Jump to content

Grupa D - Katovice, Poljska(FRA, SLO, POL, IZR, BEL, ICELAND)

Ko prolazi grupu smrti (za gledaoce):  

28 members have voted

1. 1. Ko prolazi grupu smrti (za gledaoce):

• Francuska
      27
    • Slovenija
      26
    • Poljska
      23
    • Izrael
      26
    • Belgija
      4
    • Island
      1

Recommended Posts

Posted

Ovi igrači koji fale Francuzima su kao da je Srbija otišla na Evropsko bez Nikole Jokića, Milutinova, Bogdana Bogdanovića, Nikole Jovića, Gudurića, Petruševa, Avramovića.

E sada zamislite Srbiju bez tih igrača danas protiv Izraela i kojom razlikom bismo mi izgubili danas, ee otprilike toliko(a možda i višeee) je desetkovana Francuska na ovom prvenstvu.

Posted (edited)

Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno.

Samo Vembanjama im fali.

Edited by McLeod
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
11 minutes ago, McLeod said:

Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno.

Samo Vembanjama im fali.

Možda smo u 2018. godini.

Edit: I Lesor im fali po meni.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Možda smo u 2018. godini

Mislim mozemo da pricamo o jos nekim mladjima ali su im igraci na isti kalup, to je sad stvar nijansi i ideja selektora. Ali niko ekstra klasa izuzev Vembija.

Samo on bi skroz promenio i fizionomiju i nacin igre ovog tima naravno.

Posted
29 minutes ago, McLeod said:

Samo Vembanjama im fali.

Fali im cela centarska linija, bekovi plej itd i svi igraju trenutno NBA ligu, ili makar Evroligu i imaju ogromne ugovore, plus kvalitet, iskustvo.

Dakle ako na prvenstvo odes sa jednim i to po meni ne bas ni blizu vrhunskim centrom, povredi ti se Poarije, Lesor, nemaš Gobera, ovamo nemaš ni tog Furnijea najskupljeg maltene igraca Olija i dugogodisnjeg sa dobrim karijerom nba igraca, pa nemas Batuma, De Colo se mislim oprostio od dresa, i jos jedan centar sa spiska isto ispao..

To je potpuno druga ekipa, jeste mladja, ali i dosta manje kvalitetna, mislim videces već za 2 godine rezultate Srbije bez na primer Bogdanovića, Jokića(mozda), Jovica,..

Mada mi imamo mladji tim, pa ce i za par godina igrati, ali etoo prosto rekoh zamisli Srbiju bez svih nasih igraca koji su sada u NBA ligi i bez nasih najboljih 3-4 igraca iz evrolige, dakle da ti ostane samo Dobric Avramovic iz ove ekipe recimo, a dodaju se ovom timu Plavsic, Koprivica i to nam budu 2 glavna centra, eto tako je sada Francuzima..

Za mene ako Francuzi budu u cetvrtfinalu, to ce im biti dobar rezultat zaista..