Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 05:04 PM Posted Sunday at 05:04 PM Ovo što su odigrali Francuzi u drugom poluvremenu nije bilo profesionalno. Kao razbijena banda. Izraelcima i naročito našem Deniju veliko bravo.
JPM Posted Sunday at 05:06 PM Posted Sunday at 05:06 PM Jaylen Hoard, francuz po muskoj tetki treceg kuma po babine linije. Koj ce nam kurac opet klupska takmicenja?
Skyglider Posted Sunday at 05:22 PM Posted Sunday at 05:22 PM (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Napisao si danas da će bez problema ući medju 8, a sada ispade da ispadaju sigurno od Španije, a sa Gruzijom imaju neke šanse.. Napisao sam ako budu drugi u grupi, naravno zavisi i od protivnika, ako im protivnik bude Španija (u šta ne verujem ako Poljska bude druga) onda malo teže, ako im protivnik bude Gruzija (što je više izgledno) ili kojim čudom Bosna, onda mogu svakako do četvrtfinala. Eto ,nadam se da ti je sad jasno. Edited Sunday at 05:23 PM by Skyglider
Zvezdaš96 Posted Sunday at 05:35 PM Posted Sunday at 05:35 PM 12 minutes ago, Skyglider said: Napisao sam ako budu drugi u grupi, naravno zavisi i od protivnika, ako im protivnik bude Španija (u šta ne verujem ako Poljska bude druga) onda malo teže, ako im protivnik bude Gruzija (što je više izgledno) ili kojim čudom Bosna, onda mogu svakako do četvrtfinala. Eto ,nadam se da ti je sad jasno. Moze im u osmini finala biti i Italijaq i razbiti ih na suvi kvalitet, jer ce se u Rigi igrati taj mec..
Maximus Posted Sunday at 05:46 PM Posted Sunday at 05:46 PM 39 minutes ago, JPM said: Jaylen Hoard, francuz po muskoj tetki treceg kuma po babine linije. Koj ce nam kurac opet klupska takmicenja? Hoard je rođen u Avru, u Francuskoj.
JPM Posted Sunday at 05:46 PM Posted Sunday at 05:46 PM Just now, Maximus said: Hoard je rođen u Avru, u Francuskoj. 1-0 za tebe.
Maximus Posted Sunday at 05:49 PM Posted Sunday at 05:49 PM 2 minutes ago, JPM said: 1-0 za tebe. Nije za mene, nego za Hoarda. 🙂 Ja sam se isto na prvu nervirao sto su naturalizovali Amera, a onda videh. Mislim da sam video i da mu je majka Francuskinja bila dobra kosarkasica.
Skyglider Posted Sunday at 06:01 PM Posted Sunday at 06:01 PM 23 minutes ago, Zvezdaš96 said: Moze im u osmini finala biti i Italijaq i razbiti ih na suvi kvalitet, jer ce se u Rigi igrati taj mec.. Sve je moguće, ali to je takođe malo verovatno ako Poljska bude druga u grupi, a do drugog mesta im je put otvoren jer bi bilo iznenađenje da ne dobiju Belgiju i Island. U tom slučaju protivnik će im verovatno biti Gtuzija ili možda Bosna ako se desi neko čudo.
Wingwalker Posted Sunday at 06:02 PM Posted Sunday at 06:02 PM Ako se već proziva karma...francuzi joj dodju za ono šibicarenje po grupama u svoju korist u sred turnira na OI.
Zvezdaš96 Posted Sunday at 06:09 PM Posted Sunday at 06:09 PM 7 minutes ago, Skyglider said: Sve je moguće, ali to je takođe malo verovatno ako Poljska bude druga u grupi, a do drugog mesta im je put otvoren jer bi bilo iznenađenje da ne dobiju Belgiju i Island. U tom slučaju protivnik će im verovatno biti Gtuzija ili možda Bosna ako se desi neko čudo. Bosna neće ni proći grupu, gde ti ode da kazes da mogu biti i treci, a oni ce imati skor 1-4 to je 5.mesto u grupi. Ne vidim kako ce Bosna bilo koga vise pobediti, hajdee Musa da im igra pa mozda Gruziju, ali bez njega nemaju sanse..
