Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je vec sve receno. Predsednik obezbedio pare, sve je sad na treneru i sportskom direktoru.
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Već sam napisao da petica neće pre formiranja NBA rostera, dakle između 14-19.10 će biti jasno ko otpada, a ko će biti na nišanu. Verujem da je sad Čarls Besi prva opcija, ako ostane bez ugovora u Hoksima.
onomatopeja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Elevator Operater said: Jel se iko od vas zapravo primio na limarovu izjavu da centar stize ovih dana? Osim ako ja nisam propustio momenat gde se pojam "ovih dana" promenio u period od danas pa do kraja vremena. Sad ide nova da je budzet za centra obezbedjen, na KZS se i bek tada spomenuo pod uskoro, medjutim njega u jucerasnjoj izjavi za Mozzartsport nema. Brojcano svakako fali naspram prosle sezone, tu trenutno imamo rokadu Milton in, Ife i Nilikina aut. Sto se tice Murinena sudeci po njegovoj izjavi nece se zadrzati duze od godinu dana, spominje koledz kao nesto sto mu je svakako naredni korak.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Procitao sam komplet intervju, hvali Embida i kao igraca i kao komunistu ... Umro je u mojim ocima 🙂 Bolje da smo živeli u neznanju.
odupri se ludilu Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 27 minutes ago, onomatopeja said: Sad ide nova da je budzet za centra obezbedjen, na KZS se i bek tada spomenuo pod uskoro, medjutim njega u jucerasnjoj izjavi za Mozzartsport nema. Brojcano svakako fali naspram prosle sezone, tu trenutno imamo rokadu Milton in, Ife i Nilikina aut. Sto se tice Murinena sudeci po njegovoj izjavi nece se zadrzati duze od godinu dana, spominje koledz kao nesto sto mu je svakako naredni korak. Nisam stigao pisati u vreme kada je ovaj dečko došao. Marketinški dobar potez. Ali ja nemam neka pozitivna očekivanja od ovog dečka.To je kombinacija mojih predrasuda i naslaga iskustva a ne neka logična analiza. Živim na sjeveru već neko vrijeme(Oslo)i moram priznati da je iz našeg ugla gledanja sve ovo čudan mentalitet, ali svakako Finci su najčudniji od svih sjevernjaka. Jedno vreme sam njihov film gutao, ISMO mi je omiljeni komičar, Mati Nikenen i sad broj jedan u mojoj glavi, AAlto sjajan opus i uticaj ima u arhitekturi... dakle mogu reći da sam sklon ovim čudacima. Međutim za ovog dečka imam loš osjećaj i mislim da neka vrsta prevaspitavanja u smislu košarkaške etike i posvećenosti timu neće biti moguća. Ne mislim ni da je pogrešan potez sa obje strane ali.. Nadam se da grijesim.
SteveFrancis#3 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago U varijanti u kojoj ide posle godinu dana, ovo sve ostaje samo marketing. Sto je takodje legit. Medjutim, ocekivati neku stabilnu produkciju od njega ove godine je suludo. Tesko se moze reci da smo bilo sta izgubili pri takvom razvoju dogadjaja, ali rezultatski izvesno necemo dobiti nista. 1
Elevator Operater Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ako se ispostavi da je nekim cudom ready now za EL (kao nekad Jan), iskoristiti ga dok je tu, sve sto donosi rezultat treba upotrebiti. Ako nije, koristiti ga u ABA. Ako promeni plocu i komituje se na 2 sezone (da javi to na vreme), onda neka investicija u vidu forsiranja nekih minuta u EL treba da dodje u obzir, uprskos bolovima u rastu. 1
SteveFrancis#3 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Već sam napisao da petica neće pre formiranja NBA rostera, dakle između 14-19.10 će biti jasno ko otpada, a ko će biti na nišanu. Ovo je sad vec izvesno. Dakle, mi sasvim sigurno moramo ovakvi da preguramo Efes i duplo kolo u Spanjolskoj. Za Parizane postoji eventualno neka sansa da budemo zaokruzeni, ali daleko je to od sigurnog.
Darko Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Lik je imao baš dobar Eurobasket sa 18 godina, usput ubacivši nam dve ključne trojke u četvrtoj. Trebao bi biti koristan.
SteveFrancis#3 Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Ako se ispostavi da je nekim cudom ready now za EL (kao nekad Jan), iskoristiti ga dok je tu, sve sto donosi rezultat treba upotrebiti. Ako nije, koristiti ga u ABA. Ako promeni plocu i komituje se na 2 sezone (da javi to na vreme), onda neka investicija u vidu forsiranja nekih minuta u EL treba da dodje u obzir, uprskos bolovima u rastu. Imo, ne moze se ispostaviti, odnosno ne moze se povlaciti paralela sa Janom jer je on igrao u ekipi bez narocito velikog rezultatskog pritiska u EL, kod trenera koji je bio voljan i spreman da mu da solidne minute (kao i drugim klincima) i sasvim ok sa tim da trpi i rezultat ako je potrebno kroz njegov learning-curve. Miika nema niti jedan od ta dva 'sitna luksuza' - niti ce ga trener cekati i tolerisati preterano niti se KKP moze odbraniti od velikih ocekivanja navijaca, gde bi jos jedna sezona bez doigravanja bila ravna apokalipsi.
Recommended Posts