DameTime Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Pride smo izgubili tu komparativnu prednost u odnosu na Italijane koju smo imali u Bogdanu, jer je on lepši od Fontecchia. Spoiler Ko ih šljivi, dobili bismo ih kako god. 😁
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ajmo mi najpre danas jednu stejtment pobedu ovog tipa: 1 22
forumko topic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uz sve kalkulacije i kombinacije, mislim da je najbolje da ipak dobijemo sve do kraja. Sigurica. 4 2
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šta će Jokić uraditi Osmaniju i Sengunu će sutra biti predmet diskusija u vezi sa kršenjem ženevksih konvencija. Treba nam Jović flaster na Osmanu i da konačno nešto ubacimo spolja. Rutinskih 10ak razlike večeras 2 1
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako ubacimo nesto spolja verujem u pobedu. Ako ne ce biti prilicno tesko, da ne kazem uzasno zajebano. Mentalno moramo biti u mecu 100%. Tezak je ovo ispit. Igraju posle Nemaca najbolju kosarku na prvenstvu. Mada, kada vidis da je Osmani na 65% suta a i Sipahi na 55% suta za 3 znas da je to malo (vise) i preko nivoa. 1
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.youtube.com/watch?v=UlfAcVaG3fE 1
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://velikeprice.com/sport/sta-je-srbija-bez-bogdana/ Quote Navijač košarkaške reprezentacije Srbije je notorno težak zver za namiriti. Kada sve ide kako treba, valjao bi jedan poraz da nas vrati u realnost. Kada se pak izgubi, onda ne valja gubiti zbog morala. Loš šut i loša odbrana u pobedi nad inferiornim protivnikom, pih, čemu se nadati kad sa ovima ‘vako. Dobar šut i dobra odbrana i 50 razlike, aaaa pa lako je vama gospodo, čekajte samo dok naiđu Nemci, neće moći uvek tako kako ste zamislili. 8
Princeton Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni je kljucni igrac Filip. Ako on uspije fizicki da isparira Osmaniju i Boni u odbrani, onda smo u svakom matchup-u, ili dominantniji ili bar podjednaki. Ako nas budu fizicki mucili preko cetvorke, onda ce vec biti problematicno kako pokrenuti tranziciju, i tu vec gubimo tu nasu tecnost gdje uspostavljamo dobre pozicije i pokrecemo nase napadacke setove u prvih 8 sekundi napada. Uz to, ako Filipa bude sluzio sut iz vana, onda smo tek u izrazitoj prednosti, jer nece smjeti previse ispomagati Jokicu sa sredine reketa, a tu onda pravimo masakr. Isto pokusaj ulazenja u napad sa inicijalnom postavkom "Rogova", ce dobiti vecu smisao jer ce morati jedan od teskih cetvorki, da izlazi na Filipov pop, gdje se ostavlja prostora Jokicu da kreira sa laktova. Generalno, ne vidim nacin na koji Turci mogu da zaustave nas napad. Igramo veoma atipicno, nekonvencionalno, sa dosta blokova od lopte, stagger screens / zoom&split actions, sto u svakom trenutku nam daje raznovrsnost kod zavrsavanja. Jokic gravitaciono navlaci na sebe dosta paznje, dok se ostali krecu bez lopte veoma efektivno, a lopta brzo kruzi. To je skoro nemoguce braniti. Ako budemo pogadjali otvorene trojke ~40%, trebalo bi da bude ovo komforno. Ocekujem jednu nasu efikasnu partiju, rezultatsku nadmoc od pocetka i rutinsko privodjenje kraju. 14 5 1
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Урош19 said: https://velikeprice.com/sport/sta-je-srbija-bez-bogdana/ Nakon dvadeset i četiri sata ispunjenih strepnjom, tokom kojih je vaskoliko Srpstvo na društvenim mrežama u jednom nadasve iskrenom lamentu za kapitenom ponudilo obe svoje zdrave noge ako to išta može pomoći... Haha obožavam 4
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, DameTime said: Nakon dvadeset i četiri sata ispunjenih strepnjom, tokom kojih je vaskoliko Srpstvo na društvenim mrežama u jednom nadasve iskrenom lamentu za kapitenom ponudilo obe svoje zdrave noge ako to išta može pomoći... Haha obožavam Morao sam da pauziram jedan dan sa tviterom jer su bukv svi tvitovi bili UZMI MOJU LOŽU BOGDANE 1 2
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I ja mislim da ćemo rutinski da ih dobijemo, uz jednu Jokićevsku utakmicu 30+ poena...