Skyglider Posted Sunday at 06:20 PM Posted Sunday at 06:20 PM 5 minutes ago, Zvezdaš96 said: Bosna neće ni proći grupu, gde ti ode da kazes da mogu biti i treci, a oni ce imati skor 1-4 to je 5.mesto u grupi. Ne vidim kako ce Bosna bilo koga vise pobediti, hajdee Musa da im igra pa mozda Gruziju, ali bez njega nemaju sanse.. Da, ja sam pogrešno izračunao ukršranje grupa, svo vreme mi u glavi da ako Poljaci budu drugi idu na četvrtog iz Kiparske grupe. Zato i pominjem Bosnu , da kao može da bude četvrta ako se desi neko čudo. U tom slučaju Poljaci sigurno idu na Italiju ili Španiju a onda stvarno su im slabe šanse u prolazak.
Zvezdaš96 Posted Sunday at 06:24 PM Posted Sunday at 06:24 PM 2 minutes ago, Skyglider said: Da, ja sam pogrešno izračunao ukršranje grupa, svo vreme mi u glavi da ako Poljaci budu drugi idu na četvrtog iz Kiparske grupe. Zato i pominjem Bosnu , da kao može da bude četvrta ako se desi neko čudo. U tom slučaju Poljaci sigurno idu na Italiju ili Španiju a onda stvarno su im slabe šanse u prolazak. Sve vreme pricam o tome, plus Srbija ce ici kao 2017.godine i 2022.godine moguce u cetvrtfinalu opet u nokaut fazi sa Italijom daaj Boze da ih nekako izbegnemo jer u vecini slucaja nas u nizu izbacuju, alii mirise na Italijane u cetvrtfinalu a osminu finala naravno prolazimo crnu goru ili finsku 1
DameTime Posted Sunday at 06:27 PM Posted Sunday at 06:27 PM Ma nabićemo i Talijane na naš košarkaški falus, ako nam dođu, biće toliko ružno da će Pozzecco poželeti da je Luca Banchi. 2 1
Čvarkov Posted Sunday at 06:28 PM Posted Sunday at 06:28 PM Kako se ekspresno Francuzima kao bumerang vratio onaj buljaški potez Franciska na kraju meča sa Slovenijom. Volem. 1
ChrisJudd Posted Sunday at 06:35 PM Posted Sunday at 06:35 PM Bez obzira na šta sad liče Francuzi, voleo bih ipak da ih izbegnemo u qf. Bilo bi idealno da ne pobede Poljsku više od 6 razlike, u tom slučaju su sigurno treći i ne mogu nikako na nas u toj fazi.
Zvezdaš96 Posted Sunday at 06:39 PM Posted Sunday at 06:39 PM Ovo mi miriše na polufinale Srbija- Grcka(Letonija ako izbace Litvance jer su domacini i zelece revanš nama).. a drugo polufinale ubedjen sam 1000% Nemci, a rivali Turci njima, dakle u drugom delu su kostura Turci, ali i Nemci ako budemo prvi, ii onda finale mi mirise najvise nekako Srbija-Turska, ali bih voleo najviše sa Nemcima, drugo finale u životu, da to bude kao revanš pravi za ono svetsko prvenstvo, tada smo imali Bogdana a oni drugog Wagnera još samo, a mi bili bez Jokica, Micica ii iako smo im na olimpijadi za bronzu se fino revanširali, ipak veci pritisak i veća zelja i bitnijee je uzeti zlato, finale je ipak finale, a mi idalje nemamo to zlato koje toliko dugo cekamo, i onda Bogdan i Jovic zajedno dizu trofej i obojica se oprastaju od evropskog a Jovic zavrsava reprezentativnu karijeru sa petom medaljom, a Bogdan iako bi prakticno to bila prva medalja da smo je osvojili u poslednjih 15 godina, a da NIJE igrao Bogdan, prakticno bi mu to bila 6.medalja i to prva zlatna, glupo je sto je evropsko prvenstvo nije fiksno i nije na 2 godine kao ranije, već se menja bezveze cas na 4 godine, pa na 3 godine, a jednom i na 5 godina, ranije uvek bilo na svake 2.. pa mozes odigrati vise evropskih prvenstava, ne znam kako su ranije igrali svetsko i evropsko i olimpijadu, a bilo je uvek na 4 ovo, a evropsko na 2 i uglavili su uvek sve fino..
