mr clutch Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bojim se da ne kostaju ovi promasaji Liverpul. Moralo je ubedljivije. Salah svaku tekmu isti ne moze da resi neke zicere koje resavaju znatno losiji igraci od njega. 1
Perkos2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Za ovakvo proseravanje na izvođenju penala treba uvesti anekse u ugovoru 2
mr clutch Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Perkos2 said: Za ovakvo proseravanje na izvođenju penala treba uvesti anekse u ugovoru Takodje govori u kakvom je klincu sa samopuzdanjem Salah.
ljutikrilo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kakva izdanja Salaha i Wirtza salah je zreo za saudijsku arabiju... mislim da je maksimalno ispoštovan virc je novi darvin nunjez galatasnajper ćemo proći, ali u sledećoj rundi će biti puna bulja šimika slot mašina je trebao da pojuri nekog štopera, a ne bočne igrače... sa kojima se ispromašivao btw Edited 19 hours ago by ljutikrilo slovo
crni96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Bayern na Alianz Areni je nešto najzastrašujuće za bilo koji fk u poslednjih 15 godina. Jbt prebacio malo, kakvo navijanje, kakva sila od ekipe Edited 19 hours ago by crni96
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, ljutikrilo said: salah je zreo za saudijsku arabiju... mislim da je maksimalno ispoštovan virc je novi darvin nunjez galatasnajper ćemo proći, ali u sledećoj rundi će biti puna bulja šimika slot mašina je trebao da pojuri nekog štopera, a ne bočne igrače... sa kojima se ispromašivao btw Malo sam ostriji kod Wirtza zbog 2 promasene odlicne sanse ali ono, krece se, nudi se, daje lopte. Salah je skandal. Mora ga izvesti na pol ako misli da prodje 1
Oi! Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 35 minutes ago, McLeod said: Jos jedan dokaz kako se gleda fudbal povrsno. 3-3, Njukasl bolji u 140 minuta, i onda penal pa povreda Tonalija menja sve. Da ne pricamo o penalu za Njukasl gde nije bilo VARa da se izgura odluka. Kao navijac Arsenala iskreno se nadam da cemo videti to polufinale. Sam si rekao da se gleda konačan rezultat. Znao je i Real sa najboljim timom da igra prosečno i da nakon 85. Minuta prođe 2-3 dvomeča. To nije slučajnost, to je kompaktnost ekipe i fokus, snaga, mentalitet. To je odraz jakih timova, a Barsa to jeste. Na tvoju žalost Njukasl je prosečna engleska ekipa koja nema to. Priznaj da je Barsa dobra, slobodno. Priznaj to i za Real, jer realno su to pokazali. Nije sramota da izgube od Arsenala, Bajerna ili PSG-a, ali i dalje su za ostale krem. 1
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, ljutikrilo said: ja sam letos očekivao da će salah da leti Ovo moze dvosmisleno da se protumaci. Leti iz kluba. Leti po terenu.
BattleBender Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Filip je najjaci komentator ikada. Ne prebacuje mi se kanal samo zbog njega. Sve tupadzije poredjati i naterati ih da sede i slusaju kako se komentarise sport, i da ne jedu govna o UCLA cut-ovima. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Apsolutno zasluzeno Liverpool, ovo je vec trebalo da bude makar 7-0
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Galata je bruka za fudbal kao i generalno svi Turci. Nevjerovatne pare ulažu a pojma nemaju. Godinama, decenijama... 1 1
crni96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Evo Salaha s golčinom Kakva igra Liverpula, skidam kapu 🔥
crni96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Ko je ovaj degen što komentariše Liverpul? Brat kida 1
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Uzbudio se kao da Liverpul pobeđuje reprezentaciju sveta a ne irelevantnu Galatu
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ko je ovaj degen što komentariše Liverpul? Filip Marković. Što te nervira?
Recommended Posts