BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, TB Told said: Novi konkuret u takmičenju za najnebuloznije poređenje. Tebra... Plavi ne mogu da povezu 2 pasa, a da to nije stoper - golman - stoper... Edited 1 hour ago by BattleBender 6
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uz činjenicu da kod prethodnog trenera mi ni protiv tog velikana iz Surdulice koga samo geografija sprečava da bude šampion Švedske i redovni učesnik evropskih takmičenja nismo napadali kad smo poveli 1:0.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, TB Told said: Na rang listi je ispred naše, a kao što rekoh kad se uzme u obzir čijenica da nijedan klub iz lige Srbije, sem nas i Partizana, nikada nije prošao kvalifikacije za bilo koju grupnu grupnu fazu, svako poređenje je smešno. Ma dobro, nije mi cilj da ulazim u ozbiljne rasprave, sam vidis sta se desava ne terenu, ljudi ne umeju pola da predju. Ali sve ok, da ne gnjavimo.
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kakav kreten. Aleksandar "ne dodajem loptu nikome" Katai. Edited 1 hour ago by Bode 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, BattleBender said: Tebra... Plavi ne mogu da pivezu 2 pasa, a da to nije stoper - golman - stoper... Pa? Ja recimo vidim da da se odmah i na golmana i na štopera vrši pritisak, što do sada nije bio slučaj.
nik_nurse Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Markoss said: Lose Malme igra, nemoj se zajebavamo. Nebitno ko je gde na tabeli, koeficijenti i ostalo, bukvalno su slabija ekipa od nas u svakom smislu. Mi delujemo bolje nego kod Miloja, ali ne nesto epohalno. Za pocetak i treba tako da bude da izgledamo bolje u odnosu na miloja,da se vidi koliko toliko neki napredak,i da se vidi da igrači pozitivno reaguju na promenu trenera . 1
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izvinjavam se što ne prepoznajem ovde pojedine vrsne fudbalske znance, ja nemam po čemu da procenjujem neki tim ili igrača osim po tome kako deluje na terenu i gde je on rangiran u okvirima takmičenja koje igramo. Manite me tih priča kako su ovi nešto zajebani jer su pobogu odolevali Dinamu, i nama je skoro odoleo Radnik u Surdulici pa treba da pričamo kako je sad to dobar tim? Gluposti. Čim vidim da mi protiv neke ekipe imamo posed 60% i delujemo kao Gvardiolina tika-taka Barsa znam sa kim imamo posla. Da vas podsetim mi smo završili polusezonu iza FKP a oni su u najžešćem raspadu u zadnjih 50 godina. Mi ovako ne dominiramo ni protiv TSC-a i Napretka. Pravo pitanje ovde je zašto nismo do sad zarvorili utakmicu i zašto se sad trenutno branimo od ekipe isped loje je bolje rangiran Zrinjski i banjalučki Borac. Nego vidim da su nas čak i ovi pročitali pa će biti ovde drama do kraja… 1 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sme li Mister da malo osveži ekipu nekom izmenom ili....? Eve ga. Hajde sad 0-2,overi ovo i završavaj! Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
TB Told Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 7 minutes ago, Diogen said: Čim vidim da mi protiv neke ekipe imamo posed 60% i delujemo kao Gvardiolina tika-taka Barsa znam sa kim imamo posla. Da vas podsetim mi smo završili polusezonu iza FKP a oni su u najžešćem raspadu u zadnjih 50 godina. Mi ovako ne dominiramo ni protiv TSC-a i Napretka. Pravo pitanje ovde je zašto nismo do sad zarvorili utakmicu i zašto se sad trenutno branimo od ekipe isped loje je bolje rangiran Zrinjski i banjalučki Borac. Vrhunska logika, ne izgledamo loše kao što si očekivao/nadao se, pa sada mora da se omalovažava protivnik. Nego moram da ti kažem da ti je i ta lista zastarela.
