Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uostalom Lazarevićev prajm je bio na turniru 1396, mada je i tu pitanje šta bi bilo da su Francuzi odigrali pozicioni napad umesto onog ispucavanja. 3
Miki8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Posle 4,5 pogledanih snimaka utakmice, utisak mi je da nas je Jokiceva nezainteresovanost na utakmici kostala poraza. Mislim da bi preziveli suplju odbranu, pogubljenog Micica, povredu Avramovica itd. Da je Jokic odigrao malo angazovanije na oba kraja terena. On je na ovoj utakmici komotno mogao da ubaci 30+ poena da je bio malo agresivniji, kada god je hteo da postigne kos on ga postigao, ali najvise nas je kostao u odbrani i to kada su turci pravili preokret. Turski igraci mu u jednom napadu dva puta uzimaju loptu iz ruku na skoku, onda pravi glup faul nad Sengunom koji dobija 2+1. Jokic duguje ekipi najbolju kosarku svog zivota u eliminacionoj fazi takmicenja. Birao je tezi put do borbe za medalje, sada treba da isporuci svoje kada bude najpotrebnije. Edited 6 hours ago by Miki8
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, odupri se ludilu said: Asterix i Obelix? Dopingovaniji od Portorika '72.
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sengun nije ni do kolena Jokicu kada ovaj igra svoju najbolju kosarku. Jokic je bio daleko od svoje najbolje verzije juce. Ako gledam samo sirove brojke, Sengun je bio bolju za 6 poena,4 skoka i 4 asistencije . Nije to bas bila toliko izrazena razlika,kao na primer Jokiceva dominacija protiv Porzingisa prosle sedmice, uz to Sengun je bio najbolja verzije sebe juce a Jokic je bio daleko od svoje 🙂 Edited 5 hours ago by Miki8
KlakerBoza Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 14 minutes ago, Miki8 said: Posle 4,5 pogledanih snimaka utakmice, utisak mi je da nas je Jokiceva nezainteresovanost na utakmici kostala poraza. Mislim da bi preziveli suplju odbranu, pogubljenog Micica, povredu Avramovica itd. Da je Jokic odigrao malo angazovanije na oba kraja terena. On je na ovoj utakmici komotno mogao da ubaci 30+ poena da je bio malo agresivniji, kada god je hteo da postigne kos on ga postigao, ali najvise nas je kostao u odbrani i to kada su turci pravili preokret. Turski igraci mu u jednom napadu dva puta uzimaju loptu iz ruku na skoku, onda pravi glup faul nad Sengunom koji dobija 2+1. Jokic duguje ekipi najbolju kosarku svog zivota u eliminacionoj fazi takmicenja. Birao je tezi put do borbe za medalje, sada treba da isporuci svoje kada bude najpotrebnije. Najlakše je okriviti Jokića za poraz. Koliko je slobodnih bacanja imao? NULA. A nije da ga nisu tukli. Napad treba da ide kroz njega? Slažem se, ali kako to uklopiti sa činjenicom da lopta mora da ide kod Vase kojeg i dalje čekamo? On bez lopte je kao muva bez glave, ne snalazi se (i to muva s jednim krilom, jer... spor). Ili to da Gudura mora više da šutira da uđe u ritam i skine paučinu s očiju... Najbolje da se svima obezbedi šta im treba, pa onda zajaši debelog kad je gusto jer tako treba. I bilo bi tako da je Pešić tako hteo. Ali mi deluje da nije... Verovatno je bilo ovo drugo, daj prostora ostalima, da se vidi ko može da se pojavi...ako pobedimo super, ako ne, znamo kako dalje. Ili se bar nadam. Edited 5 hours ago by KlakerBoza Vasa postade Vaša nekako
Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 38 minutes ago, Smrtokapa said: Uostalom Lazarevićev prajm je bio na turniru 1396, mada je i tu pitanje šta bi bilo da su Francuzi odigrali pozicioni napad umesto onog ispucavanja. Ovo nije tačno, Despot je svoju najbolju borbu imao protiv Turaka. Spoiler https://www.instagram.com/p/CzpS5HGsif1/?img_index=1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lele, ovi ne znaju kako se ovakve stvari uglavnom završe 2 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nalozili se zestoko Turci kao da je Sengun razbio Jokica, a bukvalno su bili egal. Al dobro, kontam to je isto kao da izvuces nereseno sa Realom.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Aj što se naložili Turci nego još ih FIBA loži sa objavom dont call him baby Jokić, call him daddy Sengun. Krindžoteka.
