Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Srećan rođendan našem selektoru! ❤️

Pazi ti ovog pasivno-agresivnog kulova što menja teze u fazonu - šta ti sad oćeš liče kakvo kašnjenje, odjebi.

Samo što Matorom još uvek radi mozak na 4 jezika simultano, jebao mu je mater iza kamera već vidim. 

• Like 3
Posted
20 minutes ago, Molina23 said:

Samo što Matorom još uvek radi mozak na 4 jezika simultano, jebao mu je mater iza kamera već vidim. 

Kari sa stejtmentom:

"Who da fuck R U ?"

Posted

Gde se prijavljuje za ovaj posao? Sve neki nabeđeni, neprofesionalni likovi koji su dobili ovo preko veze, zato se tako i ponašaju.

Posted
2 hours ago, Arsenije Pesic said:

Ne očekujem da ne bude kritike, ali brate od prvih 10 komentara posle utakmice 7 o Miciću, 'ajde samo malo mere. 

Je li to racunas i moj komentar? :P

Ja sam samo pokusao da zaustavim kritike na Vasu. :S

• Like 1
Posted
1 hour ago, Poenter said:

Takođe, nikad se kao košarkaška nacija nismo više izdebilisali nego 2022.godine i na kraju tako i prošli.

Zombirana masa koja kliče - MVP, MVP.

Zemlja dva MVP-a dva najjača takmičenja na svetu, sad će njih dvojica superstarova da nam uzmu titulu pa ćemo opet da skandiramo MVP, MVP.

Vasa nije to i to je ok. Snašao se u Efesu i složile su se kockice, ali nije lik da uz Jokića vodi reprezentaciju. Tad ga je pritisak pojeo, a i jednostavno nije taj nivo i to je tako, nema tu sramote.

Ako se dobro sećam, Vasi je tad umrla majka. Tokom tog prvenstva. Tako da ima tu i taj ljudski faktor.

Posted

Citam vas...

the-big-lebowski-the-dude.gif

Previse je to mudrolija - te ovo je bilo super, a ono je bilo zabrinjavajuce... te ko je alfa-beta-gama-delta...

Ja cu samo da nastavim da lagano cirkam i uzivam u igrama ove ekipe.

:15:

• Pumpaj! 2
Posted
3 minutes ago, JPM said:

Ako se dobro sećam, Vasi je tad umrla majka. Tokom tog prvenstva. Tako da ima tu i taj ljudski faktor.

Zar to nije bilo 2019?

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Eddard said:

Zar to nije bilo 2019?

Da, imaš bolje sećanje. Sad sam guglao to. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Problem sa Micićem je što je on tokom cele karijere pokazao da dobro funkcioniše samo u jednom kontekstu - kad je alfa mužjak u ekipi. Ovde to ne može da bude i mnogi slabiji igrači od njega u timskom kontekstu izgledaju bolje jer su prilagođeniji ulogama komplementarnih igrača. Međutim, imati njega kao neku petu, šestu opciju je čist luksuz koji može da nas na kraju prebaci preko pobedničke linije. Polako sa njim.

Takodje Vasi i njegovom stilu igre ne odgovara mnogo ova nasa kosarka sa puno dodavanja, kretnji, sa brzim oslobadjanjem lopte. On je igrac koji je maltene neupotrebljiv od lopte, on voli da ima loptu u rukama, da igra izolacije i trazi resenja iz individualnih akcija. Otprilike sto si rekao da bude alfa muzjak. Sa ovakvim nasim stilom kosarke on tesko pronalazi svoj ritam, pa i iz nekih situacija koje bi morao lagano da resi ne moze da pronadje dobro resenje. 

Tacno je da je super sto nam igra ne zavisi od njega i sto je opcija sa klupe. S vremena na vreme ce pronaci ritam i odigrati odlicno (kao u Parizu protiv Nemacke), ali sam mnogo spokojniji kad je Aleksa na terenu. On cak deluje i sigurnije na lopti nego Vasa, koji je na ivici izgubljene u vecini prodora.

• Like 2
Posted
35 minutes ago, JPM said:

Ne sećaš se dobro, preminula je 2019.godine.

Posted (edited)

Ni Joviću, ni Guduri niko ne može da primiriše loptu u prenosu. Jović je bratina od cirka 2m i blizu stotke. Gudura 1.98m...jak u plećke...gradi je kao iz skripte.

Vasa se zasigurno projektuje za završnice sa jakim odbranama, kada se skupe reketi...neće on to prodati.

Tu je svoj.

Pre bi poslao njega unutra u krtinu na odbranu van bonusa nego da Bogdan uzme šut za tri preko bloka.

