Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mada, mora se naglasiti da je dosta poena palo preko Jokica. Onaj klinac u kljucnim momentima ga je trpao. 

Edited by Bojdo
Posted
5 minutes ago, NMX said:

Okrecemo se obavezama rusenja vlasti u Srbiji. Nesto slicno kao posle potopa na OI 2000. u Sidneju.

Raspala drzava=raspala kosarka. Red je da prvo ova govna posaljemo na smetliste pa cemo onda da pravimo reprezentaciju. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Bogdan najbolji i najznacajniji igrac u poslednjih 10 godina, bez njega to nije moglo biti to. Svaka cast Jokicu na igri, ali tri propustena prvenstva jer ga mrzelo da igra i dva sramotna ispadanja sa Eura u 1/8 finala od losijih rivala (u oba slucaja bez Bogdana) ne moze da ga svrsta rame uz rame sa Bogdanom. Umesto da je kao lider cinio ostale boljim, pogotovo zbog svoje inteligencije i stila igre, mi smo postali na neki nacin robovi njegove statistike. Naravno, najveca krivica je Pesiceva, pogubio se covek realno. Nije imao srece sa povredama, ali opet se ocekuje bar da prodje Fince uprkos problemima. Mora se videti sta je sa Guduricem i Micicem. Ako je do njih onda najbolje da ni ne igraju, a ako nije mora se odgovoriti do koga je? Petrusev je kancer ekipe i na njega se nikada ne treba osloniti, izda te kada ti najvise treba svojom mlohavoscu i glupostima i bas me plasi sto ce nam on biti jedan od lidera kada dodje smena generacije. 

• Like 1
Posted

Ja mislim da nema smisla pričati ko je kako odigrao ili šta je Kari spremio, kako je sudija svirao... jer su problemi nastali očigledno još pre. Čak i sa Bogdanovićem u timu* je očigledno bilo da ima problema i da tim nije fokusiran 100% iz nekog razloga, gde ne mislim na svađe, ovo su sve normalni momci za razliku od nekih starijih generacija. Ovo je skoro isti tim što je umalo pobedio Lebrona, Duranta i Karija i onda otresao Nemce sa pola gasa pre 12 meseci. Nisu oni zaboravili da igraju ili prave akcije.

*sa tim što i dalje verujem da bi sa njim osvojili pa makar ne igrali 100%

• Like 5
Posted

Ja rekoh posle svake utakmice u nasoj grupi a ovde me ispljuvase. Skok i branjenje tri poena,ceo turnir imamo isti problem. Ovo je za mene ocekivan rezultat, nisam imao ni malo vere u tim , pogotovo kada se Bogdan povredio, igrac koji je 60% ovog tima. Jokic nije lider reprezentacije, covek koji se celu kraijeru krije od medija, nikada u istoriji nismo imali igraca koji je izbegavao novinare.

• Like 2
Posted (edited)
11 minutes ago, Wingwalker said:

Kako li smo stigli od onog polufinala sa Dream team-om do ispadanja od Finske?

Ne radi nas Finska, kao Dream Team... 

Valjda smo mislili da će ovi da skinu gaće, pa se spremali za Francuze... 

Sva ova, ispostaviće se nerealna očekivanja, su bila jer imamo Jokića, najboljeg igrača na svetu. A realno, nije ni on bio spreman ovog puta, a ni veći deo ekipe. Nisu ni motivi isti. Sa Bogdanovom povredom se očigledno raspala i igra a možda i atmosfera. Svi su gledali samo u Jokića, a on nije bio 100% spreman niti motivisan da nosi ekipu na leđima, kao što nosi Denver. Svaka njemu čast, ali koliko donosi, toliko i odnosi... Mislim da je sad definitivno završio sa reprezentacijom.

Hvala Bogu da je Petrušev otišao iz tima za koji navijam. Bezmuda nadmena osoba, sa upitnom inteligencijom. Ovo što je on radio na ovom EP je horor. Od igre do ponašanja.

Kari nije zaslužio da se ovako opeosti, ali sam je kriv... Jednom da mu se desi ok, ali dvaput isto... Ima i do njega... Hvala za sve i zbogom... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted

Raspoloženje u timu Finske i u našem timu nebo i zemlja. Finci kada pogode trojku ili zakucaju odmah ide loženje i radovanje, a kod nas posle trojke reakcije nema, svejedno da li smo je dali ili primili. Nešto je čudno u ekipi...

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Jokic podbacio. Ali Jokicu trebaju daleko pokretniji saigraci, koji ce makar nesto da ubodu ili da budu pretnja. Mi smo naspram i Turaka i Finaca kao usporen film. I u napadu (o tome sad pricam za Jokica), a u odbrani da ne govorim.

• Like 8
Posted (edited)

Gudurić...više je puta uvalio kosku nego što je poveo driblinga. 

Aleksa brat kakav je spontan nije izdržao pa je i on bacio kosku novinarima o mističnih 72 sata.

Edited by Wingwalker
Posted
Just now, Drago said:

Raspoloženje u timu Finske i u našem timu nebo i zemlja. Finci kada pogode trojku ili zakucaju odmah ide loženje i radovanje, a kod nas posle trojke reakcije nema, svejedno da li smo je dali ili primili. Nešto je čudno u ekipi...

Upravo o tome se radi. Nema sta ovde da pricamo ko nam je falio ili nije. Takvi izgovori su smesni ako se pogledaju nas i njihov roster. Niti je bila dobra postavka igre, niti je bila dobra atmosfera. Treba nam mladji i moderniji trener,a ne da igramo kao da je i dalje 88ma.

Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Jokic podbacio. Ali Jokicu trebaju daleko pokretniji saigraci, koji ce makar nesto da ubodu ili da budu pretnja. Mi smo naspram i Turaka i Finaca kao usporen film. I u napadu (o tome sad pricam za Jokica), a u odbrani da ne govorim.

Mogao je barem da se pojavi malo fizicki spremniji na turniru i da barem ucestvuje u defanizvnom skoku.

• Like 2
Posted

Primiš 90p od Finaca , primiš 90p od Turaka... Odbrana je pitanje voljnog momenta, energije, želje... Ljudi naprave 20 ofanzivnih skokova, 40+ ukupno... Nema tu puno filizofije... Ja da sma Jokić s ovim luzerima ne bi kafe popio a kamoli igrao "basketa" ... Nije problem ispasti od Francuske npr... Ispadneš od ekipe koja ima jednog igrača... SRAMOTAN nastup EL zvezda, Gudurića, Micića, Petruševa, koji na jednom prosječanom nivou takmicenja i rival nisu napravili ništa na obje strane parketa...šta više samo šteta...

• Like 1
Posted

Pešić je žestoko podbacio sa tajmingom izmena.

Navešću primer:

Protiv turaka na 2 min pre kraja izvodi Jovica koji do tada igra odlično i uvodi Micica sa klupe koji je pri tom imao povredu oka u jednom od duela. Mi gubimo meč.

Večeras Avramovica koji je igrao dobro prvo poluvreme,  ne uvodi celo drugo u igru, već to cini 1 min pred kraj kada je bilo gotovo...

Bila je gomila propusta, ali ovo je bas uočljivo. Kasnio je sa mnogim odlukama.

• Like 2
Posted

Ne znam da li je ijedan sportski tim imao ovoliko chokeova- Argentina, Italija, Finska..na svim ovim prvenstvima smo bili prvi favoriti a u utakmicama protiv navedenih protivnika ogromni favoriti. 

• Like 2