Jump to content

Ko prolazi grupu smrti (za gledaoce):  

28 members have voted

1. 1. Ko prolazi grupu smrti (za gledaoce):

• Francuska
      27
    • Slovenija
      26
    • Poljska
      23
    • Izrael
      26
    • Belgija
      4
    • Island
      1

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Gudura said:

A maltene jedini krsten visoki kod njih. Nemacka bez Vojtmana, Litvanija bez Jokubaitisa. Skoro svim konkurentima se povredio neki bitan igrac, da ne kukamo previse zbog Bogdana, jer smo za razliku od drugih dosli kompletni na prvenstvo

Definitivno moja tvrdnja je sada još očiglednija, a to je da su Srbija, Nemačka i Turska ipak svakako idalje 3 najkvalitetnije i pre svega najkompletnije ekipe na svakoj poziciji, s tim da je po meni Nemacka ipak prvi favorit posle povrede Bogdana, ali ne ogroman favorit, jer u mejduvremenu eto i bez Vojtmana ostali, tako da oni fazon imaju kao i Srbija jedno 5-6 onako poznatijih baš i kvalitetnijih igrača, dok su ostalih par igrača u rosteru više šljakeri da kažemo, igrači zadatka...

Posted
45 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Definitivno moja tvrdnja je sada još očiglednija, a to je da su Srbija, Nemačka i Turska ipak svakako idalje 3 najkvalitetnije i pre svega najkompletnije ekipe na svakoj poziciji, s tim da je po meni Nemacka ipak prvi favorit posle povrede Bogdana, ali ne ogroman favorit, jer u mejduvremenu eto i bez Vojtmana ostali, tako da oni fazon imaju kao i Srbija jedno 5-6 onako poznatijih baš i kvalitetnijih igrača, dok su ostalih par igrača u rosteru više šljakeri da kažemo, igrači zadatka...

48 minutes ago, Gudura said:

A maltene jedini krsten visoki kod njih. Nemacka bez Vojtmana, Litvanija bez Jokubaitisa. Skoro svim konkurentima se povredio neki bitan igrac, da ne kukamo previse zbog Bogdana, jer smo za razliku od drugih dosli kompletni na prvenstvo

Vojtmana je već 2 godine ozbiljan marginalac u Nemačkoj, potpuno nadoknadiv gubitak za njih.

• Like 1
Posted
1 minute ago, realno *w said:

Vojtmana je već 2 godine ozbiljan marginalac u Nemačkoj, potpuno nadoknadiv gubitak za njih.

U reprezentaciji OVE godine posebno i ne baš, fali im mesa u reketu, sem Tajsa oni centra ekstra klase nemaju, niti snažnog niti kvalitetnog, videćeš već na jačim mečevima u nekom četvrtfinalu da će se to osetiti ako ovi njihovi bekovi ne isporuče i Maodo Lo je povredjen i pitanje kada se i da li se vraća videh, dakle treba jača rotacija, ako ostaneš na 10 igrača, od toga jednog klasičnog centra, to je već problem, neće 40 godina svaki meč moći da igra Tajs i na petici i da pokrije 4 itd

Posted

I ja mislim da im je Vojtman solidno vazan, posto je alternativa Kracer koji je sigurno najgori igrac u svim reprezentacijama koje budu zavrsili u top8 recimo.

Posted

Ako pobedi Francuska, a Izrael bilo kojim rezultatom pobedi Slovence, ko je onda u krugu prvi, drugi i treći?? Slovenci su svakako verovatno 4.mesto, ili trece ako pobede poslednje kolo, oni sada je vec jasno ne mogu biti vise od 3.mesta..

Posted
58 minutes ago, Zvezdaš96 said:

U reprezentaciji OVE godine posebno i ne baš, fali im mesa u reketu, sem Tajsa oni centra ekstra klase nemaju, niti snažnog niti kvalitetnog, videćeš već na jačim mečevima u nekom četvrtfinalu da će se to osetiti ako ovi njihovi bekovi ne isporuče i Maodo Lo je povredjen i pitanje kada se i da li se vraća videh, dakle treba jača rotacija, ako ostaneš na 10 igrača, od toga jednog klasičnog centra, to je već problem, neće 40 godina svaki meč moći da igra Tajs i na petici i da pokrije 4 itd

Fali im mesa, ali nešto nisam siguran da je Vojtman tu bio neko ko će pomoći previše. Nikada nije bio ljubitelj kontakta, više im je značio kao streč opcija + eventulano napad na postu iz velikog mismeča.

Čak i u tim mismeč situacijama, bukvalno se nada da će odbrana reagovati i skupiti, pa da pošalje dobar pas spolja, nego što će zaista da ide do kraja.

