Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao Armstronga, G ligu ne pratim, zaista, australijsku jos manje. Ocito je kao neko prospekt resenje, ali se ja nadam da se ipak gleda u pravcu nekog konkretnog igraca mesto French Franka.

Posted

Toliko ste mračili sa backup centrom i samim početkom sezone da sam bio u fazonu, sad ću da idem sa full optimizam postom i da se radujem početku kao nikad, kad ono međutim pokupi Ostoja svu slavu i preokrenu energiju 😁

Daj taj Dubai da se pobijemo kao ljudi!

• Thanks 1
Posted (edited)

Neverovatna promena raspoloženja, a realno došao nam igrač koji će biti na kraju klupe. Ali da će biti zabavno, hoće. 

Što se tiče Australijanca, nama na spoljnim pozicijama i da ne dođe niko, nije neki problem osim ako se povredi Karlik, tako da ga kontam kao nekog osigurača, ili što bi naš narod rekao low risk, middle reward igrača.

Edited by ChrisJudd
  • Like 3
Posted (edited)

Murinen realno najjače pojačanje do sad. Kao cigan, bio sam spokojan do sad, sjeba mi Ostoja petak, nije mala stvar dovesti najvećeg euro talenta. Sve i da igrački ne pruži bukvalno ništa, ovaj potpis se već isplatio. A pružiće.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 1
Posted (edited)

Kad čovek pogleda prelazni rok:

1. Dylan

2. Jabari

3. Shake

4. Murinen

...je odličan prelazni rok ali i dalje mora da bude zaokružen jednim profesionalnim batinašem i skakačem na poziciji rezervne petice i, silom prilika pošto je Nilikina prodat, jednim osiguračem na pleju. Ovo drugo je lakše, ali ako se ovo prvo desi, čak ću i delimično oprostiti kasno formiranje tima (mada i dalje mislim da će nas ritam takmičenja zbog toga kazniti i da ćemo opet morati da krećemo iz minusa)

Edited by Dzep
Posted

Armstrong mi deluje kao tip igraca koji bi vrhunski Duletu legao( ako je defanzivno jak), ali nisam siguran koliko on može u el, nama nije toliko potreban šut sa pozicije 1 iako tu imamo Karlika.

Potencijalno Tajrik sa ovim pojačanjem, uz Parkera i Dilana koji šire, stvarno može mnogo ove sezone.

Posted

Sa ovim brojem utakmica u sezoni, ne samo Partizan već i svi ostali klubovi neće pitati "hoće li biti povreda" već "koga će da zakači i na koliko dugo". Svako able body koje iole može da doprinese može da upadne u situaciju da tera 30 minuta na meču neko određeno vreme. Niko neće biti "kraj klupe", takav pojam u današnjoj košarci više ne postoji. 

• Like 3
Posted (edited)

Ne samo to, već i ako Murinen dolazi kao trenutno najveći prospekt evropske košarke, njegovi (agent, roditelji, pa i on sam) sigurno nisu pristali na to da bude igrač s kraja klupe. Imaće on minute i te kako.

Što se ponašajnog dela tiče, ta priča je prenaduvana. Klinac od 18 godina, puca ga testosteron i uverenje da je najbolji na svetu, skače do vrha table kad zakucava (ovo može da bude najgore po njegova kolena), plazi se, fleksuje i provocira. Ništa što ne može da se reši sazrevanjem, pre svega ličnosti.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
29 minutes ago, DameTime said:

Ne samo to, već i ako Murinen dolazi kao trenutno najveći prospekt evropske košarke, njegovi (agent, roditelji, pa i on sam) sigurno nisu pristali na to da bude igrač s kraja klupe. Imaće on minute i te kako.

Dobro, to smo obecali, sad kad je potpisao mozemo sta hocemo:)

• Like 1
Posted
44 minutes ago, DameTime said:

Što se ponašajnog dela tiče, ta priča je prenaduvana. Klinac od 18 godina, puca ga testosteron i uverenje da je najbolji na svetu, skače do vrha table kad zakucava (ovo može da bude najgore po njegova kolena), plazi se, fleksuje i provocira. Ništa što ne može da se reši sazrevanjem, pre svega ličnosti.

Znam neke koji se tako ponasaju i sa 40 godina... 

Posted
17 minutes ago, Ne sam Safete said:

Dobro, to smo obecali, sad kad je potpisao mozemo sta hocemo:)

Jesmo se rukovali?

4 minutes ago, wrach said:

Znam neke koji se tako ponasaju i sa 40 godina... 

Znam i ja likove od 50 godina koji se ponašaju još gore od njega. Dakle, nisu sazreli. Što ne mora ništa da znači u ovom slučaju. 😄 

Posted

@DameTime ciljao sam na samoproglasenog kralja sa idejom da takvo ponasanje ne mora biti direktno povezano sa "zreloscu", vec i nekim drugim faktorima- koji svasta donose a svasta i odnose.

Posted
18 minutes ago, Jakob Aman said:

Ko je prva petorka?

Prva, tj petorka sa najviše minuta je jasna:

Karlik 

Braun 

Bonga 

Parker 

Tajrik 

• Like 2
Posted
10 minutes ago, ChrisJudd said:

Prva, tj petorka sa najviše minuta je jasna:

Karlik 

Braun 

Bonga 

Parker 

Tajrik 

Mozda ce biti raznih varijacija u odnosu na protivnika, ali ovo je definitivno najbolja petorka.

• Like 2
Posted
10 hours ago, Chaos Is Me said:

Murinen realno najjače pojačanje do sad.

10 hours ago, Chaos Is Me said:

Sve i da igrački ne pruži bukvalno ništa, ovaj potpis se već isplatio.

c797bc872b4f7ef79700a7810c783d16.gif

Ljudi ladno doveli Jabari Parkera a ovaj im najvece pojacanje? Jos Parker kaze da je Partizan spiritualno iskustvo za njega, a Kovalainen da je ovo samo jedna usputna stanica.

• Like 1
Posted
31 minutes ago, wrach said:

@DameTime ciljao sam na samoproglasenog kralja sa idejom da takvo ponasanje ne mora biti direktno povezano sa "zreloscu", vec i nekim drugim faktorima- koji svasta donose a svasta i odnose.

Rekla bih da je i to nezrelo ponašanje, ako te ceo život vozi ego-trip za dokazivanjem jer nisi zalečio rane iz detinjstva. Trust me, I would know 😁

No da, naše ponašanje je svakako proizvod različitih faktora. Ali može da se promeni i proces je lakši što si mlađi.

Posted
7 minutes ago, JPM said:

c797bc872b4f7ef79700a7810c783d16.gif

Ljudi ladno doveli Jabari Parkera a ovaj im najvece pojacanje? Jos Parker kaze da je Partizan spiritualno iskustvo za njega, a Kovalainen da je ovo samo jedna usputna stanica.

Možda grešim ali ja na Parkera gledam kao na izrazito talentovanog napadača ali totalnog mekanića i igrača za statistiku, da ne kažem Nemanju Nedovića na PF, tipa koji sa jednom Barselonom za 2 godine nije uspeo da uzme nijedan trofej. Naravno, sjajan je on igrač ali recimo sam lično zadovoljan što mi imamo Monekea umesto ovakvog profila. Videćemo kako će ostariti ovaj post.

Sa druge strane, ovaj mali je živi pakao u najavi.