drgnk Posted yesterday at 05:36 PM Posted yesterday at 05:36 PM Narode, bez sekiracije. Nećemo se kvalifikovati ni na SP, ni na OI, tako da... 😎
Geronimo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Alimpije je trener sa vazecim ugovorom i full angazmanom tokom sezone - ergo neprihvatljiv je za ovaj posao... Ako vec nije mogao da nahvata ni Saleta1, ni Trinkija, ni Radonju, ni Saleta2 - onda mrsh u picku materinu. Totalno na stranu sto mislim da Alimpije obecava kao trener i ima sansu da bude solidno veliki... 2
Princeton Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ako Alimpije zasere, Klipa nestrpljivo čeka svoju šansu. Jbmti Finsku, šta nam uradiše od repke. 2
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 hours ago, Geronimo said: Alimpije je trener sa vazecim ugovorom i full angazmanom tokom sezone - ergo neprihvatljiv je za ovaj posao... To, ko će voditi tim u kvalifikacijama? Nejasno mi je. Inače nadam se da ćemo ovog gmaza Čovića gledati na sudu jednog dana. Samo napred protiv SNSovca inače će biti sve gore i gore. 1
Bogoljub Gagic Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago "Da, tako je. Ne gledam puno, ali volim njegov rad da pogledam. Takođe gledam i druge trenere, Dušana Alimpijevića, Igora Kokoškova koji je sada asistent u Atlanti. Nekoliko trenera gledam... Mislim da ako želiš da budeš veliki, moraš da budeš košarkaški fanatik. To mora da bude tvoj život. I ja volim da vidim nešto drugačije", ispričao je Jokić. Срећно новом селектору!
MikiMilane Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 hours ago, Geronimo said: Alimpije je trener sa vazecim ugovorom i full angazmanom tokom sezone - ergo neprihvatljiv je za ovaj posao... Kao Ataman ili Spanulis na primer.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni nije problem što Alimpijević ima klupski angažman, problem je što najverovatnije nema autoritet nad ekipom koja ima potencijal da bude najbolja u Evropi ali to nije bila ni pod iskusnim trenerskim vukom poput Pešića. Međutim, u ovom trenutku treba gledati kratkoročno, mi se sa Jokićima, Bogdanovićima, Micićima i sličnima nećemo ni sresti ako ne prođemo prozore, a valjda bi Alimpije mogao da ima bar autoritet nad ovim trećepozivcima koji će te kvalifikacije morati da iznesu. Teško je tražiti neki silver lining nakon Pešića, Saleta (igrački idol većini svojih kasnijih igrača), velikog Dude, ali vodili su reprezentaciju i notorna budala poput Moke, bezveznjak Šakota i slični. Alimpijević trenutno nije ništa slabiji trener ili trener manje reputacije od Džikića npr, međutim problem je što je na neki način izašao iz Čovićevog šinjela i što je nezgodan karakter. 2
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, MikiMilane said: Kao Ataman ili Spanulis na primer. Imas pravo s jedne strane, a s druge porediti Alimpija sa njima je vrlo nategnuto.
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni nije problem što Alimpijević ima klupski angažman, problem je što najverovatnije nema autoritet nad ekipom koja ima potencijal da bude najbolja u Evropi ali to nije bila ni pod iskusnim trenerskim vukom poput Pešića. Međutim, u ovom trenutku treba gledati kratkoročno, mi se sa Jokićima, Bogdanovićima, Micićima i sličnima nećemo ni sresti ako ne prođemo prozore, a valjda bi Alimpije mogao da ima bar autoritet nad ovim trećepozivcima koji će te kvalifikacije morati da iznesu. Teško je tražiti neki silver lining nakon Pešića, Saleta (igrački idol većini svojih kasnijih igrača), velikog Dude, ali vodili su reprezentaciju i notorna budala poput Moke, bezveznjak Šakota i slični. Alimpijević trenutno nije ništa slabiji trener ili trener manje reputacije od Džikića npr, međutim problem je što je na neki način izašao iz Čovićevog šinjela i što je nezgodan karakter. To oko autoriteta moze da se diskutuje, ali ja ne bih rekao da mi imamo previse tezak tim za vodjenje u tom smislu. Vecina, da ne kazem svi, su ok likovi bez mrlje u karijeri. Nama su glavne glave u svlacionici Bogdan i Jokic i od njih treba ocekivati da maksimalno olaksaju posao Alimpijevica, sreca nemamo ludake poput Gurovica ili Milicica. A nije ni Alimpijevic vise onaj isti covek iz Zvezde pre 7-8 godina, izgradio je i on u medjuvremenu solidnu reputaciju i verujem da je samo pitanje trenutka kada ce ga uzeti neki EL tim. Sta znam, podrzavam da se da sansa nekom mladjem, a opet mi je utisak da je mogao i bolji trener da se dovede. Pretpostavljam da Sasa Obradovic nije ni ulazio u razmatranje zbog Covica iako je kao nacrtan bio za novog selektora. 2
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedno je jasno, moraće pokazat improvizacijski talenat i trenerski kvalitet. Ovo su najteže kvalifikacije koje smo ikada imali. Imaćr NBA igrače u dva prozora, jun 26e (Bosna kući, Švajcarska u gostima) i septembar 26e, u ostalim pitaj Boga na šta će nam roster ličiti.
Recommended Posts