Lo je mnogo bitniji. Naravno da može Šreder da pegla 30+ minuta,  ali dobro dođe pouzdan plej sa klupe, plus može da opali koju trojku...

Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Yabusele nije sav svoj.

Pajser. Meni je veći utisak koliko je Francisco rašrafljen, pripaljuje bata iz svih pozicija kao da je Klay Thompson.

Posted
Just now, DameTime said:

Pajser. Meni je veći utisak koliko je Francisco rašrafljen, pripaljuje bata iz svih pozicija kao da je Klay Thompson.

Fransiska jos drzi onaj gamewiner protiv Rytasa :P

No Yabusele sem ponasanja igra odlicnu utakmicu.

Posted (edited)

Ovde Izrael osvaja prvo mesto izgleda. Naravno racunajuci trimjumf bilo kakav prekosutra nad Slovenijom.

Znaci u ovoj grupi ako Izrael uspe da pobedi bilo kojoj razlikom Slovence uz naravno pobedu Francuske i Poljske u laganom poslednjem kolu:

1. Izrael

2. Poljska

3. Francuska

4. Slovenija

To znači da bi Srbija porazom od Turske išla na Izrael u četvrtfinalu verovatno, a ako dobijemo Tursku, onda posle CG, bi nas čekao verovatno Italija ili Francuska u četvrtfinalu..

Ipak ove 2 grupe koje će nam pasti u četvrtfinalu se igraju dan kasnije, pa nećemo moći da kalkulišemo i biramo manje ili većeč zlo za četvrtfinale..

Edited by Zvezdaš96
Posted

Ako Izrael dobije Slovence, poredak je Izrael-Francuska-Poljska-Slovenija, a ako Slovenci dobiju poredak je Francuska-Poljska-Slovenija-Izrael. Naravno pod pretpostavkom da ce i Francuska i Poljska dobit Island odnosno Belgiju. 

Posted
2 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ako Izrael dobije Slovence, poredak je Izrael-Francuska-Poljska-Slovenija, a ako Slovenci dobiju poredak je Francuska-Poljska-Slovenija-Izrael. Naravno pod pretpostavkom da ce i Francuska i Poljska dobit Island odnosno Belgiju. 

Ne.

Poredak je:

Izrael

Poljska

Francuska

u prvoj varijanti koju si napisao

Israel +11

Poljska -5

Francuska -6

Posted
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ne.

Poredak je:

Izrael

Poljska

Francuska

u prvoj varijanti koju si napisao

Israel +11

Poljska -5

Francuska -6

Znaci Francuzi nikako ne mogu zavrsiti 2.?

Posted
4 minutes ago, Ludi za Poli said:

Znaci Francuzi nikako ne mogu zavrsiti 2.?

Ne.

Tako da iskreno ne bismo žalili ako izgubimo od Turske, jer porazom od Turske najverovatnije cemo da izbegnemo Francusku, Italiju(mozda i Spaniju ako ne stignu do cetvrtfinala), nije loše zar ne??

Umesto toga išli bismo na Fince, pa onda pretpostavljam na Poljake recimo.

Mada je loše da bismo išli onda kao drugi u našoj grupi u polufinalu na Nemce, dok ako budemo prvi u grupi išli bismo na jednu od ove 3 ekipe u polufinalu: Grčka, Letonija, Litvanija..

Tako da, bolje da jurimo pobedu svakako nad Turskom i dobar meč odigramo.

Bosna potencijalno drži u svojim rukama sudbinu Španije, ako Španci ne pobede Grke, onda im je jako bitno šta će biti na meču Gruzija i Bosna, gde u tom slučaju im treba pobeda Gruzije, koja bi pobedom nad Bosnom bila onda na 3.mestu u grupi, a Španija bi prošla kao četvrta i na Izrael bi išli u osmini finala.

Posted (edited)

@Zvezdaš96 nisi u pravu, ukrštanje u četvrtfinalu ako dobijemo Turke je D2-C3, a ne C2-D3 kao što ti pišeš.

To znači da bi najrealniji protivnik u četvrtfinalu bio pobednik Poljska-Gruzija ako ne bude nekih velikih iznenađenja

Edited by Manu
  • Like 2
Posted
4 minutes ago, Manu said:

@Zvezdaš96 nisi u pravu, ukrštanje u četvrtfinalu ako dobijemo Turke je D2-C3, a ne C2-D3 kao što ti pišeš.

To znači da bi najrealniji protivnik u četvrtfinalu bio pobednik Poljska-Gruzija ako ne bude nekih velikih iznenađenja

Ja koliko razumem, ako Izrael pobedi Sloveniju, mi idemo u QT verovatno na Poljake ako pobedimo Turke a na Izrael ako izgubimo.

• Like 1