Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Eddard said: Koliko utakmica na kraju igramo van Arene? I koje? Dva komada, Olimpijakos 13. januara i Hapoel 23. januara. 1
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vala ne bi bilo loše da počastim sebe za 30. nekim putovanjem... @Stiletto, bravo za ćeru, ja nikako da dobijem nešto a učestvujem svuda. 😂 1
Dzep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 31 minutes ago, Stiletto said: Dva komada, Olimpijakos 13. januara i Hapoel 23. januara. Hapoel 23.01. Ljubljana će se teško desiti obzirom na to kako Slovenija trenutno (a deluje mi da se to neće promeniti, niti realno treba da se promeni) tretira Izrael, ne verujem da bi Hapoel pristao na to, a verujem da ni naši neće forsirati. Meni bi to bilo idealno iz više razloga, ali ain't gonna happen, Solun sto posto
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Daj Oli u Solunu da nas zabrane na jedno 15 godina. 1 11 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, SteveFrancis#3 said: Mogu naravno da se slozim sa kritikom nacina i frekvencije koriscenja ovih sekundarnih i tercijarnih insignija (samo njihovo postojanje nije problematicno, naprotiv, ukoliko se nadje prava mera). Celu tu foru su u stvari preuzeli od gtr, bianconeri di belgrado i sličnih grupa koji odavno prave navijačke materijale koristeći siluetu ili delove grba i slične motive koji su asocijacija na Partizan. Čovek u svojoj kritici ukazuje na suštinu, ostalo su detalji - to su sekundarni motivi, prateći, koji ne mogu da preuzmu ulogu glavnog. Ovi naši upravo to što i ti kažeš - nemaju meru, kao da svake godine imamo novi klub.
Shikamaru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Barkley#34 said: Celu tu foru su u stvari preuzeli od gtr, bianconeri di belgrado i sličnih grupa koji odavno prave navijačke materijale koristeći siluetu ili delove grba i slične motive koji su asocijacija na Partizan. Čovek u svojoj kritici ukazuje na suštinu, ostalo su detalji - to su sekundarni motivi, prateći, koji ne mogu da preuzmu ulogu glavnog. Ovi naši upravo to što i ti kažeš - nemaju meru, kao da svake godine imamo novi klub. Samo da dodam, velika je razlika kad to rade navijači kod kojih te siluete i alternativni simboli služe kao interna "fora" i vrsta identifikacije i kad to radi klub na zvaničnim promocijama 1
Sasha Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Partizan kao da je klub u Pesu bez licence. Zvezdaš sam pa možda ne znam ali slavno ime večno živi? Kada su to koristili navijači Partizana i ovaj grb šta je ovo 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Sasha said: Partizan kao da je klub u Pesu bez licence. Zvezdaš sam pa možda ne znam ali slavno ime večno živi? Kada su to koristili navijači Partizana i ovaj grb šta je ovo Nikad i ništa su odgovori na tvoja dva pitanja. Ovako izgleda klub kad ga vodi dognam prodam lik - napravi poslovni potez koji ima jaku finansijsku logiku, za mrvu manje sportsku logiku ali pre svega marketinšku logiku i onda ljudi koje je on izabrao urade ovo na dočeku i predstavljanju igrača. Te slike će preneti svi relevantni basket mediji i oni urade ovako nešto. Šta da im kaže čovek... 9
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jesu li li svi šalovi sa primarnim grbom i motivima poslati na hemijsko u tom momentu?
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 58 minutes ago, Son_of_a_gun said: Colovicevo rjesenje. Malo se prevelika frka digla oko ovog marketinga , fazon ne zna niko gdje je dosao jer ne pise na salu ... Nema veze sto je u kosarkaskim krugovima ovo bila udarna vjest. 4
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Malo se prevelika frka digla oko ovog marketinga , fazon ne zna niko gdje je dosao jer ne pise na salu ... Nema veze sto je u kosarkaskim krugovima ovo bila udarna vjest. Da, ljudi širom sveta isključivo nađu sliku igrača sa šalom novog kluba, pa po grbu na šalu proučavaju u koji je klub došao, nema drugog načina 🙄 2
Davai Davai Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Zar nije ”slavno ime je, večno živeće…” ? ps. nije me bilo pa nisam ispratio sto komsijska tema ima isti storytelling na pocetku teme? Krindzic.
onomatopeja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ta je "Sveto ime je, vecno zivece". Izmiksovao ga marketinski guru spsovac Geri iz Kafeterije. Elem, ako su svi sem Murinena otputovali trebalo bi da je ovo ispod sastav za Dubai. Karlik, Milton Sterling, Vasington, Lakic Bonga, Vanja, Bosnjakovic Parker, Pokusevski Tajrik, Osetkovski Dubai bi trebalo da bude bez Mejsona, Rajta i Alekse, dok sitne povrede imaju Klemen i Bejkon ali se ocekuje da budu u sastavu, u nedostatku plejmejkera Prepelic ce verovatno na tu poziciju. Prepelic, Kondic Musa, Andjusic Bejkon, Anderson, Dangubic Petrusev, Bertans, Abas Kabengele, Kamenjas Ima li neko informaciju da li smo uopste trazili da se mec s Milanom pomeri za petak s obzirom na duplo kolo i gostovanje Dubaiju u prvom od ta dva meca? Edited 2 hours ago by onomatopeja
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, Barkley#34 said: Daj Oli u Solunu da nas zabrane na jedno 15 godina. Probijanje Solunskog fronta, Partizan edition. 2
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Davai Davai said: Zar nije ”slavno ime je, večno živeće…” ? Bilo nekad sveto ime je, večno živeće ili slavni klub, svima znan. Sad kad je neki Ostojin ćacislav glavni odgovorni ili tako neki nebrušeni talenat, dobiješ ovo na promociji.
Mrk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, onomatopeja said: Ima li neko informaciju da li smo uopste trazili da se mec s Milanom pomeri za petak s obzirom na duplo kolo i gostovanje Dubaiju u prvom od ta dva meca? Nemam informaciju ali mozda je Milanu jos teza situacija nego nama, oni su juce igrali utakmicu, danas igraju, u utorak igraju sa komsijama a u cetvrtak sa nama. Za 6 dana ce odigrati 4 utakmice. 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Mrk said: Nemam informaciju ali mozda je Milanu jos teza situacija nego nama, oni su juce igrali utakmicu, danas igraju, u utorak igraju sa komsijama a u cetvrtak sa nama. Za 6 dana ce odigrati 4 utakmice. Tražili smo i oni su to odbili. 1
realno *w Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Kolike su šanse da Žoc, u kratkim epizodama, stavi Miku na 3? Deluje strašno pokretan, ako protivnikova trojka nije baš neki off-ball 3pt šuter. Meni to deluje kao nešto što bi moglo da bude baš problematično za protivničke ekipe. Takođe, da vidimo makar u ABA za početak, na 3-4-5 Bonga, Mika & Poku. Raspon ruku zajedno 14 metara, potencijal za šut, trčanje, preuzimanje, sve živo jbt. 3
Alek The Great Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ja mislim da ce sigurno poceti na 3. Deluje mi premrsavo da odbrani bilo koju cetvorku. 1
Recommended Posts