stefan81888 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Voleo bih da ih tresnemo u finalu. I zbog sinoć, i zbog ovih krindzova, i zbog sranja 2010. 7
Miki8 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Pa dobro nije bilo bas egal, dobio je Sengun duel ali nije bas bila neka vanzemaljska dominacija Senguna. Jokic je sam sebe limitirao na mecu sa turcima. Sumnjam da bi ovako lose odigrao da se opet sretnu u nastavku prvenstva. Edited 4 hours ago by Miki8
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg Turcima je ovo bio vrhunac reprezentativne kosarke jos od kako je Asik postao kiklop. Mi smo ih od 2010. nasamarali nekoliko puta, pa smo se onda okrenuli ka Nemcima i Amerikancima kao rivalima ( dobro i Italijanima 😄 ) Ja sam otkako sam cuo da je Aleksa OK u lozenje modu, jedva cekam nastavak prvenstva i verujem u ovu ekipu 11
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 43 minutes ago, Урош19 said: Aj što se naložili Turci nego još ih FIBA loži sa objavom dont call him baby Jokić, call him daddy Sengun. Krindžoteka. Prvi su Finci. 4 utakmice gdje se ima dan pauze. Sad ce da vide MVP u svom modu.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, nemanjaol said: Jbg Turcima je ovo bio vrhunac reprezentativne kosarke jos od kako je Asik postao kiklop. Mi smo ih od 2010. nasamarali nekoliko puta, pa smo se onda okrenuli ka Nemcima i Amerikancima kao rivalima ( dobro i Italijanima 😄 ) Ja sam otkako sam cuo da je Aleksa OK u lozenje modu, jedva cekam nastavak prvenstva i verujem u ovu ekipu Ja zato i mislim da ce ljusnuti u QF, ovo je klasican small team mentality.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pridajete Turcima mnogo veci znacaj nego sto treba. 5
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Turci su u svakom sportu vece paljevine od svih nas ovdje zajedno tako da su ovakve reakcije potpuno ocekivane 6
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao sto mi imamo pravo da budemo neukusni i neodmereni, i cesto jesmo, tako imaju i drugi 5 1 2
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Banujte Frensisa, sad nam je najmanje potreban glas razuma. 1 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kao sto mi imamo pravo da budemo neukusni i neodmereni, i cesto jesmo, tako imaju i drugi Mi neukusni i neodmereni? Otkad to?
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 2 hours ago, Miki8 said: Sengun nije ni do kolena Jokicu kada ovaj igra svoju najbolju kosarku. Jokic je bio daleko od svoje najbolje verzije juce. Ako gledam samo sirove brojke, Sengun je bio bolju za 6 poena,4 skoka i 4 asistencije . Nije to bas bila toliko izrazena razlika,kao na primer Jokiceva dominacija protiv Porzingisa prosle sedmice, uz to Sengun je bio najbolja verzije sebe juce a Jokic je bio daleko od svoje 🙂 Uz duzno postovanje, nemas pojma koliko ovde nisi u pravu. Slazemo se da Jokic nije bio najbolja verzija sebe i da je max Jokic >> max Alpi, ali gresis silno za kolena. Mi smo inace, poslednja nacija na svetu koja nekom treba da prikenja za preterano lozenje ili kurcenje. Edited 3 hours ago by Elevator Operater
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Aj što se naložili Turci nego još ih FIBA loži sa objavom dont call him baby Jokić, call him daddy Sengun. Da je bar Jokić od krvi i mesa pa da ga ovo raspizdi i motiviše, nego njega boli uvo za takve stvari. Možda burazeri da se pojave da se pobiju s nekim u publici... 1 1
Milos 3.14 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, Don Dusko said: Pridajete Turcima mnogo veci znacaj nego sto treba. Najbolji evropski trener Vrhunski centar i odličan bek koji mogu da izmisle poene za sebe i druge Atletski potentna krila i bekovi Borbeni na max
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pošto se podsmevamo i sebi na neodmerenosti možemo vala i krindž Turcima. 12 minutes ago, quentin said: Da je bar Jokić od krvi i mesa pa da ga ovo raspizdi i motiviše, nego njega boli uvo za takve stvari. To šro ga boli uvo ne znači da neće biti pozitivno naložen.
Recommended Posts