Jump to content

Recommended Posts

Posted

Turci polako postaju najiritantnija ekipa, koraci Šenguna skoro u svakom napadu... Voleo bih finale Srbija Turska da ih oderemo 20 razlike..

Posted
3 minutes ago, Pero_Cameron said:

How about now?

Dogurao do 50% FG, pošto Birgander duže vreme igra sa 4 faula. Poenta je da uopšte nije izgledao toliko dominantno kao protiv nas, kao ni cela turska ekipa uostalom...

• Like 1
Posted

Sve vidi decko. Koja greota sto su ih ubile sudije ovako.

Kakav faul odbrane, stoji Anderson bukvalno dve sekunde u mestu.

A i da jeste, Sengun je takve korake napravio pre toga da je i to smejurija ne svirati.

Sad ne sude pet faulova na Larkinu da bi proslo pet sekundi...

Ovo je bukvalno tendenciozno sudjenje. Sramota da ovako guras favorita.

Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Poenta je da uopšte nije izgledao toliko dominantno kao protiv nas, kao ni cela turska ekipa uostalom...

17 poena u drugom poluvremenu za preokret, blokade, skokovi..ne znam ali ja bih to nazvao dominacijom

Posted
3 minutes ago, Pero_Cameron said:

17 poena u drugom poluvremenu za preokret, blokade, skokovi..ne znam ali ja bih to nazvao dominacijom

Jedini cuvar igra 15 minuta sa 4 licne i bukvalno mu parira ofanzivno. Ako je on daddy Sengun Jokicu za isto, Birgander je danas njemu bio tata.

Posted
4 minutes ago, Sector said:

Provukoše se turci ali sa ovakvom igrom nemaju šta da traže u finalu sa njemcima. 

Posted

Sengun igra sa 23 godine dosta zrelije i dominatnije prvnestvo negko Jokic sa 24 godine, kod Saleta 2019. Mada je imao tada 150 kg, ali sam je kriv za to.

Posted

Danas 9/31 a u sredu 18/31. Bukvalno duplo vise pogodjenih. Mnogo je realnije za ovu Tursku ekipu 9/31 nego 18/31...

Posted
12 minutes ago, Sector said:

Provukoše se turci ali sa ovakvom igrom nemaju šta da traže u finalu sa njemcima. 

Niti će oni igrati u finalu, niti Nemci 😉

Posted

Bezveze ste slani. Jeste suđenje išlo malo u jedra Turcima ali nije to odlučilo pobednika. Ali kad se Mek uhvati nekog igrača...Birgander pa Birgander. Solidan igrač za donji dom endesa lige i ništa više, spor je kao puž. Dobra partija Šveđana svakako, učinili su utakmicu mnogo boljom nego što se očekivalo.

• Like 2
Posted

Ajde da iskuliramo malo ljudi da se ovaj topic ne pretvori do kraja na jinxovanje i kontrajinxovanje. Sad sam pogledao 4/4, bar 3,4 odluke su isle na stetu Svedjanima, ne kazem da bi dobili ali ove sudije nisu dorasle ovom nivou.

Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bezveze ste slani. Jeste suđenje išlo malo u jedra Turcima ali nije to odlučilo pobednika. Ali kad se Mek uhvati nekog igrača...Birgander pa Birgander. Solidan igrač za donji dom endesa lige i ništa više, spor je kao puž. Dobra partija Šveđana svakako, učinili su utakmicu mnogo boljom nego što se očekivalo.

Jokic i Sengun kao top 5 centri danasnjice su inace rakete.

Ili da gledamo i neke NBA atlete koje su munje al to im nista ne vredi jer su panjevi.

Decko ima meku ruku, pregled igre, flair, visinu. Bez problema bar backup centar u Evroligi.

Pa vama ce onaj dunster Rivero da bude prvi centar, a Plavsa ce da bude backup dok vam se Bolomboj ne vrati, obojica su bas klasa za Birgandera, nema sta.

Posted
4 minutes ago, La mano de Dios said:

Ajde da iskuliramo malo ljudi da se ovaj topic ne pretvori do kraja na jinxovanje i kontrajinxovanje. Sad sam pogledao 4/4, bar 3,4 odluke su isle na stetu Svedjanima, ne kazem da bi dobili ali ove sudije nisu dorasle ovom nivou.

Dorasle su nivou, nego kada vide da se zeznuli i sudili u korist Švedske, oni se predomisle haha, pevaju kako Ataman svira 😉