Tex_Willer Posted Sunday at 06:44 PM Posted Sunday at 06:44 PM 1 hour ago, Miki8 said: Zasto ce Izraelci biti top za nekoliko godina??? Mogu da nabrojim 5,6 drzava koji imaju vise kosarkaskog talenta od njih. Saraf i Majer su odlični prospekti, a Wolf idealan fiba unutrašnji igrac. Unutra će faliti klasa, ali imaju oni lobi naturalizovace iz el tu klasu u datom trenutku. Za 3-5g oni jedu Grke, Špance, Slovence... Ključ svega je što imaju bas masu igraca spolja za koje se očekuje nba karijera, Majer navodno biće sredina prve runde npr.
Barkley#34 Posted Sunday at 07:31 PM Posted Sunday at 07:31 PM 50 minutes ago, Zvezdaš96 said: glupo je sto je evropsko prvenstvo nije fiksno i nije na 2 godine kao ranije, već se menja bezveze cas na 4 godine, pa na 3 godine, a jednom i na 5 godina, ranije uvek bilo na svake 2.. pa mozes odigrati vise evropskih prvenstava, ne znam kako su ranije igrali svetsko i evropsko i olimpijadu, a bilo je uvek na 4 ovo, a evropsko na 2 i uglavili su uvek sve fino.. I sad je fiksno, na četiri godine, ali je odloženo 2021. zbog kovida. Pre je bilo na dve, sad na četiri i to je to.
Zvezdaš96 Posted Sunday at 07:34 PM Posted Sunday at 07:34 PM 2 minutes ago, Barkley#34 said: I sad je fiksno, na četiri godine, ali je odloženo 2021. zbog kovida. Pre je bilo na dve, sad na četiri i to je to. Bilo je na 5 godina, pa sada kazes zbog ovoga na 3, a prvi put ce na 4 godine biti tek ovog puta, kada bude 2029.godine.
Skyglider Posted Sunday at 07:40 PM Posted Sunday at 07:40 PM 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Bilo je na 5 godina, pa sada kazes zbog ovoga na 3, a prvi put ce na 4 godine biti tek ovog puta, kada bude 2029.godine. Nikad nije bilo na 5 godina, to jest nikad planski. FIBA je 2017. donela odluku da Eurobasket bude na 4 godine umesto na dve kao do tad, i onda je isplanirano da bude 2017 , 2021, 2025 .... Zbog Kovida su Olimpijske igre pomerene sa 2020 na 2021 kao i kvalifikacioni turniri za iste, pa je zbog toga i Eurobasket morao da bude pomeren na 2022. Ovaj sad je u redovnom terminu.
Barkley#34 Posted Sunday at 07:41 PM Posted Sunday at 07:41 PM Ne, nego je posle 2017. trebalo da bude 2021. pa je odloženo za 2022. zbog kovida, a sad se vraća u normalan ritam. Od 2017. se EP održavaju na četiri godine (do tada na dve), ali, kao što rekoh, došlo je do pomeranja za godinu dana zbog kovida. 1
Урош19 Posted Sunday at 07:59 PM Posted Sunday at 07:59 PM 1 hour ago, ChrisJudd said: Bez obzira na šta sad liče Francuzi, voleo bih ipak da ih izbegnemo u qf. Bilo bi idealno da ne pobede Poljsku više od 6 razlike, u tom slučaju su sigurno treći i ne mogu nikako na nas u toj fazi. Uopšte me ne bi iznenadilo da Poljaci to dobiju
Recommended Posts