fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je Ucena dobar, s obzirom da maltene debituje veceras. Handel mi se za sad ne svidja na ovom uzorku od par utakmica. Igra neki alibi fudbal, covek ga primeti samo kad pogresi ili napravi glup faul. Nismo tako losi, previse se kritikuje. Morao je Arnautovic ono bolje da resi, steta i za Duarteov (odlican) sut. Zasluzili smo da vodimo, a igramo protiv granicnog LS tima. 2
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pretpostavljam da on tu nije izbor za pas jer te zatvaraju presingom uz aut liniju ali nam se izgleda sredina ne krece dovoljno
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Todo said: Zato Seltik drži čas fudbala. Nisu šutnuli na gol, vrte loptu 45min u krug na centru. Šta oni da šutnu,pa njih faking Kairat izbacio. Poenta je da su prosek da moramo konkretnije,bolje,hrabrije da bi ih dobili.Pročitaj šta sam napisao. 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ivanic bas kuburi sa spremom. Non stop je nedorecen na terenu , usled nedostatka snage. Odigrao je on korektno u prvih 20-25 min dok ima snage, čim ostane bez iste, kreće da statira, ne vrši pritisak i da se uopšte kreće. Ni ti može na krilo, ni ti u sredinu. Ja bi čak probao i Milsona umesto njega. Čim je jači intezitet gde je potrebno dosta trčanja i potrošnje uopšte , on nestaje. Videli smo i u derbiju, Pafos ovde itd.. Edited 3 hours ago by No name
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sasvim korektna igra obzirom da je rijec o evropskom takmicenju, da je protivnik Seltik. Jasno je da nemamo snage, Radonjic na kraju ispade u odbrani i nema snage da opet napadne a ovaj njihov ulazi u 16. Arnautovic ima govor tijela kao na rekreaciji, fali samo da kragnu digne, onaj šmekerski hod koji dolazi nakon sto promasis go i kad nesto kao prica sam sa sobom je svakako tu. Kupili i prodali Boga oca, na kraju nemas koga ubaciti da podigne tempo kad bude zatrebalo. Nama je rezervni napadac mali Damjanovic koji nema jos nijednu neozbiljnu utakmicu, kamoli ozbiljnu. Aj vidjecemo..Sve u svemu nisam nezadovoljan, ekipe kao ovaj Seltik bi se trebale dobijati kuci ako ista hocemo da napravimo.
Steve Gerrard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako mi igramo lose i negledljivo, sta je onda moderni Celtic u pm. Generalno ne volim ovaj stil Milojev, to je njegov pecat koji blago receno prezirem,al ljudi nam nisu prisli golu, blagi favoriti po kladionicama su, imali smo nekoliko sansi, nije mi jasno odkud ovolika pljuvacina. Imali su vise srece nego pameti u dvije situacije, imaju neki posjed bez sanse... Ne razumijem ljude bas sta ocekuju ali dobro. Ovo je po meni korektno poluvrijeme gledajuci siru sliku ko nam je trener i nacin igranja. 5
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ivanić pokušao da istrči kod one polušanse, na levom boku, i na trećem koraku umalo se s dušom rastao. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, fradler said: , a igramo protiv granicnog LS tima. Uf uf ovaj Seltik je sve sem granicni LS tim.
L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, mister-no said: ... Ne znam da li je kačio malo odbrambeni taman da mu malo zasmeta ali da je uhvatio evrogol.. Eurogol ili da to mirno spsti u mrežu, oboje vredi 1 poen. Na 0:0 u ovako bitnoj utakmici nema potrebe da se traže bonus poeni za atraktivnost, več je bitno da se ulove oni bodovi koji se upisuju u tabelu. 2 minutes ago, Small Owl said: Arnautovic ima govor tijela kao na rekreaciji, fali samo da kragnu digne, onaj šmekerski hod koji dolazi nakon sto promasis go i kad nesto kao prica sam sa sobom je svakako tu. Neznam dal m samo tako stoji naš dres, ali meni se čini i kao da ima jedno 5 kila viška. Baš je nekako širok i kruškast
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Zadnji vezni said: Šta oni da šutnu,pa njih faking Kairat izbacio. Poenta je da su prosek da moramo konkretnije,bolje,hrabrije da bi ih dobili.Pročitaj šta sam napisao. Napisao si da igramo najsporiji fudbal u evrotakmičenjima. Seltik igra sporije i besmislenije večeras puta 2.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 6 minutes ago, Steve Gerrard said: Ako mi igramo lose i negledljivo, sta je onda moderni Celtic u pm. Generalno ne volim ovaj stil Milojev, to je njegov pecat koji blago receno prezirem,al ljudi nam nisu prisli golu, blagi favoriti po kladionicama su, imali smo nekoliko sansi, nije mi jasno odkud ovolika pljuvacina. Imali su vise srece nego pameti u dvije situacije, imaju neki posjed bez sanse... Ne razumijem ljude bas sta ocekuju ali dobro. Ovo je po meni korektno poluvrijeme gledajuci siru sliku ko nam je trener i nacin igranja. Pogodio si tek na kraju suštinu nezadovoljstva. Čuj,ovo je još i dobro se obzirom kako nam je trener i kako igramo pod njim!? Ja gledam ko nam je protivnik a kako mi ,po mom shvatanju fudbala,igramo kukavički pred svojim navijačima.Da ne kažem da previše respekta i opreza. Edited 3 hours ago by Zadnji vezni
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A jbt kao da prvi put gledate Arnautovića.. To mu je stil igre, tako igra oduvek.. 3
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Elsnik i Hendel stvarno preteruju sa ovim dodavanjima nazad
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta rade oba beka u defanzivi ..kriminal... Alal vera Mateus...
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakve dve odbrane... Just now, JPM said: Kakve dve odbrane... Tri...
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Al nas izvadi Mateus. Pakleno koliko smo malokrvna ekipa. Tesko je generalno navijati za ovu skupinu prosecnih i bezlicnih igraca. 3 1
Recommended Posts