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja nešto mislim da će Larkin da vaskrsne večeras ali da Šengun neće ništa spec uraditi i da dobijamo 10-15 razlike. Ne moram ubosti sva 3, dovoljno je i samo ovo poslednje. 1
DameTime Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 44 minutes ago, Princeton said: Meni je kljucni igrac Filip. Ako on uspije fizicki da isparira Osmaniju i Boni u odbrani, onda smo u svakom matchup-u, ili dominantniji ili bar podjednaki. Ako nas budu fizicki mucili preko cetvorke, onda ce vec biti problematicno kako pokrenuti tranziciju, i tu vec gubimo tu nasu tecnost gdje uspostavljamo dobre pozicije i pokrecemo nase napadacke setove u prvih 8 sekundi napada. Uz to, ako Filipa bude sluzio sut iz vana, onda smo tek u izrazitoj prednosti, jer nece smjeti previse ispomagati Jokicu sa sredine reketa, a tu onda pravimo masakr. Isto pokusaj ulazenja u napad sa inicijalnom postavkom "Rogova", ce dobiti vecu smisao jer ce morati jedan od teskih cetvorki, da izlazi na Filipov pop, gdje se ostavlja prostora Jokicu da kreira sa laktova. Generalno, ne vidim nacin na koji Turci mogu da zaustave nas napad. Igramo veoma atipicno, nekonvencionalno, sa dosta blokova od lopte, stagger screens / zoom&split actions, sto u svakom trenutku nam daje raznovrsnost kod zavrsavanja. Jokic gravitaciono navlaci na sebe dosta paznje, dok se ostali krecu bez lopte veoma efektivno, a lopta brzo kruzi. To je skoro nemoguce braniti. Ako budemo pogadjali otvorene trojke ~40%, trebalo bi da bude ovo komforno. Ocekujem jednu nasu efikasnu partiju, rezultatsku nadmoc od pocetka i rutinsko privodjenje kraju. This really could've been just an email dobijamo Šalim se, lepo je što si se malo aktivirao na forumu, nek ne ostane samo na EP. 1
Magia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 47 minutes ago, Princeton said: Meni je kljucni igrac Filip. Ako on uspije fizicki da isparira Osmaniju i Boni u odbrani, onda smo u svakom matchup-u, ili dominantniji ili bar podjednaki. Ako nas budu fizicki mucili preko cetvorke, onda ce vec biti problematicno kako pokrenuti tranziciju, i tu vec gubimo tu nasu tecnost gdje uspostavljamo dobre pozicije i pokrecemo nase napadacke setove u prvih 8 sekundi napada. Uz to, ako Filipa bude sluzio sut iz vana, onda smo tek u izrazitoj prednosti, jer nece smjeti previse ispomagati Jokicu sa sredine reketa, a tu onda pravimo masakr. Isto pokusaj ulazenja u napad sa inicijalnom postavkom "Rogova", ce dobiti vecu smisao jer ce morati jedan od teskih cetvorki, da izlazi na Filipov pop, gdje se ostavlja prostora Jokicu da kreira sa laktova. Generalno, ne vidim nacin na koji Turci mogu da zaustave nas napad. Igramo veoma atipicno, nekonvencionalno, sa dosta blokova od lopte, stagger screens / zoom&split actions, sto u svakom trenutku nam daje raznovrsnost kod zavrsavanja. Jokic gravitaciono navlaci na sebe dosta paznje, dok se ostali krecu bez lopte veoma efektivno, a lopta brzo kruzi. To je skoro nemoguce braniti. Ako budemo pogadjali otvorene trojke ~40%, trebalo bi da bude ovo komforno. Ocekujem jednu nasu efikasnu partiju, rezultatsku nadmoc od pocetka i rutinsko privodjenje kraju. Ne mislis da bi bilo bolje da primarna opcija na 4 bude Jovic, koji je dosta pokretniji i bolji defanzivac (sto ce biti potrebno jer mogu igrati 5-out), narocito kad je na 4 kod njih Osmani koji je odlican suter a bez ledjne tehnike? To bi nam i u napadu otvaralo dosta, jer bi manje zavisili od Filipovog suta. Kada igra Bona na 4, slazem se da je bolje resenje Petrusev. 2
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja sam nakon one povrede napisao hey, shit happens, kao da sam lagan i potpuno racionalno se pomirio sa tim kao necim na sta ne mozemo uticati i sto je sastavni deo sporta. Naravno, bila je to bezocna laz. Zebnja raste eksponencijalno svakim novim satom od tad. 2
