Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 09:58 AM Posted Tuesday at 09:58 AM 6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Braca Nemci, najbolja i najvrednija sorta ljudi. Secam se EP 2015. kada smo igrali u 20h30 protiv Spanije i sledeceg dana u 15h protiv njih 😄 I dobili obe. Sada su cak na prijateljskom turniru namestili da igramo mi u 20h45 a oni u 6 da bi sledeceg dana imali vise odmora 😄 Neće oni dobiti Turke 😁
Poenter Posted Tuesday at 10:05 AM Posted Tuesday at 10:05 AM 6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Neće oni dobiti Turke 😁 Turci su uvek daleko nezgodniji na domaćem terenu. 11
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 10:38 AM Posted Tuesday at 10:38 AM 33 minutes ago, Poenter said: Turci su uvek daleko nezgodniji na domaćem terenu. Pa igra se u Minhenu... Samim time ce imati i vecu podrsku od Nemaca. 2
Darko Posted Tuesday at 10:57 AM Posted Tuesday at 10:57 AM 51 minutes ago, Poenter said: Turci su uvek daleko nezgodniji na domaćem terenu. I see what you did there, dobra 1
Eddard Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM 9 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Pa igra se u Minhenu... Samim time ce imati i vecu podrsku od Nemaca. Jesi ti možda Bosanac 😁?
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM 38 minutes ago, Eddard said: Jesi ti možda Bosanac 😁? Ne mogu se pohvaiti takvim epitetom 😄 5
Poenter Posted Wednesday at 10:30 AM Posted Wednesday at 10:30 AM Deluje kao odličan momak Inače, dosta se kroz ove odgovori provlači da je Smajli indijanac 😁 Ne javlja se na telefon, ne bi čestitao rođ, zakasnio bi na timski sastanak... Uz povredu koju ima i zbog koje je već dosta propustio, a i zbog toga kako se Tristan pokazao, i Deda deluje spremno i proveren je reprezentativac, cenim da Alen nema baš nikakvu šansu da bude u 12. 5
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Svetislav Pešić je odlučio da u Beogradu ostavi novog člana bolonjskog Virtusa, Alena Smailagića, kao i novog igrača Makabija iz Tel Aviva, Uroša Trifunovića. To znači da će u Nemačku otići sledeći igrači: Aleksa Avramović, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Nikola Topić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Balša Koprivica i Tristan Vukčević. Pomenuti dvojac se i dalje nije oporavio od povreda pred put nacionalnog tima u Minhen 1
Stiletto Posted yesterday at 11:37 AM Posted yesterday at 11:37 AM Je li neko negde objavio u kakvom je zdravstvenom stanju Vasa?
Shonewizard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 hours ago, Stiletto said: Je li neko negde objavio u kakvom je zdravstvenom stanju Vasa? Ja nisam nigdje naišao na nešto konkretnije. Računam da će, s obziramo da putuje sa timom, dobiti priliku i da će se tu vidjeti kakva je situacija.
