Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Amigo21 said:

U dansanje vreme je nemoguce na duzi period ostaviti mladog igraca u timu. Milosaljevic sada i kosta koliko kosta jer je klinac, hipoteticki da on zeli da ostane ovde do svoje 24te godine i da mi to zelimo ok, ali on sa 24 godina nece vredeti preko 10 miliona nego ce vredeti u vrh glave  3 miliona. Ne branim ja nasu upravu koja se totalno pogubila, ali nije realno da Kosta Nedeljkovic, Maksimovic, Milosaljevic i ostala deca kod nas ostanu do 24, 25 godina to su neka davno prosla vremena. I to nije promena u nasem FK nego je to promena na globalnom svetksom nivou, danasnji fudbalski biznis je takav.

Nisam mislio da ostane bukvalno do 23-24, naveo sam primer iz proslosti i jedan primer vrhunske karijere. Ali jos 2-3 sasvim je realno, i tada bi mogao da se proda za slican iznos, pa momak ima 18 trenutno.
Stvar je u tome sto on u medjuvremenu treba da pokaze kvalitet i konstantan napredak, pa bih ipak rekao da je sistem nase uprave brze-bolje.
Slazem se sa ovim delom nece vredeti, ali to je slucaj kada u osnovi i nema neki kvalitet, ovde se prodaje njegov potencijal. Ne mislim konkretno na Milosavljevica, po meni ima dosta karakteristika kvalitetnog stopera.
Za Maksimovica i sada Milosavljevica, stvarno je tesko reci. Verujem svojim ocima, a ne video highlights-ima , novinskim clancima i pricama agenata kao sto je tvoj drug.
Ovaj poslednji je moj pik za neku vecu karijeru. Nista nije ni odigrao u Zvezdi, a vec ide, pa mi krivo.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Bode said:

Nisam mislio da ostane bukvalno do 23-24, naveo sam primer iz proslosti i jedan primer vrhunske karijere. Ali jos 2-3 sasvim je realno, i tada bi mogao da se proda za slican iznos, pa momak ima 18 trenutno.
Stvar je u tome sto on u medjuvremenu treba da pokaze kvalitet i konstantan napredak, pa bih ipak rekao da je sistem nase uprave brze-bolje.
Slazem se sa ovim delom nece vredeti, ali to je slucaj kada u osnovi i nema neki kvalitet, ovde se prodaje njegov potencijal. Ne mislim konkretno na Milosavljevica, po meni ima dosta karakteristika kvalitetnog stopera.
Za Maksimovica i sada Milosavljevica, stvarno je tesko reci. Verujem svojim ocima, a ne video highlights-ima , novinskim clancima i pricama agenata kao sto je tvoj drug.
Ovaj poslednji je moj pik za neku vecu karijeru. Nista nije ni odigrao u Zvezdi, a vec ide, pa mi krivo.

Boldovano i jeste suština. Ja se prvi ne slažem sa preranim prodajama, ali male su šanse da igrač iz naše lige posle tri godine igranja u njoj zadrži cenu, jednostavno liga nije razvojna i mladi igrači u njoj ne napreduju. 

Posted
1 hour ago, Valensija said:

Sto se tice samog Milosavljavica, proljetos smo ovdje mogli procitati razne komentare…Bolje da se ne vracam na to..

Ne znam na koje misliš ali realno nije dobro igrao. Loš u pozicioniranju za skok, spor u praćenju igre, nesiguran sa loptom ali i dokaz da treba imati strpljenja pa suditi (Babika).

2699114043310106047.gif

spacer.png

5649883256150400075.gif

Posted

Мислим да је беспотребно полемисати да ли је продаја Милосављевића исправна или неисправна одлука. Паре ће свакако завршити на месту на ком не треба, и од појачања можемо само очекивати неког новог Бабичку.

Posted
5 minutes ago, TerzaStoperOFK said:

Мислим да је беспотребно полемисати да ли је продаја Милосављевића исправна или неисправна одлука. Паре ће свакако завршити на месту на ком не треба, и од појачања можемо само очекивати неког новог Бабичку.

