Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
Just now, K.Dot said:

Brate ovo može samo zvezda, da ovako bedno odigraš i onda u 96. dodjes do izjednačenja. 

Ma nije to do Zvezde. Nego do ovih luzera, isto bi i Imt uradio.

Posted

Ali ljudi moji,znam da smaram,ali evo igrao sam fudbal profesionalno i mislim da znam da ga gledam i pratim,

neka mi neko kaže šta ovaj Lučić radi na terenu i koja je njegova uloga u ekipi?

Ušao dečko ,ni jednu upotrebljivu loptu nije dao,ustvari ni jednu loptu našima kako treba da nije

a da nije bila lopta unazad štoperima.

Kakav bezliča,bezvezan i alpsolutno nepotreban igrač za bilo koju ekipu sem nekog Dinama Tbilisija,Napretka ili Flore.

• Like 3
Posted

Taman sam htio da pohvalim ritam ekipa, onda vidim da se u 80min raspadaju polako jedan po jedan. Dobija ovo Zvezda.

Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Brate ovo može samo zvezda, da ovako bedno odigraš i onda u 96. dodjes do izjednačenja. 

Vojvodina jos gora… 

Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Voša već pola sata ne može da trči, izmene su im smešne, dobija ovo Zvezda rutinski

Polako, dovoljan je jedan kiks samo. 

Posted

Meni ova utakmica ultra zabavna, baš visok intenzitet za domaće standarde, sve pršti. Drugo poluvreme smo ih sabili, samo da zadržimo taj nivo u produžecima pošto deluje da su oni riknuli.

• Like 8
Posted
Just now, Perkos2 said:

Voša već pola sata ne može da trči, izmene su im smešne, dobija ovo Zvezda rutinski

Nisu zasluzili prelaznu ocenu za ovo u drugom.
A to je pritom, uz Partizan, nesto najbolje iz ove nase lige. Toliko o tome.
Voleo bih da ih nakantaju, samo zbog tog anti-fudbal pristupa.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Guru said:

Meni ova utakmica ultra zabavna, baš visok intenzitet za domaće standarde, sve pršti. Drugo poluvreme smo ih sabili, samo da zadržimo taj nivo u produžecima pošto deluje da su oni riknuli.

Realno 5x zanimljivije od svih derbija u prethodnih par godina. Mora se odati priznanje Vojvodini. 

• Like 7
Posted
1 minute ago, Bode said:

Da su probali da napadnu iz kontre verujem da bi dali gol, kao što su i u prvom bili opasni. Ali to je taj čuveni stil srpskih trenera. Brani povoljan rezultat bunkerom i izležavanjem pa ako prođe odlično, ako ne prođe (a obično tako bude) kukaj na sreću.

• Like 1
Posted (edited)

Jak tempo u drugom poluvremenu je bio sa naše strane. Nisu mogli da povežu dva pasa , da jednostavno stanu na loptu. 

Ali ni mi osim tempa i pozrtvovanja nismo mnogo pokazali sa loptom.

Edited by No name
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Da su probali da napadnu iz kontre verujem da bi dali gol, kao što su i u prvom bili opasni. Ali to je taj čuveni stil srpskih trenera. Brani povoljan rezultat bunkerom i izležavanjem pa ako prođe odlično, ako ne prođe (a obično tako bude) kukaj na sreću.

Upravo tako, sve se slazem.
A epilog uvek isti i sto je najgore od svega, nesvesno namecu taj gubitnicki mentalitet nasim igracima, kog nikako da se otesemo.

Posted
16 minutes ago, Bode said:

Kad je tamo Njegoš najbolji igrač sve je jasno, još 4-5 igrača koji kod Zvezde ne bi mogli ni u prvih 20 da budu. I naravno fizički i psihički nedovoljno spremni za meč kakav je finale.

Posted
20 minutes ago, Bode said:

Upravo tako, sve se slazem.
A epilog uvek isti i sto je najgore od svega, nesvesno namecu taj gubitnicki mentalitet nasim igracima, kog nikako da se otesemo.

Sad se i kod Zvezde ponavlja isto, preveliki oprez, iako je protivnik u bio u nokdaunu, a penali će biti lutrija uz psihološku prednost za Vojvodinu.