СтелаРоса Posted Monday at 07:17 PM Posted Monday at 07:17 PM 9 minutes ago, Molina23 said: Stvarno 20 jebote, omatorilo se. Jutro posle u školi najsrećniji na svetu, pamtim taj osećaj kao juče. Žigara te sezone postao malo cigansko božanstvo, porobio. Bole Janković i Basta miljenici pedera sa zapada istančanih ukusa, Stojković golman evro klase i tako. Lepa vremena, oni naši trzaji uspavanog giganta koji uvek može pošteno išamara bespotrebno nakurčene. Klasik. Velika steta sto ta generacija nije usla u LS, nego naletela na Milan u kvalifikacijama. A pre toga ona tragedija protiv Strazbura... Pretalentovana generacija sa sve Zengom na klupi. Za mene je to nas najjaci tim u 21. veku. 4
Мџе Posted Tuesday at 11:41 AM Author Posted Tuesday at 11:41 AM Pa ušlo bi se da su sačuvali Muslina a ne doveli Ljupka 2004. i da su Zengi ponudili više novca da ostane a ne doveli nesnadjenog Bajevića kome je karijera već bila silazna kao i Ljupku. To neulaganje u stručni štab i razumevanje koliko je bitno da trener ostane nam je uvek bila mina na putu. 4
crni96 Posted yesterday at 10:07 AM Posted yesterday at 10:07 AM Sjećam se tog perioda, moji početci 😄 2005-2008 Toyota i dres i Žigić s brojem 25. Opasna nostalgija. Kako nas je Ivan Ranđelović znao sa nekim amaterskim fušerima bacat u depresiju hahaha i protiv Slovana je nešto bilo kroz ruke, pa Levadia?? Ma bilo je šlj golova. Inače jaka generacija Basta, pokojni Deki, Milan Biševac, ćelavi Djokic i kapiten Kovacevic koji mi je bas bio baja u to vrijeme. I dalje omiljena generacija gdje sam bukvalno pratio svaki minut utakmice nebitno dal se gostovalo u Kupu ČSK Pivari 😄 2
Diogen Posted yesterday at 11:34 AM Posted yesterday at 11:34 AM Nisam znao jer odavno ne pratim aktivno domace prvenstvo sem derbija, upravo procitah... Poslednje 3 utakmice sa OFK-om su bile 7+. Od poslednjih 8 utakmica 7 si bile 7+. Ako je ovo istina, nas nekada slavni FK je postao gora ruina nego sto sam mislio da je postao pod krimosom terzinjom. I treba da nas UEFA propusti kroz sake, da ispita ovo, izbaci nas iz takmicenja na par godina i tako nas resetuje na ono Grofovo cuveno nemamo ni struje na stadionu vreme. Prosto je neverovatno koliko je zapravo sve, i do koje mere korumpirano i unisteno u ovoj nocnoj mori od naprednjacke bajke o ekonomskom tigru i letecem taksiju. Uzas... 1
Don Dusko Posted yesterday at 12:27 PM Posted yesterday at 12:27 PM Sto smo odlozili utakmicu u kupu?Ili sto je odlozena?
Bax Posted yesterday at 12:54 PM Posted yesterday at 12:54 PM (edited) Sutra igramo zaostali meč lige sa Čukom Edited yesterday at 12:55 PM by Bax 1
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 04:35 PM Posted yesterday at 04:35 PM Grafičar pobijedio Radnički Niš 3:0. Vukojević dao tri gola. Je li to naš igrač? Igrali su još Radanović, Ranković i Damjanović. 1
El Professoren Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-ukinula-suspenziju-radonjicu-na-milojevicev-zahtev/529855 "Nemanji Radonjiću je, na moj zahtev, ukinuta suspenzija od strane kluba. Igrač se izvinio svojim saigračima i stručnom štabu i obećao je da će izvršavati svoje obaveze kao i svi ostali igrači što je bio preduslov da se postupak okonča. Radonjić je vraćen u tim i od danas će normalno trenirati i biti u konkurenciji za ekipu", rekao je Milojević.
Summerfunk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I ova saga je gotova. Rijeira produžio saradnju sa Celje do 2028. Tako da je on i zvanično otpao. Milijaš 🔜😄
El Professoren Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 hours ago, berti said: Na kraju ce objaviti da Miloje ostaje i rešeno sve. Tako ce i da bude! Nece on nigde na zalost…. Edited 7 hours ago by El Professoren
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na ovakav klub i ovakve "najvernije" savršeno pasuje Miloje. 1
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 36 minutes ago, El Professoren said: Tako ce i da bude! Nece on nigde na zalost…. Ma do leta ostaje sigurno. Terzić kad zapeni za nekim, onda po svaku cenu mora taj da dođe. U ovom slučaju, taj nas je odjavio i ostao je maltene bez jedne jedine opcije. Ja se bojim da debili ne vrate Dekija Stankovića na kraju. A pre bih Kolarovao gledao nego ponovo Stankovića iskreno. Iako sam 100% za to da trener bude neki malo mlađi Španac ili Nemac.
