Zvezdaš96 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovi igrači koji fale Francuzima su kao da je Srbija otišla na Evropsko bez Nikole Jokića, Milutinova, Bogdana Bogdanovića, Nikole Jovića, Gudurića, Petruševa, Avramovića. E sada zamislite Srbiju bez tih igrača danas protiv Izraela i kojom razlikom bismo mi izgubili danas, ee otprilike toliko(a možda i višeee) je desetkovana Francuska na ovom prvenstvu.
McLeod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno. Samo Vembanjama im fali. Edited 13 hours ago by McLeod 1 2
Урош19 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 11 minutes ago, McLeod said: Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno. Samo Vembanjama im fali. Možda smo u 2018. godini. Edit: I Lesor im fali po meni. Edited 13 hours ago by Урош19 1
drperce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Lojd faul u napadu a oni sviraju tri bacanja + tehnicku Strasno
Green23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav faul je dunula ova gospođa... Direktno odlučila utakmicu sa faulom za 3 + tehničkom 1
McLeod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Možda smo u 2018. godini Mislim mozemo da pricamo o jos nekim mladjima ali su im igraci na isti kalup, to je sad stvar nijansi i ideja selektora. Ali niko ekstra klasa izuzev Vembija. Samo on bi skroz promenio i fizionomiju i nacin igre ovog tima naravno.
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 29 minutes ago, McLeod said: Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno. Samo Vembanjama im fali. Fali im cela centarska linija, bekovi plej itd i svi igraju trenutno NBA ligu, ili makar Evroligu i imaju ogromne ugovore, plus kvalitet, iskustvo. Dakle ako na prvenstvo odes sa jednim i to po meni ne bas ni blizu vrhunskim centrom, povredi ti se Poarije, Lesor, nemaš Gobera, ovamo nemaš ni tog Furnijea najskupljeg maltene igraca Olija i dugogodisnjeg sa dobrim karijerom nba igraca, pa nemas Batuma, De Colo se mislim oprostio od dresa, i jos jedan centar sa spiska isto ispao.. To je potpuno druga ekipa, jeste mladja, ali i dosta manje kvalitetna, mislim videces već za 2 godine rezultate Srbije bez na primer Bogdanovića, Jokića(mozda), Jovica,.. Mada mi imamo mladji tim, pa ce i za par godina igrati, ali etoo prosto rekoh zamisli Srbiju bez svih nasih igraca koji su sada u NBA ligi i bez nasih najboljih 3-4 igraca iz evrolige, dakle da ti ostane samo Dobric Avramovic iz ove ekipe recimo, a dodaju se ovom timu Plavsic, Koprivica i to nam budu 2 glavna centra, eto tako je sada Francuzima.. Za mene ako Francuzi budu u cetvrtfinalu, to ce im biti dobar rezultat zaista..
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pobeda Izraela nad Francuskom baš komplikuje stvari u grupi tj. čini ih zanimljivijim. Obe ekipe, uz Poljsku, imaju šansu za 1st seed u grupi. 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako Poljaci dobiju Francuze bi to zaista sve preokrenulo. U sustini lepota sporta, pored jucerasnjeg guranja Poljaka ipak ostaje gorak ukus za sve kosarkaske fanove, pa i poljske.
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Francuzi su defaknta ekipa. Redovno su u stanju dobit bukvalno bilo koga al isto tako i izgubit od bilo koga. Imaju generalno veci pool kvalitetnih igraca nego bilo koja druga reprezentacija, s Wembyjem napokon i tog certificiranog superstara kakav im fali od Parkera jos al za stabilnost im najvise fali neki mocan bek kakav nikako da im se pojavi iako stancaju jake NBA prospekte fakticki na godisjoj bazi.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, Zvezdaš96 said: Ovi igrači koji fale Francuzima su kao da je Srbija otišla na Evropsko bez Nikole Jokića, Milutinova, Bogdana Bogdanovića, Nikole Jovića, Gudurića, Petruševa, Avramovića. E sada zamislite Srbiju bez tih igrača danas protiv Izraela i kojom razlikom bismo mi izgubili danas, ee otprilike toliko(a možda i višeee) je desetkovana Francuska na ovom prvenstvu. Nije isto jer zamisli kakav bi roster imala Srbija bez svih tih igrača i uporedi ga sa ovim francuskim timom koji je sastavljen od dobrih EL i NBA igrača. Francuzi imaju daleko najjaču bazu kvalitetnih košarkaša na svijetu nakon USA.
Recommended Posts