K.Dot Posted Saturday at 08:12 PM Posted Saturday at 08:12 PM I šta, reprezentacija se raspala bez Bogdanovića. Pa to onda i nije neka reprezentacija ako zavisi samo od jednog igrača.
DameTime Posted Saturday at 08:12 PM Posted Saturday at 08:12 PM Namirisali su krv. Ovo može biti baš ružno (po nas). 1
La mano de Dios Posted Saturday at 08:12 PM Posted Saturday at 08:12 PM Daj mi Boze samopouzdanje Vase Micica kad krene na ulaz, ima fazon 2/30 uspesnosti i dalje lagano pokusava u momentima odluke
Prijatelj Mitar Posted Saturday at 08:13 PM Posted Saturday at 08:13 PM Just now, K.Dot said: I šta, reprezentacija se raspala bez Bogdanovića. Pa to onda i nije neka reprezentacija ako zavisi samo od jednog igrača. Nisam bas siguran da bi i on nesto ovde mogao da promeni... 1
Sector Posted Saturday at 08:13 PM Posted Saturday at 08:13 PM Kako god da se ovo završi, Petruševu zabraniti nastup u reprezentaciji. Kakva beskorisna kukavica.
Elevator Operater Posted Saturday at 08:13 PM Posted Saturday at 08:13 PM (edited) Kakvi smo majstori i klupski i reprezenrativno, da u roku od 365 dana totalno razjebemo hemiju i sve sto je valjalo od igre Edited Saturday at 08:13 PM by Elevator Operater
Karakondzula! Posted Saturday at 08:13 PM Posted Saturday at 08:13 PM Koliko iritantan je spiker u dvorani.
cabke Posted Saturday at 08:13 PM Posted Saturday at 08:13 PM Just now, Sector said: Kako god da se ovo završi, Petruševu zabraniti nastup u reprezentaciji. Kakva beskorisna kukavica. Gudura gori.
Sector Posted Saturday at 08:14 PM Posted Saturday at 08:14 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Vasilije Rekreativo Huelva Jedini nešto igra, uz Jokića. 3
Drug Crni Posted Saturday at 08:14 PM Posted Saturday at 08:14 PM (edited) Lepo ja rekoh: ho-ruk košarka..sve nešto usiljeno, sve stihija. Očajna igra celo prvenstvo totalno nedostojna ovog tima. Toliko smo loši da ne zaslužujemo da prođemo dalje. Edited Saturday at 08:14 PM by Drug Crni slovo
Elevator Operater Posted Saturday at 08:14 PM Posted Saturday at 08:14 PM 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Nisam bas siguran da bi i on nesto ovde mogao da promeni... Za pocetak bismo dobili turke 1000% 1
Barkley#34 Posted Saturday at 08:14 PM Posted Saturday at 08:14 PM Što reče uini još onomad protiv Italijana, neka peglaju Vasa i Jokić visoki pik all night long a ostali neka prate i biće nešto. 1
Issey Posted Saturday at 08:14 PM Posted Saturday at 08:14 PM Vanja mi je baš misterija... Ako nije povreda...
Сандро Лаки Ђентиле Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM Колика је ово немоћ, мајко мила. Фасциниран сам и фрапиран како бескрвно и безмудо изгледамо.
Karakondzula! Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM Kninska kobra, brat moj napaćeni.
Sector Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM Zašto Tristan ne igra? Može li gore od Jovića?
KlakerBoza Posted Saturday at 08:17 PM Posted Saturday at 08:17 PM Tuga. Čemer. Jad. I da uspemo da iščupamo ovo nekako...
Issey Posted Saturday at 08:17 PM Posted Saturday at 08:17 PM Ovo je ona utakmica, koju ako preživiš, uzimaš zlato... Sam ću izaći... 1
wrach Posted Saturday at 08:18 PM Posted Saturday at 08:18 PM Pravo pitanje je sto Vanja ne igra.. A nisam siguran da sam psihicki spreman da gledam Tristana kako cuva Markanena 3
Recommended Posts