Jump to content

Recommended Posts

Posted

O problematici Vase uporedo sa Jokicem i Bogdanom se pisalo vec pre nekoliko godina ovde. To jeste realan problem prakticno od prvog dana. Satro slatke muke, ali malo je tu secera, zaista.

• Like 1
Posted (edited)
30 minutes ago, Chaos Is Me said:

ali sam hteo da kažem da je jako teško kad si u nekom specifičnom kolektivu (a kolektiv sportista milionera je baš takav) da puno odudaraš. A Vasa je jedan od onih koji očito odudara.

Odgledao sam sinoć i Vasa zaista deluje kao interesantan i specifičan karakter.

Edited by MilošVB
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
4 hours ago, Guru said:

Lik koji je priglup na samom terenu i koji kada organizuje napad isti se skoro uvek završi izgubljenom loptom ili nerezonskim šutem:

IMG-20250909-130053.jpg

Ma nema sta, svetska legenda, izdominirao je dve,tri sezone  svojom divljom igrom Evroligu koja je G ligaski ogranak u Evropi u poslednjih 10 godina. Nikada u reprezentaciji nismo imali manje kreativnijeg plejmejkera od njega, glavnog plejmejkera.

Edited by Miki8
  • WOW 1
Posted (edited)
43 minutes ago, Eddard said:

E da nam je Kevin bio umesto Gudure, druga bi se pesma pevala.

Kakav je, njega bi tačno onaj krakati klinac isprovocirao da se bije. 🥲

Edited by DameTime
  • Ha-ha 4
Posted

Sećam se..jer me još uvek dobro služi memorija..pre petnaestak godina se igrala kvalifikaciona utakmica između Srbije i Estonije u Beogradu. Mislim da je bila za EP. Na stadionu JNA. "Šupci" uspeli da izgube kući.
Izlazi Nikola Žigić pred novinare i u tipičnom, za naše guzbalere, maniru kaže : "Dali smo sve od sebe...". Ja gledao tekmu sa ortakom i bacim komentar: "Niste, jer da jeste, ni vi ne bi uspeli da izgubite od fakin' Estonije kući". Urezao mi se taj Žigićev komentar u sećanje, ali i moj odgovor ovom ortaku, pa i dan danas to ponekad "vadimo iz naftalina".

Nakon debakla od Finske, izlazi pre neko veče u miks-zoni Avramović i kaže onoj reporterki RTS (što se Mek loži na nju): "Dali smo sve od sebe...". 2.0 Žigić izjava. Ja opet ono moje..ali ovaj put sebi u bradu. Da ste dali sve od sebe, ova reprezentacija ne bi ispala od jbn Finske. Prvi put sam od nekog našeg košarkaškog reprezentativca čuo ovakvu izjavu nakon poraza od autsajdera..i mogu vam reći da sam se razočarao..

Nešto je ovog leta zaista bilo trulo u timu. 

Posted
25 minutes ago, Miki8 said:

Ma nema sta, svetska legenda, izdominirao je dve,tri sezone  svojom divljom igrom Evroligu koja je G ligaski ogranak u Evropi u poslednjih 10 godina. Nikada u reprezentaciji nismo imali manje kreativnijeg plejmejkera od njega, glavnog plejmejkera.

Covek na besmislicu da je Vasa glup i da sve resava nerezonskim sutevima i izgubljenim loptama odgovori jednostavnim i neodbranjivim screenshotom koji prikazuje individualna i timska dostignuca Vasilija Micica kroz karijeru. 

Ti mu repliciras kukavnom satirom koja nema veze sa temom, a usput masis fudbal.

Vasa je napadač, treba mu lopta, minuti i sloboda, što pored Jokića i Bogdana teŝko može da ima. U ovakvom rosteru, najbolje što je mogao da izbori je da bude lider druge petorke sa Gudurom. 

Trudio se Vasa da nadje kakvu - takvu formu, trenirao je sam, šutirao, vežbao, postupio je zrelo i odgovorno naspram situacije.  Kari je pokušavao da mu da vremena i ŝansu, iznudjeno, jer je Bogdan u medjuvremenu otpao. Racionalno, u situaciji kad ga je rovitog i nespremnog već poveo.

Svi smo razočarani  rezultatom i igrom, ali samo ti siriš nepotrebnu negativnu energiju i pljuješ igrače koji se manje - više redovno odazivaju, koji su žrtvovali leto, zdravlje, da bi bili sa repkom. 

A zašto? Da bi na silu ugurao narativ kojeg se držiš , naravno s naknadnom pameću, da je bolje da smo vodili neke srednjoškolce nego iskusne i dokazane igrače EL nivoa.

Stvarno sam imao utisak da je Chaosova kvalifikacija preostra kad si ti  u pitanju ali kao da se trudis da po svaku cenu budes prototip internet trolla na ovom PDF-u. 

• Like 13
Posted

Sutra da ova reprezentacija ispadne u kvalifikacijama za svetsko... Da ispadne od tipa San Marina... Nikada nece doci ni blizu bruke i sramote za ovu drzavu kao sto godinama i decenijama uspeva ova tuzna grupa nesrecnika zvana fudbalska reprezentacija

• Like 10
Posted
51 minutes ago, NMX said:

Sutra da ova reprezentacija ispadne u kvalifikacijama za svetsko... Da ispadne od tipa San Marina... Nikada nece doci ni blizu bruke i sramote za ovu drzavu kao sto godinama i decenijama uspeva ova tuzna grupa nesrecnika zvana fudbalska reprezentacija

Upravo zbog ovoga što si napisao, Avramova izjava je loša..šupci su nas navikli na neuspehe i kretenske alibije, košarkaši nisu..

Sad kad sam to napisao, a kao dokaz da sam u pravu, iznosim Dobrićevu izjavu nakon Finske, kada se izvinio navijačima. Bukvalno rekao: "Izvinite za ovakvo izdanje". E, to je već jedna prava, hrabra i iskrena izjava na kakvu su me košarkaši navikli. 

Ne ostrvljujem se ja na Avrama; čovek je uvek davao sve što ima za repku. Na ovom turniru je bio nepropoznatljiv na parketu i izvan njega. 

• Like 6
Posted
1 hour ago, NMX said:

Nema šanse pošto San Marino nije u našu grupu. Prvo kolo kvalifikacije za SP upravo počinje za manje od 80 dana i to 3 dana pre otvaranje evroligaške sezone. A Drugo kolo upravo na otvaranje. Pitanje ko će biti dostupan od evroligaških igrača, može se lako desiti da propustimo SP ako izgubimo obe utakmice, prva protiv 🇨🇭, druga protiv 🇧🇦́

Posted
25 minutes ago, MikiMilane said:

Nema šanse pošto San Marino nije u našu grupu. Prvo kolo kvalifikacije za SP upravo počinje za manje od 80 dana i to 3 dana pre otvaranje evroligaške sezone. A Drugo kolo upravo na otvaranje. Pitanje ko će biti dostupan od evroligaških igrača, može se lako desiti da propustimo SP ako izgubimo obe utakmice, prva protiv 🇨🇭, druga protiv 🇧🇦́

Znaci EL sezona krece ove godine u decembru....fuck, kako nisam informisan o tome...🫣