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 hours ago, Stiletto said: Je li neko negde objavio u kakvom je zdravstvenom stanju Vasa? "Brinu nas, naravno, ove povrede. Mora da kažem najiskrenije, najviše me brine da li ćemo uopšte moću da računamo na Micića. Pokušava i on, pokušavamo i mi da ga vratimo, ali to teško ide", rekao je Pešić 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Otvara se Guduri da bude alfa u drugoj petorci. Po meni je ovo ogroman hendikep ali imamo kapacitete da to preživimo.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ekstra, sad se tek nećemo rešiti jebenog Jovića. Pi. 1 1
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Neću da krijem da je moja želja da idu Avramović, Topić i Jović, ali ne na ovakav način. Treninzi, pripremne utakmice pa nek se izbore za 12. Topića sam očekivao da bude neki faktor x i pokaže sav talenat i donese nam dimenziju koju nismo imali, ali on prilično sramežljivo sve ovo odrađuje, čak ni protiv amaterskog Kipra se nije istakao. Znam sve, ima samo 20 godina, prvi put je sa seniorskom reprezentacijom i vraća se na teren posle pauze od godinu dana zbog povrede, ali ima i nekih ekstra talenata koje to ne bi sprečilo da se odmah nametnu. To nije nikakva zamerka za Topića, jednostavno u ovom trenutku on još nije taj, a jedino bi to moglo da u potpunosti nadoknadi izostanak Micića, kada bi Top već sada bio bar deo onoga što mu se prognozira da će da bude. U svakom slučaju, brz oporovak Vasi, nevezano od toga da li ide ili ne, želim mu dobro zdravlje. A vezano za reprezentaciju, da se što pre oporavi pa da idemo sa 12 najboljih koji čine tim, a ne da nam povrede diktiraju. Edited 5 hours ago by Poenter 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Ovo je potencijalno veliki problem. Kako misliš potencijalno? 😄 Jedino razumem "potencijalno" ako misliš da postoji šansa da se Micić ipak spremi. 2
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jović je uvijek igrao bolje od Micića za reprezentaciju. Micić nikad nije mogao da se istakne na taj način da postane vođa, uprkos tome što je generacijski talenat. Kod Atamana je par sezona igrao odlično i može se reći da mu je našao žicu. Dao mu je uz Larkina svu moguću slobodu i oni su to vratili. Medjutim to više nije taj igrač. Prošlo je 3-4 godine i Micića su povrede dobrano sputale. Iako ga dosta ljubitelja košarke i dalje gleda kroz prizmu tih partija u Efesu. Imamo Aleksu, Jovketa, a tu je i Top. Sasvim dobro. Nek se Vasa spremi za Hapoel i "novi projekat" s kojim je oduševljen. 2
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Istina je negde na sredini. Vasa bi mozda manje falio da je Jovic jedno 3,4 dine mladji i manje potrosen ili da je Top vec oproban u takmicarskoj kosarci najviseg nivoa. Ovako bi njegov izostanak zaista bio jako problematican, jer uz svu lepotu nase napadacke igre, fali nam napolju jos jedan igrac koji moze u kontinuitetu da produkuje poene iz tekme u tekmu i preuzme tu organizaciju (eufemizam za umrtvljivanje po potrebi). Ne znam koliko je realno ocekivati to od Gudure jer on ce sigurno imati i drugih zaduzenja i razvlacice se na 3 pozicije 99% 3 1
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Ovo je potencijalno veliki problem. Uh, dobro je. 1
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šteta bi bilo za Vasu da ne ide, zaslužio je da se okiti zlatom na Evru. Ali dobro, šta je tu je, ako ne ode zbog povrede želim mu brz oporavak. I dalje smo favoriti po meni. I može biti sreća u nesreći, otvara se put za Topa. Prave takmičarske utakmice pod pritiskom sa najboljim igračima Srbije, najbolja sprema za ono što će ga snalaziti u karijeri.
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Чекаће се Васа до последњег дана, заиста је мало глупо рећи да то није хендикеп ако не иде, али опет са друге стране ми сваки изостанак можемо да пегламо осим изостанка Јокића бар кад је реч о походу на злато. 2
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Meni se Topić uopšte ne sviđa kao igrač, a vi kako hoćete... Just now, Bogoljub Gagic said: Чекаће се Васа до последњег дана, заиста је мало глупо рећи да то није хендикеп ако не иде, али опет са друге стране ми сваки изостанак можемо да пегламо осим изостанка Јокића бар кад је реч о походу на злато. Ostalo je još 12 dana od početka prvenstva, plus ne bi nam bio prvi put da povedemo nekog povređenog igrača pa da ga postepeno uvodimo kroz igre u grupi. Bitne su eliminacione utakmice, za ostale se igrač može sačekati. Edited 4 hours ago by drgnk
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Micić je čudo, odigrao poslednju utakmicu 8. februara i povrijeđen, i to izgleda ozbiljno. Neka se na njemu završi sa odsustvima i odlično je to.
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Topić je i tek će biti sjajan. Ali je rano za ozbiljnu rolu. Naroćito sa jasnim ciljem titule.
Recommended Posts