Kome smeta jaka Maša?

Posted

Još jedan "projekat" za nabacivanke para u džepove lopova. Ne znam tačno koliko će dobiti i sam igrač nadam se ipak da će biti i za njega pošto su duboki džepovi ološa kojje u FKCZ i koji se mota oko kluba. Lično na znam šta da mislim o igračima koji odigraju 10-20 utakmica čak i manje i budu prodati iz Zvezde. Ne mogu se vezati za njih kao navijač, ne mogu reći "uzećemo pare od njega" a iz iskustva znam da njima koliko god sad delovala lepo ova prodaja pravi korak nazad u karijeri. Milosavljević ne može igrati trenutno u ekipi iz Premijer lige, nike mogao ni Nedeljković i vrlo brzo ide pozajmica, ko zna gde i ko zna kome. Za par godina eto ga nazad da mu ožive karijeru i opet naoune svoje džepove. To nikad neću prihvatiti.

Posted
3 minutes ago, JPM said:

Kome smeta jaka Maša?

Далеко од тога, Боже.. Ја се само надам да је господин генерални са свим овим продајама смирио себи савест због пројектованих 30м од лш. Надам се да ће моћи да спава мирно вечерас. Могли би и да потврде званично овог везног из Гимараеша, да не буде да је била димна бомба за ову продају.

Posted

Kod nas se ona Bojlova hororčina 28 dana kasnije pretvara u 120 dana kasnije...

Ovo je prerana prodaja... Trebao je Veljko ostati do zime, bukvalno 4 meseca, 120 dana, ima cela LE da se djuzi, daj da stadion gleda nekog klinca gancija iz škole i da se priča/piše o njemu... 

Razumem da je i klubu i Veljku i porodici i menadzeru zinula guzica na 15 milki i transfer na Ostrvo, i meni bi da mi dodje neki rod, ali mi nismo Čuka ili mrtvi FKP, pa da reagujemo samo na keš, koji do decembra bi verovatno i porastao... 

Sa druge strane, nekada je Dinamo prodavao one Pjace i Rogove za ove cifre, a mi se krstili i pitali a kad ćemo mi? Inflacija je žestoka, ima i do toga... 

Posted
43 minutes ago, TB Told said:

Boldovano i jeste suština. Ja se prvi ne slažem sa preranim prodajama, ali male su šanse da igrač iz naše lige posle tri godine igranja u njoj zadrži cenu, jednostavno liga nije razvojna i mladi igrači u njoj ne napreduju. 

Liga jeste losa, ali je i nas pristup los. Kada bi se ozbiljno pristupili svakoj utakmici da se nesto proba i postigne, osim 3 boda naravno, moglo bi se i na tim utakmicama napredovati. Naravno, bolje bi bilo da je liga konkurentnija, ali onda ovi klinci ne bi odigrali ni ovo malo minuta sto sada igraju nego bi slusali godinama price kako jos uvek nisu spremni za prvi tim.

Posted
2 hours ago, berti said:

Generalštab na delije net forumu na isti način brani Terzu kao neki ovde. Odlicno poslovanje kluba, prodaje se skuplje nego što se dovede, uspesi kluba i setite se gde smo bili pre ove uprave. Mozda je Panić poceo da piše i ovde...

Nekome smešno, nekome tužno.

Jel se mora registrovati da bi se citale te umotvorine?

• Love 1
Posted
Just now, Dragan Mićić said:

Jel se mora registrovati da bi se citale te tvorine?

thank me later.

• Love 1
Posted
57 minutes ago, Мџе said:

dokaz da treba imati strpljenja

Upravo sam na ovo i mislio.

Mnogi nisu spremni da malo istrpe mladog igraca. Kombinacija, drvo, spor… Tako je i kada su pojacanja u pitanju. Serif i Djiga su slicno docekani.

Olako lijepimo ovakve epitete.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:

Tomas Handel meni vala zvuči kao Čeh, a Česi su vazda bili strašni fudbaleri, tako da će ovo biti sjajno pojačanje. 

Austrijanac, ako sam dobro vidio.