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Turci će se braniti na klasičan Ataman način: udri bratac, ne štedi. Kad udare sekiru trojica, faul mogu da sviraju samo jednom od njih. A Ataman će na svaki svirani faul da juri sudije po terenu dok ne dobije tehničku. Sve to će da mu se isplati u finišu, kad sudije progutaju pištaljku na par sekira. Još ako neko od igrača Srbije popizdi na to, tim bolje po Turke. Ja se nadam da će matori dovoljno da im ohladi glave da se ne pecaju na takve stvari, a onda dolazi ona stara košarkaška istina: kad se na terenu nađu dve ekipe sličnog kvaliteta, pobeđuje ona koja ima najboljeg igrača. A svi znamo koji je taj. 1
forumko topic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, Magia said: Ne mislis da bi bilo bolje da primarna opcija na 4 bude Jovic, koji je dosta pokretniji i bolji defanzivac (sto ce biti potrebno jer mogu igrati 5-out), narocito kad je na 4 kod njih Osmani koji je odlican suter a bez ledjne tehnike? To bi nam i u napadu otvaralo dosta, jer bi manje zavisili od Filipovog suta. Kada igra Bona na 4, slazem se da je bolje resenje Petrusev. Upravo sam isto pomislio, bio si brži. I ja mislim da bi Jovića trebalo više forsirati na 4, a nije baš da Osmani nema leđnu tehniku, samo jeste bolji šuter. Filip je lenj da isprati igrača u odbrani, a tek da mu izađe na šut. Korisniji bi bio na 5.
Princeton Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 19 minutes ago, Magia said: Ne mislis da bi bilo bolje da primarna opcija na 4 bude Jovic, koji je dosta pokretniji i bolji defanzivac (sto ce biti potrebno jer mogu igrati 5-out), narocito kad je na 4 kod njih Osmani koji je odlican suter a bez ledjne tehnike? To bi nam i u napadu otvaralo dosta, jer bi manje zavisili od Filipovog suta. Kada igra Bona na 4, slazem se da je bolje resenje Petrusev. Ne mislim da nam primarna prijetnja dolazi od PF-a, sa niskog posta. To se prilicno lako timski brani, a uz to se zatvara prostorni manevar za Sengun-a. Jovic nama duzinom zatvara Osmana (Cedi je l', ne Osmani), i ne bih ja tu puno dirao taj matchup. Ako je Ataman lud da proba 4-1 postavu sa Osmanom na 4, onda bi mi to bila jedina varijanta kad bih Jovica stavljao na PF. Edited 7 hours ago by Princeton 3
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 36 minutes ago, Stiletto said: Ja se nadam da će matori dovoljno da im ohladi glave da se ne pecaju na takve stvari, a onda dolazi ona stara košarkaška istina: kad se na terenu nađu dve ekipe sličnog kvaliteta, pobeđuje ona koja ima najboljeg igrača. A svi znamo koji je taj. Tristan Vukčević...
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Tristan Vukčević... Tristać, kad ne bi ispadao u odbrani ko dete iz kreveca i da spakuje 2-3 trojke i time natera tursku četvorku da ga juri 7 metara od koša umesto da udvaja Jokića bi nam pomogao ko Rohan Gondoru. Stefan Jović i Tristan su surefire opcije koje će Turci ostavljati same na šutu kad udvajaju i utrajaju Jokića. Ako obojica pogode par puta iz daleka, Turci mogu odmah da podignu belu zastavu. 1
Princeton Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uh ne bih ja ostavljao Tristana samog na sutu. Kod njega je jedina dilema da li ce nam napraviti vise stete u odbrani, nego sto ce isporuciti u napadu. Petrusev 25mins, igra sa dva centra 10mins.. Ovih 5mins Tristane budi normalan. 3
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja misli da bi Tristan natrpao tog Bonu solidno da budem iskren. Dva takticki dosta lose skolovana igraca ali Tristan ima sut spolja. 1
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Larkin igra odlično (ono što sam malo gledao Turke)i on će isporučiti svoje. Možda ga usmeravati i daviti ako je to moguće.Osman je tu karika koja spaja. Ja mislim da je Kari Vanju zadnjih utakmica vratio u opanke i da bi on tu mogao da pomogne sa Jovicem. Plus Dobrić. Čedi treba trčanje osujetiti jer ostale elemente u igri(može za dva može i za tri a može jako i do samog kraja by Denda) mu je teško braniti. Treba ga opteretiti. Visoki njihovi..neka oni misle o nama. U suštini treba tako sve do kraja izaci neka drugi misle o nama. 1
Recommended Posts