Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Drug Crni said:

Možda nepopularno mišljenje: Trifunović je u ovom momentu klasa za Dobrića. Naravno, zdrav. Sad je povređen.

Vanja I Trifun su mi uvek bili nekako sličan tip igrača. 
Trifunović je sa Petruševim bio najbolji u svojoj generaciji, Dobrić je više svojim radom i zalaganjem postigao sve ovo. Nisu isti tip igrača, ja sam možda pristrasan ali uvek bih pre izabrao Dobrića, može da se zapali, da bude uvek prvi u kontri ( ono što i forsiramo)Na sve to je kulturica momak, na leb da ga mažeš ( glasom Žigare) 😁

• Like 4
Posted

Kako je Jokić igrao? Stvarno izgleda debeo na highlights, plašim se da se odrazuje na igru. A možda se samo štedi za ono što sledi.

Posted

Ja ne kontam priče o Jokićevoj kilaži. Ja ne verujem da postoji neka posebna razlika u kilaži sada i usred NBA sezone.

Možda se ljudima čini jer su oko njega ipak malo manji ljudi, nego što gledamo u NBA.

• Like 8
Posted
9 hours ago, Drug Crni said:

Možda nepopularno mišljenje: Trifunović je u ovom momentu klasa za Dobrića. Naravno, zdrav. Sad je povređen.

Ne treba nam više igrača koji su "klasa", toga imamo više nego dovoljno. Kad dođu bitne (eliminacione) utakmice, daleko je korisnije u redovima imati igrača uloge poput Šegija. Kak'i Trifa...

• Like 3
Posted

Umre Dobrić da zaspe trojke kad ga krene kao i one floatere pri ulazu. Na prethodnom SP i OI je to baš dobro izgledalo. Ne znam zašto mu Kari ne daje malo veću minutažu u ovim pripremnim utakmicama. Ume i da zezne stvar, ali je zahvalan igrač.

Posted
6 hours ago, Darko said:

Kako je Jokić igrao? Stvarno izgleda debeo na highlights, plašim se da se odrazuje na igru. A možda se samo štedi za ono što sledi.

Baš je debeo i trom, ne znam kako će da igra u NBA, ako ovakav bude imao one brojke od prošle godine onda ne znam više šta reći.

Na EP se neće primetiti toliko osim protiv nekih five out postava koje nisu nemoguće i koje verovatno svi vide kao moguće rešenje pogotovo u jednoj utakmici 

Posted
Just now, Milos 3.14 said:

Baš je debeo i trom, ne znam kako će da igra u NBA, ako ovakav bude imao one brojke od prošle godine onda ne znam više šta reći.

Na EP se neće primetiti toliko osim protiv nekih five out postava koje nisu nemoguće i koje verovatno svi vide kao moguće rešenje pogotovo u jednoj utakmici 

Stvarno mi nije jasno kako profesionalni sportista uspe tako brzo da se zapusti. Ni Luku ne pamtim u ovako lošem stanju. Imao je on i ranije ovakvih faza, ali nikad nije delovao ovako nepokretno. 🙄

Posted
10 minutes ago, Milos 3.14 said:

Ali je stvarno tako nepokretan to može da nas košta. Dovoljna je jedna eliminaciona utakmica i ćaos. Nadam se da je više u pitanju cimanje na revijalnim utakmicama nego nepokretnost.

Posted
7 hours ago, Darko said:

Nije se ništa preterano cimao juče, otp nije ni gledao na koš već je razigravao ostale. Ono njegovo.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, drgnk said:

Stvarno mi nije jasno kako profesionalni sportista uspe tako brzo da se zapusti. Ni Luku ne pamtim u ovako lošem stanju. Imao je on i ranije ovakvih faza, ali nikad nije delovao ovako nepokretno. 🙄

Luka je i sad debeo gledao sam na prekide protiv letonije,ona prica o in shape je bila marketinski trik

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
54 minutes ago, drgnk said:

Smanjiš teretanu na 2,3 meseca , batališ zdravu ishranu, izbacis suplementaciju i samo jako udaraš po ‘ladnom pivu.. Naravno, stalno si gladan, pa cepaš ćevape, okreneš prasetinu ili jagnjetinu sa drugarima i komšilukom iz kraja..😋😋 Čovek je željan svega, tako da ne krivim ga. Dovoljno je da kondiciono bude spreman nakon grupne faze pa makar imao jos 30 kg viška. Samo da se odaziva uvek pozivom. 

