K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I šta, reprezentacija se raspala bez Bogdanovića. Pa to onda i nije neka reprezentacija ako zavisi samo od jednog igrača.
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Namirisali su krv. Ovo može biti baš ružno (po nas). 1
La mano de Dios Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Daj mi Boze samopouzdanje Vase Micica kad krene na ulaz, ima fazon 2/30 uspesnosti i dalje lagano pokusava u momentima odluke
Prijatelj Mitar Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, K.Dot said: I šta, reprezentacija se raspala bez Bogdanovića. Pa to onda i nije neka reprezentacija ako zavisi samo od jednog igrača. Nisam bas siguran da bi i on nesto ovde mogao da promeni... 1
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako god da se ovo završi, Petruševu zabraniti nastup u reprezentaciji. Kakva beskorisna kukavica.
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Kakvi smo majstori i klupski i reprezenrativno, da u roku od 365 dana totalno razjebemo hemiju i sve sto je valjalo od igre Edited 23 hours ago by Elevator Operater
cabke Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Sector said: Kako god da se ovo završi, Petruševu zabraniti nastup u reprezentaciji. Kakva beskorisna kukavica. Gudura gori.
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Vasilije Rekreativo Huelva Jedini nešto igra, uz Jokića. 3
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Lepo ja rekoh: ho-ruk košarka..sve nešto usiljeno, sve stihija. Očajna igra celo prvenstvo totalno nedostojna ovog tima. Toliko smo loši da ne zaslužujemo da prođemo dalje. Edited 22 hours ago by Drug Crni slovo
Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Nisam bas siguran da bi i on nesto ovde mogao da promeni... Za pocetak bismo dobili turke 1000% 1
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Što reče uini još onomad protiv Italijana, neka peglaju Vasa i Jokić visoki pik all night long a ostali neka prate i biće nešto. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Колика је ово немоћ, мајко мила. Фасциниран сам и фрапиран како бескрвно и безмудо изгледамо.
KlakerBoza Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Tuga. Čemer. Jad. I da uspemo da iščupamo ovo nekako...
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovo je ona utakmica, koju ako preživiš, uzimaš zlato... Sam ću izaći... 1
wrach Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pravo pitanje je sto Vanja ne igra.. A nisam siguran da sam psihicki spreman da gledam Tristana kako cuva Markanena 3
Recommended Posts