Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na sta mi licimo, na sve samo ne na ekipu. Portugal biju kao sveti Ilija.... A nasi bez ideje..
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gudura je zreo za mesto pored Vase u magarecoj klupi.
KlakerBoza Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Nini3112 said: Opsova Vasa Karija... to mu je za jvala sto ga je poveo ovako loseg. Ako je ovo tačno... Trebalo bi to da bude Vasina banana. Sve sve, ali brateee
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Ako cuje ovo Kari sta mu je Vasa sad napricao vise ga nikad pozvati nece a kako izgleda i nadam se. Ja sam pročitala sa usana "brate svaki dan mi nešto kenja", u tom fazonu. A možda sam utripovala. 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, DameTime said: Ja sam pročitala sa usana "brate svaki dan mi nešto kenja", u tom fazonu. A možda sam utripovala. Svaki dan mi nesto kenja,svaki dan j... u u smrdljiva... 1 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je strašno već... Jedva čekam da se ovaj horor završi...
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ništa drugo, bićemo psihološki spremniji za neko eventualno tamburanje od strane Turaka.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uf bas kriminal. Ipak nismo toliko nadmocni koliko mislimo da jesmo.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago gotovo je ovo, raspali smo se po savovima qf plafon 1
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I onda uđe Vanja i pokaže da može i on da napravi glupost, da ga ne zaborave. Kakav pas u kontri... 1 minute ago, Nini3112 said: Svaki dan mi nesto kenja,svaki dan j... u u smrdljiva... Nije valjda da je to rekao, au.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni iskreno od svih redovno na tuki najvise ide Milutinov. Decko vec tri takmicenja nista ne moze da uradi, a ovde bi trebalo da bude top 5 centara bukvalno. 3
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Ja sam pročitala sa usana "brate svaki dan mi nešto kenja", u tom fazonu. A možda sam utripovala. 1 minute ago, Nini3112 said: Svaki dan mi nesto kenja,svaki dan j... u u smrdljiva... Ako je ovo istina Vasa da ne ulazi do kraja prvenstva.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vreme je da se spustimo svi malo na zemlju i da skontamo da nismo nedodirljivi. Hvala Bogu samo sto je ovako ocajan mec dosao danas a ne u eliminacionoj fazi. 1
KlakerBoza Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedina dobra stvar je da ako je raspad morao da se desi, bolje što se desio sad...ako ima nade da se skrpe za dalje, bolje sad nego u eliminaciji. Ja ne znam šta je ovo što mi danas gledamo.
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba reći i da je Milutinov očajan večeras. Ne znam što se čudite za Micića, lik je hodajući kancer. Plakao sam od smijeha mjesec dana ljetos dok je trajala milionska saga za koga će potpisati. Hapoel ispao najgluplji na kraju. Iz čisto sportskih razloga žao mi je što nije završio u komšiluku. 🙃 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo vas čitam i gledam dokle ćete... Rekao bih da gubimo deset razlike a ne suprotno. Uvek je potrebna jedna do dve ovakve utakmice. Samo je problem Bogdan, da se nadamo da pauzira u grupi samo. 9
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jos nesto, ovaj Queta pored Milutinova deluje kao Hakeem, nalupao ga je samo tako.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ako je ovo istina Vasa da ne ulazi do kraja prvenstva. Samo nam još to fali.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, mister-no said: Samo vas čitam i gledam dokle ćete... Rekao bih da gubimo deset razlike a ne suprotno. Uvek je potrebna jedna do dve ovakve utakmice. Samo je problem Bogdan, da se nadamo da pauzira u grupi samo. Nije problem utakmica kao utakmica vec sto vidimo da se igraci slabo snalaze protiv agresivne odbrane u kost sto se kaze i to bas.
Recommended Posts