Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Beonegro said:

polako s to slavljenje

Upravo meni se bas ne svidja sto se nama vec pise zlato(veliki favoriti jesmo) ali dovoljna je jedna losa utakmica a da protivnik odigra iznad ocekivanja i cao zdravo.

A jos se secam onog EP gde su neki pravili pesmu na foru Simon ce ukrade.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Barkley#34 said:

Jokić je nešto mrškast na crtežu. :s_d:

Da ne bi konj lipsao

3 minutes ago, Poenter said:

Što Davidovac dva puta?

To su Prlainovic i Savanovic

Iskreno ja sam u euforiji kad god igra reprezentacija, jebes sport ako ne mislis da tvoj tim ima sansu da uradi nesto veliko

Bitno je da momci ne udju u neki slavljenicki mod, mi navijaci smo tu nebitni

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted

Dobro, batalite prenošenje ovih blizanačkih frustova na reprezentaciju... Naravno da je ok da se mi ložimo, kao i da momci budu svesni koliki su favoriti. Sve to ne znači da će nonšalantno shvatiti protivnike, čak i one najslabije.

• Like 1
Posted

Gerijatrijski pesimisti kao Beo:

- setite se kako nas je Portoroko dobio u Minhenu

Sredovecni pesimisti:

- setite se 2005e

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Bogdan: "Želeli smo da budemo istorijski pijani"

Spoiler

Док су се репрезентативци Србије спремали за пут на Кипар, играли мечеве против Грка и домаћина у Лимасолу припремајући се за Евробаскет, јавност се присећала Игара у Паризу.

Град светлости, али и гледаоце широм планете Пешићеви Орлови су одушевили пре годину дана, прво феноменалним повратком из минуса од 24 поена против Аустралије у четвртфиналу, потом и феноменалном утакмицом у полуфиналу у којој су Американце имали „у шаци”, потом и начином на који су прославили бронзу.

Готово да нема Србина коме се лице не развуче у осмех кад се сети церемоније доделе медаља, али и славља које је претходило томе, а које је Богдан Богдановић описао реченицом – „желели смо да будемо историјски пијани”.

Славље је свакако било историјско, будући да су потпуно украли шоу златним Американцима, а да су тиме „купили” срца бројних посматрача највећег спортског догађаја, говори и јучерашњи чланак чувеног Л`Екипа баш о том слављу.

Француски лист је објавио сведочанство Антоана Шувелона, официра задуженог за олимпијске делегације и менаџера локала у коме су Орлови славили

- Прво су ручали у хотелу, а онда ме је Јокић замолио да нађем пиво за све. Онда су брзо прешли у ресторан – присетио се Шувелон. 

Муса Сако, менаџер локала, присетио се још детаља:

- Све је прошло одлично. Тражили су од нас да резервишемо цео локал 48 сати раније. Јокић је био најактивнији у групи, био је певач, музичари, сви су певали из свег гласа. Отишли су у 21,30, вратили се после поноћи. Имали смо времена да мало почистимо и средимо пре него што су опет дошли. Полиција је прошла око три, четири ујутру, али ионако је све било при крају…

Пред доделу медаља било је мало панике код организатора, нису видели српски тим од завршетка утакмице за треће место (око 15 часова)…

- Шеф српске делегације био је мало забринут, а онда су играчи стизали у хотел појединачно, веселог изгледа – објаснио је Шувелон.

Стигли су Орлови и у дворану Берси и одушевили начином радовања:

- Као ја кад сам као клинац освајао неки турнир у округу. То је заиста једна породица. Чекајући позив екипа за постоље, загрлили су се и певали, питао сам се чак да ли ће их публика у Арени чути. Али остали су врло професионални, као и током целог турнира.

Било је још занимљивих детаља… Због Емануела Макрона је све било блокирано двадестак минута, Јокић и друштво нису желели да чекају, већ су без обезбеђења кренули сами до хотела.

- Кад сам их видео како излазе из аутобуса и самоиницијативно крећу пешке ка хотелу, помислио сам: „Јао, надам се да ће све проћи у реду, јер то уопште није било планирано” - казао је Шувелон о још једном спонтаном гесту бронзаних.

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/222558/kosarka/reprezentacija/jokic-je-prvo-zamolio-da-nademo-pivo-za-sve

• Like 1