Oi! Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Voleo bih da smešna Barsa dobije 0:5, pa da čujem stručnjaka 😄
Oi! Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Top tekma, iskreno nisam navijački opredeljen. Samo što više golova, ko god da dobije!
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lengle je zajebao još jedan gol, ali ga je golman spasio. Apsolutno spreman za "Veljko Simić" izmenu. Nije mi jasno zašto je Barca toliko srljala nakon 0:2?
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Griezmann je cudo. Grehota sto ide u Ameriku nakon ove sezone, ima on u sebi jos itekako fudbala za top nivo. 2
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Barsa ne koristi šanse, umesto da povedu 0-4 oni su se raspali. Čestitke Atletiku, mislim da je gotovo ovo.
Janne240 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cestitke PSG bolji su za kvalitet cele navale a i tima u kompletu. Retrogradni Dzons u igri, previse vracanja i komplikovanja.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Propustila je Barsa svoju priliku u prvom poluvremenu, poslednjih pola sata sve je zatvorio Atletiko, osim ove šanse na kraju Arauha.
Stefi88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbg steta za Barsu, uzasan je ovaj anti fudbal Simeonea i ako kao donosi neke rezultate.
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da mi je neko rekao da ću ovo ikad napisati, rekao bi mu da je lud al PSŽ presimpatična ekipa, volio bi da idu do kraja.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Fermin promašio prolaz i pritom rascopao glavu. Barsa je daleko bolja ekipa ali i dalje prelako dopustaju 100% šanse protivniku jer stoje previsoko. Preveliki je hendikep izostanak Rafinje za njlh. I ove sezone će morati da se zadovolje "samo" titulom. Moraju promjeniti neke stvari koncepcijske prirode, uz još neko pojačanje, ako hoće iskorak u lš. Atletiko vidim u finalu. Edited 5 hours ago by Dzo23
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lamal je majstor. Lepi mu se lopta za nogu, obrne po dvojicu, trojicu, a njegova dodavanja spoljnom su poezija. 2
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bravo Dijego! Ozbiljan rad i fudbalsko znanje mora da se vrednuje. 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Oi! said: Voleo bih da smešna Barsa dobije 0:5, pa da čujem stručnjaka 😄 Sta bi?
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako ce ovo Atletiko uzet ako Real sutra ne napravi senzaciju i okrene Bayernovu masineriju u Minhenu. Njih u LP kad im krene ovako samo Real izbacit moze. Zasluzuju Cholo i Griezmann vise od bilo koga. 2
holden c. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tuga u kakvoj je mrtvoj fazi Arsenal trenutno, posto se ovo crta za lagani prolaz u finale. Ovako nije iskljuceno da bude neizvesno i sutra protiv Sportinga. Ajde Mikele da radi ta magija, pa makar vas i Bajern u finalu pregazio 1
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Klosarcina Colo Simeone, bukvalno mi se povraca od njegovog fudbala. Barsa klasika luzeri na kub Arauho, Fermin i De Jong kakve luzercine. Laporta nije u stanju da obezbedi egal sudjenje i da vec 5 godina ne moze da dovede stopera 1
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Istina, nedovoljan poguranac je bio sto Gavi za lakat u glavu prolazi bez crvenog, sto Garcia hvata loptu u ruke van 16 metara ili sto se ne svira indirekt u petercu kad Frenkie kontrolisano vraca loptu nogom i Garcija je dira rukom. Ili sto elitne sudije 2 puta u dvomecu nemaju muda pokazati direktan crveni za najocitije moguce rusenje kao zadnji igrac odbrane nego mora VAR intervenisat. Onaj penal sto su kmecali u prvom ni Negreira licno ne bi imao obraza sudit. 2 1
holden c. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) A, sta znam, nije ni Colo ono sto je bio. U neko zlatno doba, pre 10-ak godina, oni u drugom poluvremenu ne bi iz sesnaesterca izasli. Sad je bogami krenuo u presing negde oko 60-og minuta, nekih 15-20 minuta su bili i nadmocni. U svakom slucaju, Simeone i dalje radi dobar posao. Zao mi je, ali u ovom Atletiku ja ne vidim neki ekstra kvalitet, osim Hulijana i Grizmana. Edited 4 hours ago by holden c. 1
Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Barsa mora da dovede štopera na leto,Injigo Martinez nije bio svetska klasa,ali je radio sjajan posao u ovakvoj taktičkoj postavci Flika. Garsija i Arauho su laka konjica.
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cholo je igrao bez prvog golmana, oba startna stopera i oba startna veznjaka. Sa Hanckom i Pubillom umjesto slagiranog Lengleta i Le Normanda koji je max rotacioni stoper ne bi nikad onako lako ispali kod prva dva gola i jos par sansi. 1
Recommended Posts