Edited by Petkovic Miroslav97
  • Like 3
Posted

Ајте молим вас каква килажа човек је класа за себе може свакоме дати 30 поена кад пожели.

Оно што може мало да брине то је друга петорка и зато је јако битно да Васа буде спреман.

• Like 9
Posted

Zar se neko zaista pribojava da Jokic nece moci da se izbori sa EP konkurencijom u bilo kom fizickom stanju?

Kod njega je samo cima li mu se ili ne. Ako mu se cima, natrpace svaku reprezentaciju makar sedeo na plasticnoj stolici iz letnjikovca.

Posted

Dobrić je poslednje dve sezone igrao veoma loše. U reprezentaciji je bio značajan deo sistema, pa ga je Kari pozvao, zbog nekadašnjih zasluga i kao člana bronzanog olimpijskog tima. Ja lično ga ne bih vodio u 12, ali kako stvari stoje, ići će i Stef Jović i Dobrić. Žao mi je Topa, ali mlad je, biće prilike za njega. Petrušev nastavlja sa mlakim partijama, koje su počele polovinom završene sezone. Zveknuli smo Nemce na njihovom parketu, što ne znači a ćemo ih rutinirati i na EP, ali se nazire da ćemo biti baš ozbiljno jači od ostalih. Mada, bili smo i 2005-e, pa smo potpuno usrali ispadanjem od Francuza. 

Posted
47 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Ајте молим вас каква килажа човек је класа за себе може свакоме дати 30 поена кад пожели.

Od svih nebuloznih tema na forumu, ovo je najgora. I ne prestaje što je najgore.

• Like 4
Posted
26 minutes ago, forumko topic said:

Mada, bili smo i 2005-e, pa smo potpuno usrali ispadanjem od Francuza. 

Ne mozes da poredis tim gde su se igracki skoro pa mrzeli medjusobno i delili u klanove, sa ovim sada.

Uvek moze hemija da se pokvari, ali nakon onakvog zajednistva na OI, da dodje na nivo ep 2005...sumnjam.

• Like 3
Posted
28 minutes ago, forumko topic said:

Dobrić je poslednje dve sezone igrao veoma loše. U reprezentaciji je bio značajan deo sistema, pa ga je Kari pozvao, zbog nekadašnjih zasluga i kao člana bronzanog olimpijskog tima. Ja lično ga ne bih vodio u 12, ali kako stvari stoje, ići će i Stef Jović i Dobrić. Žao mi je Topa, ali mlad je, biće prilike za njega. Petrušev nastavlja sa mlakim partijama, koje su počele polovinom završene sezone. Zveknuli smo Nemce na njihovom parketu, što ne znači a ćemo ih rutinirati i na EP, ali se nazire da ćemo biti baš ozbiljno jači od ostalih. Mada, bili smo i 2005-e, pa smo potpuno usrali ispadanjem od Francuza. 

Pojedini igrači bolje igraju kod Pešića, nego u svojim klubovima. Dobrić je jedan od takvih, tako da meni njegove klupske sezone nisu nikakav pokazatelj da li treba da ode na neko prvenstvo ili ne. Slično je i sa Avramovićem, uvek je delovao bolje u reprezentaciji nego kod Obradovića. Meni je Dobrić no brainer, što se konačnog spiska tiče.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

Оно што може мало да брине то је друга петорка и зато је јако битно да Васа буде спреман.

I ta druga petorka neće igrati onoliko koliko su igrali sinoc. 
Bogdanović samo 23 minuta, on igra i po 36,7 minuta kad je potrebno. 
Isto važi i za Jokića, koji je igrao laganih 25 minuta , ide minimum za 10 minuta iznad. 
Biće to ok, nadam se da će Vasa biti spreman.

• Like 3
Posted
36 minutes ago, realno *w said:

Od svih nebuloznih tema na forumu, ovo je najgora. I ne prestaje što je najgore.

