Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Problemi:

- Washington ne moze da igra pleja. Spor prenos lopte, bezidejni napadi, trosi se dodatno i onda stvari koje ume ne radi kako treba

- Ne brinem se za Parkera sto se napada tice, ali odbrana mora da bude pristojna, ne treba vise

- Osetkowski je katastrofalno spor

- Pokusevski ce i ove sezone biti beskoristan

- Obradovic zaboravio Browna i Karlika

ย 

Pozitivno:

- ISAC BONGA JE NAJBITNIJI IGRAC EKIPE

- Sterling sjajno

- Karlik odlicno

- Milton gotiva i bice od njega dobra sezona

- Kontrolisan skok u obe utakmice gde nismo dozvolili milion ofanzivnih skokova

ย 

ย 

• Like 10
Posted
5 minutes ago, Alek The Great said:

A neka se sami jave oni koji su hteli Duana pre Dorsija.

ย 

Javljam se, i niฤ se nije promenilo.ย 

Posted

Pobedismo Milano, sebe, sudjenje i pomalo Zeljka.

ย 

Ocekujem istu energiju i da prenesemo dobre periode igre na duze intervale protiv Efesa, kad nije duplo kolo i 6h leta, promene vremenske zone.

ย 

A voleo bih da verujem da lanjska ekipa ima nesto sebi i njima da dokaze.

• Like 6
Posted

Dobro je kad se pobjedi ali sve ostalo je loลกe. Uspjeli smo sa 30% jaฤom ekipom u odnosu na proลกlu godinu biti 30% gori. Odbrana linije za tri poena standardno ne postoji i to ฤ‡e nas koลกtati mnogo tokom sezone. Nemamo nikakav doprinos sa klupe, Dujan je jedan obiฤan cirkusant bez srama, odgovornosti, osjeฤ‡aja za momentum. Dilan Brendon broj dva. Poku usran ko zec.ย 
ย 

Shake s druge strane ima dosta skilla mada je i on zasrljao par puta na kraju. Sviฤ‘a mi se sve u svemu.

ย 

Vidjeฤ‡emo ovaj mali Ozi da li moลพe odmijeniti Carlika bar deset minuta, ako zaglavimo sa Washem na pleju najebali smo.

ย 

Sramotno suฤ‘enje.

ย 

Ostoja daj centra i puลกi kurac.

ย 

Laku noฤ‡.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Pobeda.

ย 

Evidentno loลกa fiziฤka sprema naลกih, ฤak i Bonge.

ย 

Da li marketing ispred priprema, splavarenje, evropsko prvenstvoโ€ฆne znam. Karlik duลกa u nosu, ฤak i Bonga i Sterling.

ย 

Pokuลกevski neupotrebljiv.

ย 

Vaลกingtonu treba plej pored da se ne pati sa organizacijom.

ย 

ลฝeljko penzija.

ย 

Doฤekasmo i Difala da nas uniลกtava, ova dvojica su sluge reลพima (ฤitaj dalje osnivaฤa) ali od Difale nisam oฤekivao. ฤŒini mi se da je ovo prvi put da nas je on pokrao, verujem da nisu namerne greske.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Patriota iz kauca said:

Pobeda.

ย 

Evidentno loลกa fiziฤka sprema naลกih, ฤak i Bonge.

ย 

Da li marketing ispred priprema, splavarenje, evropsko prvenstvoโ€ฆne znam. Karlik duลกa u nosu, ฤak i Bonga i Sterling.

ย 

Pokuลกevski neupotrebljiv.

ย 

Vaลกingtonu treba plej pored da se ne pati sa organizacijom.

ย 

ลฝeljko penzija.

ย 

Doฤekasmo i Difala da nas uniลกtava, ova dvojica su sluge reลพima (ฤitaj dalje osnivaฤa) ali od Difale nisam oฤekivao. ฤŒini mi se da je ovo prvi put da nas je on pokrao, verujem da nisu namerne greske.

