Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel ima murije na ovoj utakmici da udje na tribinu gde su ove seljačine i da im ispresavija kičme.

Gađaju celu utakmicu i ubacuju razna sranja.

Od sad molim BOga da silujemo ovu ligu narednih 50 godina zajedno sa ovim seljoberima kojima

je faking Baka Prase u upravi kluba.Kad vidim ove scene gde se seljoberi izdrkavaju i zaleću .

Trpaj bre ove seljačine!!!

Čestitke momcima izginuli su!.

Mateus...zaslužio brat!!!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 3
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Baka Prase i @badenac će morati da teše jedan drugog.

Mogu da posavetuju Janakopulosa za neko sredstvo za utehu 🤣

🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹

Posted

Zasluzeno. 

Odlicna utakmica. Bas sam uzivao. Iskreno ne pamtim bolju utakmicu srpskog fudbala u poslednjih xy godina.

• Like 15
Posted

Steta sto nismo izgubili, ovako ostaje sve isto, mada se ne bi mnogo toga ni promjenilo.Deki Caci Stankovic i Terza lopina nastavljaju svoju bajku.Samo mi nije jasno da se pojedinci toliko primaju na ove utakmice.Ekipa skuplja deset puta, i igraju egal mec.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Da je 50% mečeva kao ovo jako zanimljivo i napeto finale, liga bi nam bila u rangu Austrije, Češke i sličnih iz centralne Evrope. Mrlja za seljačizam & čobanizam, al' jbga nije neočekivano obzirom koliko je FKCZ nabio frustracija diljem zemlje i Balkana.

Jubilarni 30 Kup, ukupno 74 trofej u vitrinama. Molim lepo. Gigant bio, biće i ostaće! Čestitke momcima, idemo dalje. 

Edited by Molina23
  • Like 10
Posted
1 hour ago, Bode said:

Piše se trofej za koji će neke 2050 novinari pisati da je osvojen u strašnoj utakmici punoj preokreta. Jedino što može da se pohvali je zalaganje,ostalo je bilo baš da se čovek zabrine šta nas čeka na početku evro sezone. Ekipa je stara, spora i taktički polupismena, potreban je baš dobar remont ali kad i kako u nedostaku vremena biće to baš težak posal i za Stankovića i za upravu.

• Like 2
Posted

Bravo Zvezdo 🔴  

Bravo Stankela za prave izmene, i naravno igracima koji su bas izginuli na terenu. 

Posted
16 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

I još nešto, stadion nije bio pun, a finale kupa je. Nadam se da grad poput Loznice neće nikad više biti domaćin. Imamo gradove koji žive za fudbal, Loznica, Zaječar, Leskovac to nisu. 

Koji su to gradovi? Fudbal nam je bedan, sigurnost običnog gledaoca nikakva pa ne čudi što malo ljudi ide na stadione

• Like 5
Posted

Generalno, zadovoljan sam sa sezonom. Osvojena nova dupla kruna, afirmisano nekoliko novih igrača, koji će nažalost biti prodati, a na sve to smo i u Evropi odigrali nekoliko sjajnih mečeva.

Ne zameram na ispadanju od Lila, ta ekipa od tog meča na Rajku igra preporođeno i najverovatnije će direktno u Ligu šampiona.

Što se nas tiče, Liga Evrope je realnost, mislim da je Liga šampiona preveliki zalogaj. A i iskreno, draže mi je da budemo konkurentni u Ligi Evrope nego da budemo na dnu u elitnom klupskom takmičenju.

Bravo i za Dejana, šta god ko ovde pričao, on je dosta sazreo kao trener i mislim da nema zime sa njim na klupi. Još samo nešto. Čitav drugi deo sezone smo odigrali bez Mirka Ivanića, godinama unazad našeg najvažnijeg igrača. Nije to mala stvar.

Na sve to, odavno nisam gledao bolji meč sa naših livada, a da je ulog trofej.

• Like 4
Posted

Kakva je Mateus bratian i ne ne mislim to zbog ovog odbranjenog penala vec cele sezone daje sve sto ima,bas ce mi biti zao ako ode,covek nijednu kosarkasku utakmicu gde smo bili domacini nije promasio,stvarno se vidi da je brat ipo

• Like 5
Posted (edited)

Bez pretjerivanja al ovako nisam uživao u domaćoj utakmici jače od decenije. Možda onaj derbi 3:2 kad je Kasalica bio strijelac. Bilo je fora utakmica al ništa posebno. Kup protiv Pazara isto dobra utakmica. Al sinoć je baš bio ritam, obije ekipe su trkački pokrivale svaki dio terena. 

Sinoć je se vidilo koliko je Zvezda fizički jača od Voše + Vošin luzerski mentalitet = 30. Kup 😊

Edited by crni96
  • Like 1
Posted

Zbog ovakvih izjava poslije poraza su mi i drazi ovi trofeji. Ljudi tuku cijelu utakmicu, ne mogu dvije sekunde zadrzati loptu, ne znaju ni sami kako vode 2:0,prokockaju i to i onda dodje lik i ovo prica na konferenciji. 

Al kao cestita i onda oplete, to mi je nesto poznato.. 

• Like 1
Posted

Jel rekao Liam Nison makar sta su ga pokrale sudije? Ili je onako ispalio eto cisto reda radi.

Posted

Cestitke Stankovicu i igracima na jos jednom trofeju. 

