Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zaista je nevjerovatno pogledati nasu klupu, mjesta koliko hoces. Popadasmo ko cunjevi
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, La mano de Dios said: Au kako su gadni sa ovim signaliziranjem celendza a ne traze ga nijednom.. Ne jebe ih Ataman 😂 Jednom čak i pokazao na sebe u fazonu “Ja se pitam” 😂
Henry Chinaski Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Je li ima info za Avrama? Nemoguće da nije doktor sa njim bio nikako ako je povreda?
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ataman je najjaci trener u Evropi da izvuce maksimum iz svoja najbolja 3,4 igraca, i da im na optimumu drzi samopouzdanje. Sengun, Larkin, Osman pokidali, a vode samo 2. Prva 3 igraca tekme su njihovi igraci, i vode samo 2... Do pre kojo minut sutirali 60 posto za 3. Ok je sve, iako stucamo u nekim segmentima 1
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mora Jokić da povuče, pustite to - igra za tim... I uzimanje stvari u svoje ruke i trpanje protivničkog koša je igranje sa tim.
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo je zvučno jedna od najgorih utakmica ikada. Pogubljeni Šarenac Svi samo viču emvipi Šengun koji se dernja Pešić reklamira kladionicu
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ovu petorku da ostavi 5 minuta, samo čudo bi trebalo da damo 4-5 poena u tom periodu. Bili su 2 poseda zajedno, nismo imali šut na koš. Edited 12 hours ago by realno *w 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Radojević je melem za moj simpatički nervni sistem, koliko smireno komentariše. Tačno bih zagrlila tog čoveka.
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako im beži Larkin sve na istu foru, prvo Guduricu sad Dobricu 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Sector said: Ali šta je sa Aleksom jbt? Povreda, eto ga pored klupe stoji
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 28 minutes ago, Kooineeperk said: @Eddard tvoj domen - daj dijagnozu pls. Nemam pojma, nisam video. Ali znam da Pešiću treba novi kuk. Ili oba. 1
Recommended Posts