Zeljko ce u penziju kada osvoji drugu titulu prvaka evrope,pa se jos malo strpi

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Ne greje me sunce da ovaj mali Australac moลพe da pravi razliku na najviลกem nivou... Samo sa ludim Tajrikom na centru nemamo ลกta da traลพimo...

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Jakob Aman said:

pas mater

ย 

ย 

A sudija iza i sve lepo vidi. Tri psa mater.

ย 

26 minutes ago, Stiletto said:

Makar nisu bezmudo izaลกli, tukli su se i borili i izvukli pobedu na kraju.

Iskreno, meni dovoljno veฤeras.

• Like 2
Posted

Pa kakva atmosfera da bude kada Ostoja i dalje prodaje duple karte i ubacuje ljude bez istih. Pa uz to oni mandrili pevaju neku odurnu pesmu o umiranju ciganske dece. Sramotno.

ย 

Zadovoljan sam sto nismo dozvolili puno ofanzivnih skokova i sto smo pobedili - i to je to.

ย 

ย 

Posted

ฤŒestitke komลกije, videh po rezultatu da se baลก tresle gaฤ‡e. Ali vaลพna pobeda da se malko ugasi poลพar.ย 

ย 

Kod nas cela kalifornija bukti.

Posted
7 minutes ago, Elevator Operater said:

Gde je nestao onaj Dvejn iz perioda novembra-decembra 2024 i zasto se nikad vise nije vratio?

Malo prazna, malo luda glava, malo jer je 2, a pravi se od njega 1, malo mi deluje da od sebe mnogo oฤekuje i da ga to baลก koฤi, to su onako na oko utisci.

Ali kada je ludak otiลกao u tribine posle onog zicera, mislio sam da ฤ‡e Zoc uci da ga ubije...

Posted

Mora da se dopusti challenge za bilo koji faul. Ona situacija je vrlo lako mogla da odluci pobednika. Zaista je besramno dosuditi onako nesto, a da ne postoji mogucnost da se pregleda. A gleda se aut, dal je neko noktom zakacio ili ne.

• Like 6
Posted
16 minutes ago, JPM said:

Jel ovo Guduriฤ‡ promaลกio ลกut za pobedu?

ย 

Jeste, zakaฤio odbrambeni loptu prstom taman da joj skrati let.ย 

• Like 1
Posted

Poznato je da mislim da nam u Dwizu lezi kljuc dometa, medjutim, ovaj vecerasnji bezobrazluk i nepostovanje saigraca i igre kao takve me je bas neprijatno iznenadio i ozbiljno zabrinuo.ย ย 

ย 

Mozda je rano, ali ja ne mogu nikako da vidim sta se tacno zeli sa Osetkowskim i kako to Zeljko misli od njega da dobije produktivne minute na vrhunskom EL nivou. Poku zaista tuzan, nikada nisam bio optimista. Dacu jos vremena, ali ako on do kraja ove sezone ostane isti igrac, mrka kapa, mora se krenuti dalje.ย 

Posted

Morao sam da izaฤ‘em napolje sve sa longetom na nozi, da doฤ‘em sebi, upalio sam se. Neverovatno ลกta se preลพivljava sa Partizanom. A najgore ลกto nisam jedini, svi smo isti. Kakva su ovo oseฤ‡anja, kakav emotivni rolerkoster, doslovno od aritmije do ekstaze i nazad. Nije zdravo ovo svega mi.ย 

Ekipi sve ฤestitke na pobedi, ovo je trebalo izvuฤ‡i pod ogromnim pritiskom u zavrลกnici. Stegne se ruka, sumnja se u svaki potez, znaลก da ovima ulaze friลพideri sa 8 metara, uลกla voda u uลกi, i na sve to, neverovatna pljaฤka od ona tri besramnika. Onaj faul Parkeru je za suspenziju do druge polovine sezone! Sve trojice. Bruka ลกta su svirali, bruka. Pre toga, Nebo izbacuje Miltona u reklame, ลกkolski primer faulฤine, neverovatne stvari. Nije neznanje, ฤista tendencija. Stvarno ovo takmiฤenje mora da pokaลพe neki kredibilitet, i kazni ova tri kretena.ย 