Dobro finale, neizvesno do poslednjeg penala. Doprineo je tome svakako rano postignut gol Vojvodine pa je mec otisao u pravcu koji niko nije ocekivao.

Sto se nas tice, rekao sam i na poluvremenu, kako god da se utakmica zavrsi, ostace cinjenica da cemo morati dobar deo tima koji je juce igrao da promenimo u prelaznom roku koji je vrlo blizu, jer prosto ili nam fali igraca na nekim pozicijama, ili ce nam faliti kada don terza rasproda sve sto moze. I to je zapravo najveci problem u celoj prici jer cemo docekati jos jedne kvalifikacije bez sacinjenog jezgra tima i kontinuiteta. Ali odavno sam prestao da zalim nase trenere, znaju sa kim suruju i na sta pristaju, tako da ako izostane rezultat sami su krivi. A rekao bih da nam fali bar jedno pet igraca za prvu postavu (jedan ili dva stopera, centralni vezni, dva krila i mozda napadac), i to ako ne racunamo prodaje koje ce se izvesno desiti. 

Vosinim igracima treba skinuti kapu za borbenost i zelju, bili su na maksimumu i na granici da predju liniju fer nadmetanja, ali nisu presli i bas su odigrali momacki. Napravili su tu neku fudbalsku vatru na terenu, sto nama i kao klubu i kao navijaci dosta fali kada su u pitanju domace utakmice. Medjutim, osim toga su slabo sta pokazali u igri. Prvo poluvreme jesu odlicno izgledali na krilima rano postignutog gola i uhvatili su nas sokirane, ali sve sto su posle odigrali je bas luzerski. Mi smo drugo poluvreme maksimalno rizikovali i da su bili u stanju da istrce jednu kontru kako valja verovatno bi resili pitanje pobednika, ali su u skladu sa standardima srpskog fudbala odlucili da se iskljucivo brane do kraja i naravno da im se vratilo porazom. Vidim da im trener kuka na sudjenje, posvetio je nekoliko minuta konferencije tome, ali ne znam koja budala moze da padne na te price. Zbog takvih trenera i sportskih radnika srpski fudbal nece nikada ozdraviti, jer takvi uvek nalaze krivca u nekom drugom, nisu samokriticni i samim tim ne mogu da napreduju. Voleo bih da naprave neki rezultat u Evropi za par meseci, ali cisto sumnjam, sa ovakvim likovima nece biti sposobni da prodju bilo koju ozbiljniju ekipu.

• Like 2
Posted

Sto se tice fudbalskog tima, ciljevi za ovu sezonu su ostvareni. Za iskorak u Evropi, dolazece nam sezone, nebitno da li ce to biti kroz LS ili LE, naravno da ce biti potrebna rekonstrukcija tima. 

U fudbalu je konkurencija velika. Svuda se ulazu velike pare, koliko se moze, ali velike u svakom slucaju, u odnosu na druge sportove i svi ga igraju. I napredak sporo ide. Do generalno skoro je bio uspeh da igramo prvu polusezonu u Evropi u bilo kom takmicenju, a ako bismo i ispali u kvalifikacijama, to nismo smatrali ne znam kakvim neuspehom. Sada je veliki neuspeh, ako ne docekamo prolece u Evropi. Da ispadnemo iz Evrope u kvalifikacijama je nepojmljivo. Ono: ,,SMS za moju Zvezdu" na dresovima i sve sto je bilo uz to i nije tako daleka istorija. Svaki ponovljen rezultat od prosle sezone nije za nezadovoljstvo, a svaki, makar i za malo bolji je uspeh i napredak. Nazadovanje ide brzo, pokazano na mnogo primera, stvari i situacija. Napredak, nazalost sporo.

Posted

Meni je utakmica bila uzbudljiva, ali ne i kvalitetna. U drugom poluvrenenu je bilo toliko prekida da to baš ubija ritam. Igrači Vojvodine su već u I poluvremenu počeli da kradu vreme. Nama je odbeana baš šuplja, tako da je sreća da Vojvodina nije to znala da kazni još kojim golom. Za Evropu nam treba baš nekoliko dobrih igrača. Svi ovi trenutni štoperi ne ulivaju nimalo sigurnosti. 

Posted (edited)
1 hour ago, Taki said:

Zbog ovakvih izjava poslije poraza su mi i drazi ovi trofeji. Ljudi tuku cijelu utakmicu, ne mogu dvije sekunde zadrzati loptu, ne znaju ni sami kako vode 2:0,prokockaju i to i onda dodje lik i ovo prica na konferenciji. 

Al kao cestita i onda oplete, to mi je nesto poznato.. 

I što je najgore FKCZ u tri utakmice ove sezone ni jednom nije pobedio tu ekipu, uz sinoćnji remi u poslednjim sekundama bila su i dva poraza od te da kažem polufudbalske ekipe. 

Zvezda mora i može da igra puno bolje, prvi uslov za to je da se otarasi starijih isluženih igrača koji usproravaju igru, drugi je da barem na dve sezone zadrži klince iz svojih redova i treći naravno da se ne šibicari preterano.

Zvezda je po sastavu tima pet puta bolja od Voše ali na terenu nije to bilo toliko primetno, ne zbog njihove borbe i želje nego zbog grešaka u postavci igre kod Zvezde.  

Edited by Perkos2