjda je to?). Ostalo je bez nekog smisla i osećaja za estetiku. Jebala ih više ova žuta da ih jebala.

Mozart zuta se mora videti svuda!Znate zasto!

Posted
18 minutes ago, Marvin said:

Propustena prilika za jos mafijaskiju poruku, koja doduse nikome van Srbije ne bi bila jasna:  the dark side of the hill

A, ne, ne, ne, dečače, Topčidera lepša strana.

• Like 1
Posted
23 minutes ago, Barkley#34 said:

Meni je krindž ova polumafijaška poruka Black side of white city (neko upućeniji će znati bolje, mislim da bi trebalo da stoji the white city)

Sva slobodna the su utrošena na znak na autoputu ispred Niša ("The birthplace of the Constantine the Great").

• Ha-ha 4