ย 

Ne mogu previลกe da zakeram na igri posle svega, ali par stvari uลพasno bodu oฤi. Dwiz je bezobrazan, i mora da ide da kaki pod hitno. On kad igra, igra 1v5 koลกarku, uguลกi nam svaki napad, nigde protoka, igra brat za sebe. Vrhunac je bio ono blejanje posle promaลกaja, kad se nije udostojio da se vrati u odbranu i preuzme bilo kog igraฤa. Nepoลกtovanje i trenera i saigraฤa.ย 

Otvoriฤ‡e se i njemu nekad, ali krcka strpljenje i poverenje velikom brzinom.ย 

ย 

ลฝelimir - kao da je joลก u predsezoni. Kasni, kasni, kasni. Sa izmenama, sa TO, sa reakcijama, nema pritiska na sudije, niลกta. Zaboravlja igraฤe na klupi. Bar je otvorio sa najjaฤom petorkom - i odmah se videla razlika, uลกli smo u utakmicu kako treba.ย 

Probudi se ลฝeljko, ti bi trebao biti naลก najjaฤi adut.ย 

ย 

I, Bonga, naลกe vezivno tkivo, gospodar. Svetski ลกampion, pobednik, MVP, gola partizanลกtina. Volim ga ko brata.ย 

Sterling, pokidao, automatik kad je u zoni. ลฝelimir ga ohladio ฤini se.ย 

Karlik na nivou, i odmah sve izgleda bolje i teฤnije. Mislim da nam ลพivimo i umiremo sa njim, iako bi trebao biti rastereฤ‡eniji, a Partizan manje zavistan od njega u odnosu na proลกlu sezonu sada kada je tu Jabari kao legit top5 napadaฤ u EL.ย 

I njemu ฤ‡e trebati vremena da se uklopi, ali ja vidim klasu, mislim da on neฤ‡e biti problem.ย 

ย 

Centar ลกto pre, mnogo nam treba, Osetkowski je doveden za neke razliฤite varijante napada, u zavisnosti od meฤapa.ย 

ย 

I za kraj, drago mi je ลกto je baลก Guduriฤ‡ promaลกio. Dosta nas je ladio u reprezentaciji, moลพe nekad i protiv Partizana.ย 

ย 

Puลกi kurac Ostoja.ย 

ย 

2-1 nakon Efesa.ย 

ย 

ย 

• Like 4
  • Love 1
Posted

Bas se oseti kada je Karlik na klupi, Vasington nije plej, i ovo sto on igra nije kosarka.

ย 

Potreban je neko ko ce odmeniti Karlika u organizaciji na nekih 15tak min. Neko ko nece igrati za sebe vec za tim.

ย 

Meni se igracki svidja Osetkovski, ali je potrebno joลก mesa u reketu.ย 

ย 

Jbt bas navijam za Pokua da krene da kida, ali nikako da se to dogodi. Dzabe teretana, ima nesto i u mudima, pokazaฤ‡e to nadam se Mika.

ย 

Parker se jos uklapa i sigurno je da ce biti utakmica u kojima ce doneti pobedu. Milton ce biti dobro pojacanje, samo malo da se oslobodi i pokapira sta treba da radi konstantno, a ne samo na momente.

ย 

Zeljko malo trokira, ali ne sumnjam da zna sta radi, verujem da ce uspeti da sloลพi kockice da ova ekipa klikne u jednom momentu.

• Like 1
Posted

Sudija koji je dosudio faul na Bolmaru mora biti suspendovan do kraja sezone. Ono nije bio ni marginalni kontakt ni neko ubedljivo simuliranje pa da se naฤ‘e neki alibi, ฤovek jednostavno reลกio da svirne neลกto.