Marvin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Voleo bih da prodje Bosna i takodje bih voleo da ispadne Spanija. Ako mogu da se ostvare oba ova scenarija, to bi bilo vrhunski. Zato Forza Italia veceras :) 1
drgnk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Ječmendo said: Grci bez Janisa drugorazredna ekipa. Svaka čast Bosancima, oni su po meni favoriti protiv Gruzije, jer su u uzlaznoj formi, dok je Gruzija poslije fantastičnog početka šampionata protiv Španije sve lošija. Ne postoji reprezentacija koja više zavisi od jednog igrača od Grčke. Čak smo i mi bez Jokića uspeli da stignemo do srebra na SP pre 2 godine. 1
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, drgnk said: Ne postoji reprezentacija koja više zavisi od jednog igrača od Grčke. Čak smo i mi bez Jokića uspeli da stignemo do srebra na SP pre 2 godine. Jesi li gledao Slovence? Oni bi recimo od ove Bosne pukli 20 razlike bez Doncica 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zna li se da li je neka povreda Janisa, ili pak prepotentna procena da im ne treba za Bosnu?
Kenozoik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, realno *w said: Zna li se da li je neka povreda Janisa, ili pak prepotentna procena da im ne treba za Bosnu? Pisalo je u mozzartu da se zalio na bol u kolenu. Predostroznost pretpostavljam. 2
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Valjda je izjavio Spanulis da ce biti spreman za sledeci mec.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Španci ulaze u prepoznatljivu formu. U nokaut fazi vjerovatno niko neće biti siguran protiv njih... 1
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, Zvezdaš96 said: Španija podiže formu iz meča u meč, poraz od Gruzije pa 3 evo jako ubedljiva meča, ne bih bio u šoku da i Grke dobiju, posebno ako ne bude mnogo igrao Adetokumbo, mada i ovako nije ogromna razlika izmedju te 2 zemlje u kvalitetu, sumnjiva je Španija, oni poslednjih fazon 10 godina brdo medalja uzeli, a više puta posebno 2022.godine su se ljudi smejali njima i bili u fazonu da baš ništa neće uraditi, a oni demolirali u finalu Francusku, a pukli od Belgije odmah prvo kolo msm u grupi kao sada od Gruzije(moguce da i oni poput Belgije nece proci a pobedice prvaka Evrope trenutnog ili opet buduceg Spaniju)..
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ko dok gleda ovaj meč se seća prve četvrtine meča Zvezda- Real pred kraj sezone u areni isto je bilo mislim 8 minuta nismo koš dali i bilo baš 13-0 hahah Zvezda je večeras Italija, a Španci su Real Madrid hahaha Edited 5 hours ago by Zvezdaš96
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svakako su i Italija i Španija nivo ispod Srbije po kvalitetu u svakom smislu, ali ne želim Italiju u četvrtfinalu ipak, hvala ne.. ako može na neku foru da budemo prvi a da izbegnemo Italiju samo, jedino to tražim, ne treba mi opet po hiljaditi put da prolazimo kroz to..
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Bas bas losa utakmica Nije baš toliko, počeše da pogađaju i jedni i drugi.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Nije baš toliko, počeše da pogađaju i jedni i drugi. Curse me kad sam prebacio na Pol vs Fra.
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Italijanski plejevi očajni, dok Španci praktično nemaju pleja - vrlo neobično za ove dvije košarkaške nacije sa dugom tradicijom odličnih igrača na kecu.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Italija svakako ide dalje lagano i da izgubi, jer imaju Kipar posle, znaci ako Spanija dobije i oni su prosli ipak 3 pobede je to, znaci onda bi Bosna i Gruzija odlucile definitivno ko je 4.mesto direktan duel bi bio, kao i u ove prve 2 grupe Crna Gora- Britanija i kod nas Estonija- Portugal sve poslednje kolo direktan duel bas, dok su Slovenci danas kolo pre kraja obezbedili makar 4.mesto, a ako pobede Izrael mogli bi i poziciju više ja msm..
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Fontekio raspad u rangu onog protiv Grčke. Izgleda da mu ne leže malo jači protivnici.
Recommended Posts