Plus mislim da je jedini put kad je dao 30 je Italijanima kad su nas izbacili sa proslog EP

• Like 1
Posted

Jokic izgleda kriminalno u odbrani pnra na dosadasnjim utakmicama. Nadam se da ce to biti bolje. Nije tajna da je odbrana linije za tri poena ubedljivo najveca slabost ovog tima i da je dovoljno da protivnik ubaci par trojki i da se momentum totalno okrene na drugu stranu. Gledali smo to pre 3 godine. Tako da nas ne bih nazvao ogromnim favoritom, vec umerenim, iako nesumnjivo imamo najjacu ekipu.

Neverovatna je nasa sposobnost da ubacimo bilo kome 85,90 poena bez nekog suterskog ludila. Ali opet kazem, tako je bilo i 2022., pa ti par trojki promeni sve, udje ti voda u usi i zaboravis i napad da igras. Inace kad bi u jednom ritmu igrali napad ceo mec, niko ne bi imao sansu da nas dobije sve i da ubaci 20 trojki. Ali nervoza i samopouzdanje se prenosi i na drugu polovinu terena. 

• Like 9
Posted (edited)
1 hour ago, realno *w said:

A što da se ne kaže? Jel zdravo da se ćuti? Neću trovati, sad ću reći i to je to, posle nastavljam isključivo sa pumpanjem i podrškom.

Lika je usralo da je izuzetno talentovan i visok, ali van toga je običan smrda.

Nije to tako da se svi opuste preko leta pa se doteruju za sezonu.

Jel Bogdan ikad došao ovakav?

Ne razumem, talentovan je pa mu se sve toleriše? 

Reprezentacija je svetinja i za to se spremaš, a ne služi ti kao deo priprema za NBA sezonu gde ćeš taman sa reprezentacijom da se malo stesaš i otrezniš i budeš fit za NBA.

Dakle, činjenice:

2015 - odbio

2016 - došao u ok stanju

2017- odbio

2019 - došao nespreman, Skola ga školovao

2021 - odbio

2022 - bio spreman

2023 - odbio

2024 - došao spreman

2025 - došao nespreman

Od 9 takmičenja otkad je sazreo da bude reprezentativac, 3 puta nas je ispoštovao kako treba.

Nikom drugom se to ne bi tolerisalo. Naravno da je on zaslužio više tolerancije i da treba biti mudar, ali nije zdravo ni ćutati i gurati glavu u pesak.

Sad ga dižimo u nebesa, a posle će gletovati prostorije...

To su činjenice, biće on verovatno i MVP i sve, jednostavno je toliko talentovan igrač, skandiraćemo mu ime, ali kao čovek...

Rekao sam šta sam imao, stajem i od sad ide samo podrška.

Edited by Poenter
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

20 minutes ago, Poenter said:

A što da se ne kaže? Jel zdravo da se ćuti? Neću trovati, sad ću reći i to je to, posle nastavljam isključivo sa pumpanjem i podrškom.

Lika je usralo da je izuzetno talentovan i visok, ali van toga je običan smrda.

Nije to tako da se svi opuste preko leta pa se doteruju za sezonu.

Jel Bogdan ikad došao ovakav?

Ne razumem, talentovan je pa mu se sve toleriše? 

Reprezentacija je svetinja i za to se spremaš, a ne služi ti kao deo priprema za NBA sezonu gde ćeš taman sa reprezentacijom da se malo stesaš i otrezniš i budeš fit za NBA.

Dakle, činjenice:

2015 - odbio

2016 - došao u ok stanju

2017- odbio

2019 - došao nespreman, Skola ga školovao

2021 - odbio

2022 - bio spreman

2023 - odbio

2024 - došao spreman

2025 - došao nespreman

Od 9 takmičenja otkad je sazreo da bude reprezentativac, 3 puta nas je ispoštovao kako treba.

Nikom drugom se to ne bi tolerisalo. Naravno da je on zaslužio više tolerancije i da treba biti mudar, ali nije zdravo ni ćutati i gurati glavu u pesak.

Sad ga dižimo u nebesa, a posle će gletovati prostorije...

To su činjenice, biće on verovatno i MVP i sve, jednostavno je toliko talentovan igrač, skandiraćemo mu ime, ali kao čovek...

Rekao sam šta sam imao, stajem i od sad ide samo podrška.

Zaključio si da nas nije ispoštovao na takmičenju koje još nije ni počelo, svaka čast. Ostani istog mišljenja i nakon što izdominira i osvojimo zlato (da kucnem u drvo).

Edited by Урош19