Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Meni je Ucena dobar, s obzirom da maltene debituje veceras. Handel mi se za sad ne svidja na ovom uzorku od par utakmica. Igra neki alibi fudbal, covek ga primeti samo kad pogresi ili napravi glup faul.

Nismo tako losi, previse se kritikuje. Morao je Arnautovic ono bolje da resi, steta i za Duarteov (odlican) sut. Zasluzili smo da vodimo, a igramo protiv granicnog LS tima.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Todo said:

Zato Seltik drži čas fudbala. Nisu šutnuli na gol, vrte loptu 45min u krug na centru.

Šta oni da šutnu,pa njih faking Kairat izbacio.
Poenta je da su prosek da moramo konkretnije,bolje,hrabrije da bi ih dobili.Pročitaj šta sam napisao.

• Like 1
Posted (edited)

Ivanic bas kuburi sa spremom. Non stop je nedorecen na terenu , usled nedostatka snage.  Odigrao je on korektno u prvih 20-25 min dok ima snage, čim ostane bez iste, kreće da statira, ne vrši pritisak i da se uopšte kreće. 

Ni ti može na krilo, ni ti u sredinu. Ja bi čak probao i Milsona umesto njega. Čim je jači intezitet gde je potrebno dosta trčanja i potrošnje uopšte , on nestaje. Videli smo i u derbiju, Pafos ovde itd..

Edited by No name
Posted

Sasvim korektna igra obzirom da je rijec o evropskom takmicenju, da je protivnik Seltik. Jasno je da nemamo snage, Radonjic na kraju ispade u odbrani i nema snage da opet napadne a ovaj njihov ulazi u 16. Arnautovic ima govor tijela kao na rekreaciji, fali samo da kragnu digne, onaj šmekerski hod koji dolazi nakon sto promasis go i kad nesto kao prica sam sa sobom je svakako tu. Kupili i prodali Boga oca, na kraju nemas koga ubaciti da podigne tempo kad bude zatrebalo. Nama je rezervni napadac mali Damjanovic koji nema jos nijednu neozbiljnu utakmicu, kamoli ozbiljnu. Aj vidjecemo..Sve u svemu nisam nezadovoljan, ekipe kao ovaj Seltik bi se trebale dobijati kuci ako ista hocemo da napravimo.

Posted

Ako mi igramo lose i negledljivo, sta je onda moderni Celtic u pm. Generalno ne volim ovaj stil Milojev, to je njegov pecat koji blago receno prezirem,al ljudi nam nisu prisli golu, blagi favoriti po kladionicama su, imali smo nekoliko sansi, nije mi jasno odkud ovolika pljuvacina. Imali su vise srece nego pameti u dvije situacije, imaju neki posjed bez sanse... Ne razumijem ljude bas sta ocekuju ali dobro. Ovo je po meni korektno poluvrijeme gledajuci siru sliku ko nam je trener i nacin igranja.

• Like 5
Posted

Ivanić pokušao da istrči kod one polušanse, na levom boku, i na trećem koraku umalo se s dušom rastao.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, mister-no said:

...

Ne znam da li je kačio malo odbrambeni taman da mu malo zasmeta ali da je uhvatio evrogol..

Eurogol ili da to mirno spsti u mrežu, oboje vredi 1 poen. 

Na 0:0 u ovako bitnoj utakmici nema potrebe da se traže bonus poeni za atraktivnost, več je bitno da se ulove oni bodovi koji se upisuju u tabelu.

2 minutes ago, Small Owl said:

Arnautovic ima govor tijela kao na rekreaciji, fali samo da kragnu digne, onaj šmekerski hod koji dolazi nakon sto promasis go i kad nesto kao prica sam sa sobom je svakako tu. 

Neznam dal m samo tako stoji naš dres, ali meni se čini i kao da ima jedno 5 kila viška. Baš je nekako širok i kruškast

Posted
7 minutes ago, Zadnji vezni said:

Šta oni da šutnu,pa njih faking Kairat izbacio.
Poenta je da su prosek da moramo konkretnije,bolje,hrabrije da bi ih dobili.Pročitaj šta sam napisao.

Napisao si da igramo najsporiji fudbal u evrotakmičenjima.

Seltik igra sporije i besmislenije večeras puta 2.

Posted (edited)
6 minutes ago, Steve Gerrard said:

Ako mi igramo lose i negledljivo, sta je onda moderni Celtic u pm. Generalno ne volim ovaj stil Milojev, to je njegov pecat koji blago receno prezirem,al ljudi nam nisu prisli golu, blagi favoriti po kladionicama su, imali smo nekoliko sansi, nije mi jasno odkud ovolika pljuvacina. Imali su vise srece nego pameti u dvije situacije, imaju neki posjed bez sanse... Ne razumijem ljude bas sta ocekuju ali dobro. Ovo je po meni korektno poluvrijeme gledajuci siru sliku ko nam je trener i nacin igranja.

Pogodio si tek na kraju suštinu nezadovoljstva.
Čuj,ovo je još i dobro se obzirom kako nam je trener i kako igramo pod njim!?

Ja gledam ko nam je protivnik a kako mi ,po mom shvatanju fudbala,igramo kukavički pred svojim navijačima.Da ne kažem da previše respekta i opreza.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Al nas izvadi Mateus. Pakleno koliko smo malokrvna ekipa. Tesko je generalno navijati za ovu skupinu prosecnih i bezlicnih igraca.

• Like 3
  • Thanks 1