Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao Armstronga, G ligu ne pratim, zaista, australijsku jos manje. Ocito je kao neko prospekt resenje, ali se ja nadam da se ipak gleda u pravcu nekog konkretnog igraca mesto French Franka.

Posted

Toliko ste mračili sa backup centrom i samim početkom sezone da sam bio u fazonu, sad ću da idem sa full optimizam postom i da se radujem početku kao nikad, kad ono međutim pokupi Ostoja svu slavu i preokrenu energiju 😁

Daj taj Dubai da se pobijemo kao ljudi!

• Thanks 1
Posted (edited)

Neverovatna promena raspoloženja, a realno došao nam igrač koji će biti na kraju klupe. Ali da će biti zabavno, hoće. 

Što se tiče Australijanca, nama na spoljnim pozicijama i da ne dođe niko, nije neki problem osim ako se povredi Karlik, tako da ga kontam kao nekog osigurača, ili što bi naš narod rekao low risk, middle reward igrača.

Edited by ChrisJudd
  • Like 3
Posted (edited)

Murinen realno najjače pojačanje do sad. Kao cigan, bio sam spokojan do sad, sjeba mi Ostoja petak, nije mala stvar dovesti najvećeg euro talenta. Sve i da igrački ne pruži bukvalno ništa, ovaj potpis se već isplatio. A pružiće.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 1
Posted (edited)

Kad čovek pogleda prelazni rok:

1. Dylan

2. Jabari

3. Shake

4. Murinen

...je odličan prelazni rok ali i dalje mora da bude zaokružen jednim profesionalnim batinašem i skakačem na poziciji rezervne petice i, silom prilika pošto je Nilikina prodat, jednim osiguračem na pleju. Ovo drugo je lakše, ali ako se ovo prvo desi, čak ću i delimično oprostiti kasno formiranje tima (mada i dalje mislim da će nas ritam takmičenja zbog toga kazniti i da ćemo opet morati da krećemo iz minusa)

Edited by Dzep