SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam gledao Armstronga, G ligu ne pratim, zaista, australijsku jos manje. Ocito je kao neko prospekt resenje, ali se ja nadam da se ipak gleda u pravcu nekog konkretnog igraca mesto French Franka.
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni iskočilo kacam ukucao Taran Armstrong "Big Brother" u nastavku. Nisam želeo da proveravam je li mu imenjak popularniji ili je on učestvovao. 1
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Toliko ste mračili sa backup centrom i samim početkom sezone da sam bio u fazonu, sad ću da idem sa full optimizam postom i da se radujem početku kao nikad, kad ono međutim pokupi Ostoja svu slavu i preokrenu energiju 😁 Daj taj Dubai da se pobijemo kao ljudi! 1
ChrisJudd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Neverovatna promena raspoloženja, a realno došao nam igrač koji će biti na kraju klupe. Ali da će biti zabavno, hoće. Što se tiče Australijanca, nama na spoljnim pozicijama i da ne dođe niko, nije neki problem osim ako se povredi Karlik, tako da ga kontam kao nekog osigurača, ili što bi naš narod rekao low risk, middle reward igrača. Edited 1 hour ago by ChrisJudd 3
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Murinen realno najjače pojačanje do sad. Kao cigan, bio sam spokojan do sad, sjeba mi Ostoja petak, nije mala stvar dovesti najvećeg euro talenta. Sve i da igrački ne pruži bukvalno ništa, ovaj potpis se već isplatio. A pružiće. Edited 1 hour ago by Chaos Is Me 1
Dzep Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) Kad čovek pogleda prelazni rok: 1. Dylan 2. Jabari 3. Shake 4. Murinen ...je odličan prelazni rok ali i dalje mora da bude zaokružen jednim profesionalnim batinašem i skakačem na poziciji rezervne petice i, silom prilika pošto je Nilikina prodat, jednim osiguračem na pleju. Ovo drugo je lakše, ali ako se ovo prvo desi, čak ću i delimično oprostiti kasno formiranje tima (mada i dalje mislim da će nas ritam takmičenja zbog toga kazniti i da ćemo opet morati da krećemo iz minusa) Edited 36 minutes ago by Dzep
Recommended Posts