No name Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Veoma zapažena utakmica Kataija. Vihoran , brz, hitar, I ono najbitnije nesebičan. Non stop je pomogao beku Tirkinzjanu, širio napad i razvlačio odbranu protivnika. Naravno pohvale i Stankoviću koji je prepoznao sve ovo šta je doneo doticni. A treba i pohvaliti i Micu Ivanica na levom krilu.To je pozicija koja odgovara svima i on ima sve kvalitete za istu.
Bejn Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ybt, niti jedno krilo na terenu. Gde ja stadoh ti produži(Miloje). 1
Diogen Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Lučić od tri lopte koje je dobio u zadnje polje otvorio dve kontre protivniku. Doduše onu na kraju 1 pol. istrčao 60 m i ispravio dobrim startom. Još jednom mu uzeli loptu iz nogu dok je on smišljao šta će sa njom. Na kraju žuti karton da upotpuni utisak. Ako ovde sa ovakvim našim posedom nije mogao bolje i više da pruži ne znam protiv koga će moći. Baš tanak igrač.
mister-no Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Presing i u 85-om minutu.. Tiknizjan i Kostov su preorali teren 9
TB Told Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 3 minutes ago, mister-no said: Presing i u 85-om minutu.. Kako? Ja čitam da se mi grčevito branimo?
Čočo Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Osim presinga sve ostalo kurčinela. Žali bože utrošenih 2 sata.
mister-no Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Četvrta zaredom. Da je i Liga konferencija ozbiljan poduhvat.. Ja prezadovoljan.
Bobby Shurda Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Kostov je stvarno brutalno odigrao, on ako ne napravi svetsku karijeru neće niko. Inače ovaj desni bek Malmea verovatno najgori kog sam ikada gledao, za njega je Ljubo Nenadić Kafu. Edited 42 minutes ago by Bobby Shurda
Manoly Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Vise nego zasluzena pobeda, odlicno pripremljen mec, ali realno smo jaci od Malmea, i trebalo je da bude i ubedljivije. Odlican presing na njihovu zadnju liniju gotovo citav mec, ja to volim da vidim, da im ne das da disu. I evidentno je da to mozemo da igramo, dakle samo fizivka pripema na nivou i moze se. 2
TB Told Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Naravno da je rano za bilo kakve ocene, ali sasvim drugačiji pristup i koncept nego kod prethodnog trenera, i kao rezultat toga potpuna kontrola utakmice, kakva je prethodne polusezone vrlo retko, ako i uopšte, viđana, a sigurno nije protiv Radnika iz Surdulice na Marakani.
Diogen Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 7 minutes ago, TB Told said: Vrhunska logika, ne izgledamo loše kao što si očekivao/nadao se, pa sada mora da se omalovažava protivnik. Nego moram da ti kažem da ti je i ta lista zastarela. Drug ne znam čemu srdžba, kvotuješ me 5 puta na 2 stranice jer imam suprotno mišljenje od tvog? Ovo je forum gde svi smeju da imaju svoje mišljenje i koriste se glavom, nije kongres Komunističke partije gde svi treba samo da klimamo istom. Misli šta god hoćeš o ovima, meni su totalno neozbiljna ekipa i naš posed od ca. 60 % a mi nismo ni Barsa ni City, mi dovoljno govori sa kim imamo posla. Dozvoli da ih smatram kantom, a to da su do sad sakupili 3 boda samo dodatno govori u prilog tome. Inače tabela u koju ja gledam je aktuelna sa UEFA sajta, ne znam gde ti gledaš. Uostalom misli šta hoćeš… Sportski pozdrav 🫡 https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/?year=2026
Manoly Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 2 minutes ago, Čočo said: Osim presinga sve ostalo kurčinela. Žali bože utrošenih 2 sata. Imalo je sta da se vidi, nemoj tako. Samo presing je ono sto treba da raduje, bilo je saradnje napred, odbrana na nivou. Naravno, evidentno je da smo bolji od njih, ali nije sve tako crno. Protiv Selte ce svakako biti mnogo teze.
Dzo23 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Svaka čast Kostovu. On i Rodrigao su odigrali top. Šta reći za Lučića i Kataia... No, s obzirom ko je trener teško šta može iznenaditi.
Recommended Posts