Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zavidim vam na ovom potezu. Ovo je i odlican marketinski a i finansijski potez,a ako bude napredovao kako treba i igracki. ย Dovodite sjajnog mladog igraca kojeg vec sad prate svi i medijski je dosta eksponiran, finansijski cete odlicno proci jer ce sigurno biti u 10 na draftu (ako bude sve kako treba i da ga zaobidju povrede), a i igracki cete dobiti nesto od njega siguran sam. ย Mali je atleta, hajlajt masina, a i prgav i ne da na sebe sto je posebno vazno. ย Bukvalno Veseli regen sa vecim plafonom zbog suta, Veseli se nije snasao u NBA, da vidimo kako ce sve ovo ispasti sa Mikom, mada je jos rano bilo sta govoriti. ย Ali jos jednom svaka cast, treba skinuti kapu i Savicu i Zeljku a i Ostoji bogami. ย 2
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago komplimenti za dovodjenje slim reapera, najvece pojacanje u istoriji kluba ย ovo vas gura u poziciju za napad na f4 no cap 1 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Zadovoljan sam ย Je l' spremamo roลกtilj, ili smo joลก uvek na grilovanom povrฤu?ย 1 4
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve ste rekli, nisam siguran da nam je on ono ลกto je hitno potrebno timu ali ako se takav potencijal pojavi na trลพiลกtu, uzimaลก ga sigurno ako si u moguฤnosti. ย Pohvala za menadลพment 4
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar potpis za Partizan... Generalno ste napravili odliฤnu atmosferu u i oko kluba... Jes da vas ne volim, al' vuฤete dobre poteze.. i koลกarkaลกke i marketinลกke. ๐
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jako skoฤan klinac sa brojem 24 na leฤima, ne vidim kako ovo moลพe da ne uspe. Edited 1 hour ago by fillam 2
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago auh, tose nisam nado! ย Sto se mene tice, posle ovih vesti danas, ko god da dodje na 1 i 5 prelazni rok je ne uspesan nego fantastican! 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Zadovoljan sam Grobari be like: 2 1
Sharp Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 43 minutes ago, TB Told said: Pa ti i jesi u pravu, on upravo dolazi u Evropu, kako bi mogao sledeฤe godine na draft. Da je ostao u srednjoj ลกkoli u USA ne bi mogao na draft sledeฤe godine. ย Mislim da to neฤe moฤi, eventualno na koledลพ dogodine.ย ย ย Despite turning 19 during the calendar year of the 2026 NBA Draft, hailing from Finland, and likely playing professionally overseas this coming season, Muurinen will likely not be considered an international player as defined in Article X (didnโt maintain permanent residence outside of the US for 3 years prior to the Draft, completed most of his high school education stateside). ย He would likely need to accelerate his academic timeline and graduate from high school prior to the start of the 2025-26 NBA season to be eligible to file as an early entrant for the 2026 NBA Draft. ย ย https://x.com/JonChep/status/1971341573985063298?t=4xwmND_m5-cD-7ctfgMV9A&s=19 ย
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Son_of_a_gun said: Isuse, daj mi lavlje srceโฆ moja omiljena u pojedinim trenutcima
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Top potez. ฤestitke i da vas sluลพi kao Tristan ลกto vas je sluลพio. 2 5 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mali se zakaฤi s nekim a na tribini odmah ide parola: Finnish him!ย ย ย ล alim, se, mislim da ฤe mu prijati malo ลฝeljkovog driblanja i da ฤe se pozitivno kanalisati.ย ย Utisak dana za mene su ipak Bongicin&Sterlingov potpis. 3
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Isuse, daj mi lavlje srceโฆ ย Uh, najeb'o si kad @Eddardย ovo vidi... ๐ 2
ChrisJudd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Top potez. ฤestitke i da vas sluลพi kao Tristan ลกto vas je sluลพio. ย Bukvalno suลกta suprotnost Tristanuย 2 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, ChrisJudd said: ย Bukvalno suลกta suprotnost Tristanuย Tip igraฤa - nordijski ลกaban Edited 1 hour ago by Luchifer89
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opusti se buraz, zajebavam se. Aludiram na to da je i Tristan doลกao kao 210cm visok ultra talenat pa puลกiona. Svakako zavidim na transferu i traลพim malo utehe za napaฤenu cigansku duลกu. 7
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Glasanje - koliko puta ce se Slimu prikakiti ove sezone? ๐ ย Ne postoji varijanta sa pitanjem da li ce, budimo iskreni
Son_of_a_gun Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 19 minutes ago, Barkley#34 said: Mali se zakaฤi s nekim a na tribini odmah ide parola: Finnish him!ย ย ย ล alim, se, mislim da ฤe mu prijati malo ลฝeljkovog driblanja i da ฤe se pozitivno kanalisati.ย ย Utisak dana za mene su ipak Bongicin&Sterlingov potpis. B1: Jel mi vjerujeลก da sam danas ovo skovao u glavi i mislim se, neฤe ovo niko skontati. ๐ ย B2: Jesu li samo meni ovo bajate vijesti, Sterlinga smo produลพili joลก krajem sezone a Bongicu kad je bila ona saga sa Valensijom?
wrach Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Osim ovog proseravanja sa politikom (sto je i ocekivano), sadrzaj ovog izlaganja raduje. ย Lepo je sto dolazi mali, lepo je sto se trazi i bek- ali ja ne verujem da stize centar dok ne objave iz kluba. ย ย ย ย 1
Elevator Operater Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 6 minutes ago, wrach said: ali ja ne verujem da stize centar dok mu ne uhvate 3 skoka u napadu sa glave u 4/4 i svi pocnemo da urlamo. ย ย ย ย 1
realno *w Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) 44 minutes ago, Sharp said: ย He would likely need to accelerate his academic timeline and graduate from high school prior to the start of the 2025-26 NBA season to be eligible to file as an early entrant for the 2026 NBA Draft. ย ย ย Ovo je u Srbiji bukvalno nemoguฤe ย Ide taj na draft dogodine... ย Edited 42 minutes ago by realno *w
Ne sam Safete Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Meni u svemu ovome nije jasna situacija sa Ipchetom. Jos uvjek ga placamo ...jesmo li toliko jaki da nema mjesta ni medju 15-16 ili je nesto ozbiljno zasrao. Pardon my frenchย
Recommended Posts