Azazelkg Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vanja je kod svakog gola PSV-a, sem kod šestog, loptu ispratio pogledom 😂...
Ludi za Poli Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: PSG? I oni ove sezone kubure sa povredama. Otisli na gostovanje Barsi bez 4 kljucna igraca i pobjeda. Danas se malo kompletirali i pregazili Lever PSG ima vise top klase od Arsenala al nema dublju i popunjeniju ekipu.
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, McLeod said: Prekidi su samo tu jer svi igraju kao Javor protiv nas. Pokazali smo veceras sta se desava kad se tim malo otvori, prekidi nam sigurno ne bi trebali. Ali je lepo sto ih imamo. Ne bih sigurno to pricao, jer je ovo sto Zover radi sa prekidima revolucija fudbala nevidjena u istoriji, tako da to ne bih ni mogao da kukam jer ManUtd i Liverpul nikada to nisu radili niti mogu da rade. Bro, imate samo lika koji ma Beckham-esque prekid. Uostalom kad smo kod toga, i mi smo to vec imali. Leva korna vam uopste nije vise opasna od kad Saka nije u formi. Samo levi prekid zbog Rajsa. Ali brate, zaista si lud... Revolucija kakva se nije videla hahhahahahaha Man Utd igrao prvi sa decom u svetu fudbal. Liverpool-ov trener sa gegenpresingom osvoji LS i PL. Sto ovaj tvoj revolcuonarni Arsenal nije uradio. Ma trofej maltene niste osvojili godinama... Bratko, vi jos nista niste osvojili. Nemo' se kurcis jos, navijam za vas u PL, ali nemoj da se kurcis. Zaustavi se, masis vasione...
kojan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 31 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: PSG? I oni ove sezone kubure sa povredama. Otisli na gostovanje Barsi bez 4 kljucna igraca i pobjeda. Danas se malo kompletirali i pregazili Lever Pozitivna stvar je sto je Arsenal prosle sezone u dvomecu sa Psz-om bio egal gde je po meni Donaruma presudio jer je skinuo sve zivo, tako da deluje da se trenutno te dve ekipe izdvajaju kao prvi favoriti. Ali jos je rano, ko zna ko ce se jos od ostalih ekipa podici, npr PSZ prosle godine u ovo vreme se raspadao i jedva ubacio u nokaut fazu (doduse imali su i bas gadan raspored u ligaskom delu)
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ma, sezona je duga, ko zna sta sve moze da se desi. Ali trenutno, osim PSZa nema ekipe koja bi bila favorit protiv Arsenala. Kao sto sam prosle sezone prizeljkivao Real, ove prizeljkujem Barselonu. Ako Arteta ne bude bio picka i izvede 3 zadnja vezna, vec postavu slicnoj danasnjoj, pregazili bi ih bez ikakvih problema. Njihova odbrana je uzasno porozna, ne bi imali sanse da se odbrane, a sumnjam da bi mogli da daju napred koliko mi mozemo. Takodje, taj toliko hvaljeni vezni red ne bi mogao fizicki da nam parira, izgledali bi kao decacici, kako su izgledali i protiv PSZa. Edited 12 hours ago by McLeod
drgnk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Majko mila, VMS kao bova pluta na golu. Odavno ne videh ovakvo bušenje iz svih pozicija. 😬
BattleBender Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Ma, sezona je duga, ko zna sta sve moze da se desi. Ali trenutno, osim PSZa nema ekipe koja bi bila favorit protiv Arsenala. Kao sto sam prosle sezone prizeljkivao Real, ove prizeljkujem Barselonu. Ako Arteta ne bude bio picka i izvede 3 zadnja vezna, vec postavu slicnoj danasnjoj, pregazili bi ih bez ikakvih problema. Njihova odbrana je uzasno porozna, ne bi imali sanse da se odbrane, a sumnjam da bi mogli da daju napred koliko mi mozemo. Takodje, taj toliko hvaljeni vezni red ne bi mogao fizicki da nam parira, izgledali bi kao decacici, kako su izgledali i protiv PSZa. Ne znam sto misliš da ste uopste toliki favoriti u odnosu na City-a? I za PL i ca CL... Za PL i kontam, i ja vas vidim kao favorite, ali u CL, Arteta ima da skine gaće pred Pepom, jer mu je ono... Padawan, sta god
Recommended Posts