...Ili da jednostavno bunarimo Jokaru.

...ili popa za Jovića.

...ili Filip da se okrene licem ka košu.

Nešto će prodje...

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted

Najveća bruka, ili da kažem da smo se najviše izdebilisali, je bila 2005.godina u Novom Sadu. Ništa nije uporedivo s tim debaklom. 

2019. smo platili ceh sujete i tvrdoglavosti selektora. Tad nije vodio Kalinu i Nedovica, a poveo je Birčevića i Raduljicu kao četvrtog centra, da bi onda kako bi sve to kompenzovao i namirio gurao Jokića na 4, što je jedan svojevrstan nonsens. Onda smo imali to s Vasom, što se odrazilo na sve. 

2022. nas je najviše koštalo to što nismo imali bekap pleja. Pešić se zahvalio Teu i poveo je Jaramaza. A on prosto nije taj. Niti je plejmejker niti ima nekih drugih izraženih kvaliteta. Baš nam je igra trpila u tim momentima. Vasa je vukao u prvom pol. protiv Italije, a kad je on stao nije imao ko drugi da povuče. Lucic, Kalina i Gudura su bili katastrofalni. Vasa je krenuo da srlja kad su kola krenula nizbrdo i sve se srušilo. 

Fontekijo je ubio Kalinu. Polonara se kasnije takođe nadovezao. Spisu je dao 4 trojke u lice Vasi koji je igrao tugaljivu odbranu. 

Sve u svemu i na tom prvenstvu smo igrali jako dobro i atraktivno izuzev tih 15-ak minuta kolapsa i mentalne blokade što nas je na kraju i koštalo. 

Zajebane su te nokaut utakmice. Deset minuta pomračenja i sve se sruši. No, sad u 1/8 finala očekujem Crnu Goru/Svedsku, eventualno Finsku, što je svakako protivnik po mjeri za tu fazu, da se počne kako treba. 

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

2019. smo platili ceh sujete i tvrdoglavosti selektora. Tad nije vodio Kalinu i Nedovica, a poveo je Birčevića i Raduljicu kao četvrtog centra, da bi onda kako bi sve to kompenzovao i namirio gurao Jokića na 4, što je jedan svojevrstan nonsens. Onda smo imali to s Vasom, što se odrazilo na sve. 

Da li su se ikad otkrili razlozi za odstranjivanje Nedovića i Kalinića izuzev uvreženih spekulacija u javnosti i po nekim tabloidima? Teško mi je da prihvatim objašnjenje u vidu nekakvog hira i sujete selektora koji bi sam sebi pucao u nogu, a koji je do tada veoma dobro vodio reprezentaciju uz nekoliko doktorskih partija 2014. i 2016. Da li su njih dvojica imali nekakvih disciplinskih problema ili je jedostavno došlo do intervencije "sa strane"?

• Like 1
Posted
3 hours ago, Molina23 said:

Pazi ti ovog pasivno-agresivnog kulova što menja teze u fazonu - šta ti sad oćeš liče kakvo kašnjenje, odjebi.

Pa i mnoge stranice koje su objavile su u fazonu matorom treba san, kasno je a Kari ovim stiti igrace pre svega

Na basketnews na ig iskocilo mi da je lajkovao Lojd, ima bas mnogo komentara stranaca o nebuloznoj kzs posle sat vremena

Falice bas ti treneri starog kova 

Posted (edited)

Nista me ne bi obradovalo vise nego da dohvatimo Spance u nekoj tekmi ovde i polupamo ih sa 30-40 razlike i naplatimo ono kad su nas dobijali dok smo mi bili u blatu a oni sa zlatnom generacijom. 

Edited by diego
  • Like 2
  • Love 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Bio je Vasa glavni igrac u kvalifikacijama za OI na domacem terenu pa smo pukli. Covek ne ume da organizuje napad a trebao bi da bude prvi plejmejker reprezentacije. Ono na kakav nacin on igra u reprezentaciji bi mogao svako od nas na ovom forumu, uzmes loptu i tapaks je u mestu dvadesetak sekundi i onda ispalis nerezonsku trojku ili bacis saigracu vruc krompir ili izgubis loptu. Tako uvek igra u reprezentaciji.

• Ha-ha 1
Posted

Micic je odavno prevazisao svoj potencijal, u odnosu na to kako je kljakavo i netalentovano delovao samo koju godinu pre nego sto je bio mvp evrope. Ostavite coveka na miru.

• Like 3
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Kakve legende 😂❤️

Klasična spadala :lol_2:

A Kari je stvarno kao razredni pred penzijom na maturskoj ekskurziji... Preslatko. :classic_love:

• Like 1
  • Love 1