Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovi igrači koji fale Francuzima su kao da je Srbija otišla na Evropsko bez Nikole Jokića, Milutinova, Bogdana Bogdanovića, Nikole Jovića, Gudurića, Petruševa, Avramovića. E sada zamislite Srbiju bez tih igrača danas protiv Izraela i kojom razlikom bismo mi izgubili danas, ee otprilike toliko(a možda i višeee) je desetkovana Francuska na ovom prvenstvu.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno. Samo Vembanjama im fali. Edited 4 hours ago by McLeod 1 1
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 11 minutes ago, McLeod said: Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno. Samo Vembanjama im fali. Možda smo u 2018. godini. Edit: I Lesor im fali po meni. Edited 4 hours ago by Урош19 1
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Lojd faul u napadu a oni sviraju tri bacanja + tehnicku Strasno
Green23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav faul je dunula ova gospođa... Direktno odlučila utakmicu sa faulom za 3 + tehničkom 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Možda smo u 2018. godini Mislim mozemo da pricamo o jos nekim mladjima ali su im igraci na isti kalup, to je sad stvar nijansi i ideja selektora. Ali niko ekstra klasa izuzev Vembija. Samo on bi skroz promenio i fizionomiju i nacin igre ovog tima naravno.
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, McLeod said: Na koje igrace mislis? Ako mislis na De Kola, Furnijea, Gobera i Porijea, njih je trebalo da sklone odavno. Samo Vembanjama im fali. Fali im cela centarska linija, bekovi plej itd i svi igraju trenutno NBA ligu, ili makar Evroligu i imaju ogromne ugovore, plus kvalitet, iskustvo. Dakle ako na prvenstvo odes sa jednim i to po meni ne bas ni blizu vrhunskim centrom, povredi ti se Poarije, Lesor, nemaš Gobera, ovamo nemaš ni tog Furnijea najskupljeg maltene igraca Olija i dugogodisnjeg sa dobrim karijerom nba igraca, pa nemas Batuma, De Colo se mislim oprostio od dresa, i jos jedan centar sa spiska isto ispao.. To je potpuno druga ekipa, jeste mladja, ali i dosta manje kvalitetna, mislim videces već za 2 godine rezultate Srbije bez na primer Bogdanovića, Jokića(mozda), Jovica,.. Mada mi imamo mladji tim, pa ce i za par godina igrati, ali etoo prosto rekoh zamisli Srbiju bez svih nasih igraca koji su sada u NBA ligi i bez nasih najboljih 3-4 igraca iz evrolige, dakle da ti ostane samo Dobric Avramovic iz ove ekipe recimo, a dodaju se ovom timu Plavsic, Koprivica i to nam budu 2 glavna centra, eto tako je sada Francuzima.. Za mene ako Francuzi budu u cetvrtfinalu, to ce im biti dobar rezultat zaista..
Recommended Posts