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nama treba jedan ozbiljan ribilding. Treba da leti i Marin, jer covek prosto ne zna da radi ovaj pritajeni SD posao. Na jedan pogodak, ima 15 promasaja. Sem Djige koji je njegov, sve druge je promasio. Treba i da se promeni ovaj modus operandi kluba gde nemamo identitet, vec menjamo prosecne strance za prosecne strance na svakih godinu dana. Nije problem prodati jednog klinca, ali problem je guranje klinaca da bi se prodali. Problem je i guranje zasluznih gradjana u Superligi da bi rusili neke rekorde koji nikog ne zanimaju. Pa onda imamo Kataija prvog strelca ekipe koji u Evropi nema kvalitet da odigra 10 minuta. Problem je naravno i vrh, Terza i ta ekipa oko njega. Oni su dosegli maksimum odavno, sada je sve drugo cista improvizacija. To se videlo kada god Milojevic nije bio trener Zvezde. Zato je i jasno sto nece da ga puste. Bio je skok sa Stankovicem koji je opet generalno bio omiljen medju zvezdasima. Sada su i njega istrosili i nemaju nikog vise. Zato vrv i razmisljaju o Milijasu koji na silu vodi ove omladince. Sa Baharom su generalno pokazali koliko zapravo ne znaju. Odluce se da puste muda i dovedu stranca, a onda dovedu lika koji po svim nekim ljudskih karakteristikama ne pripada ovom podneblju i ne moze da se snadje. Isto bi se zajebali i sa Rijerom da je dosao. Ovaj nadmen, bezobrazan, napusava sve zive. I Stankovic kad je postao takav, istekao mu je rok trajanja u Zvezdi, a imao je vecu podrsku. Generalno smo miljama daleko od bilo kakvog ozbiljnog rezultata. I ovo sto igramo u Evropi je maltene vestacko disanje i na cist kvalitet koji nije sporan. Ali sada ce i to bez Arnautovica biti problem. Potcenjuju ga ljudi, a on je nama vise od pola ekipe. Mi krila nemamo. Stopere nemamo. Bekovi su nam meh. Sredina nam je jedino dobra, sto jeste bitno, ali nedovoljno za neki iskorak. Edited 5 hours ago by Markoss
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 12/3/2025 at 12:34 PM, Diogen said: Nisam znao jer odavno ne pratim aktivno domace prvenstvo sem derbija, upravo procitah... Poslednje 3 utakmice sa OFK-om su bile 7+. Od poslednjih 8 utakmica 7 si bile 7+. Ja video 4 od poslednjih 6, ljudi se po twitteru hvalili odigranim tiketom, ja uvek zaboravim. On 12/3/2025 at 11:07 AM, crni96 said: Sjećam se tog perioda, moji početci 😄 2005-2008 Toyota i dres i Žigić s brojem 25. Opasna nostalgija. Kako nas je Ivan Ranđelović znao sa nekim amaterskim fušerima bacat u depresiju hahaha i protiv Slovana je nešto bilo kroz ruke, pa Levadia?? Ma bilo je šlj golova. Inače jaka generacija Basta, pokojni Deki, Milan Biševac, ćelavi Djokic i kapiten Kovacevic koji mi je bas bio baja u to vrijeme. I dalje omiljena generacija gdje sam bukvalno pratio svaki minut utakmice nebitno dal se gostovalo u Kupu ČSK Pivari 😄 Sezona 2004/05 kvalifikacije, izbacujemo Young Boys pa nalećemo na PSV koji je stigao do polufinala LŠ, zamalo i u finale da uđu da nije Ambrozini postigao neki gol pred kraj utakmice. Tad sam dobio i prvi komp za FM pa se sećam ekipe sa kojom se kretalo dan-danas: Dišljenković - Basta, Dudić, Biševac, Luković - Kovačević, Milovanović, Janković, Perović - Žigić, Pantelić. Banović/Ranđelović - Marković, Đorđević, Miladinović, Šarac - Stančić, Tintor, Krivokapić, Mudrinić - Bogavac, Mrđa/Stojanović. Čini mi se da je bio i Ivan Dudić, Joksimović, Popov i još nekoliko igrača koji su igrali kasnije. Sećam se i da je Ljupko u Beogradu izveo neku 3-5-2 postavu sa Bastom u veznom redu. 1
Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sećam se revanša i postave sa 6 defanzivaca,odnosno Basta je čini mi se igrao veznog. Biševac dobio crveni i dovidjenja,razbili nas.
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam ubeđen da su iza Ranđelovića stajali neki mnogo ozbiljni kriminalci, čovek je bukvalno bio terorista na golu.. One golove koje je primio protiv Bajerna 2007. mu nikada neću oprostiti.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledam utakmicu Monako -Zvezda pre dve godine u Monte Karlu, nabijaju nas sa X golova, onda Milojević uvodi redom Rodica pa Kataija, I ja razmišljam , to je verovatno da ih pusti pogotovo Kataia da oseti malo LS, I onako smo razbijeni, ni slutio nisam da će ovaj da jaše naredne 3 godine i jos da mu se produži ugovor gde će biti standardan. I evo , prodje od tada dosta vremena, i evo jase pod plaštom madjije po Surdulici, Ivanjici . Batica radi na statistiku, I još ide novi ugovor pa onda onaj terzić ga hvali kako je nikad spremniji, Milojević sad pre neki dan ga hvali njega i Ivanica da su najbolji...budi bog s'nama. Ja bi postavio pitanje da li oni misle da je zvezda ortacko preduzeće da se ovako dele ugovori i minuti? Klasično pumpanje statistike koje više nikog ne zanima. Za loše igre tima redom zaslužni: 1. Terzic i co' 2. Milojević , ( fizička sprema, taktika na terenu ( jajara), tumbanje tima svaki meč, nenormalne rotacije. Pošto govnar terzić ( nije uvreda, jer on to jeste)...ne može da ode dok ne padne " vrhovni, zadovoljio bi se bar da ode Milojević produžena ruka terziceva.
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne sjećam se Dišljenkovića kao golmana, sjećam se jedne utakmice kroz maglu bio sam dijete bukvalno.. lik je branio sve živo, sjećam se stari ga kleo u zvijezde 😄 i ako stari mi je tip mavijača od zvijezda do pljuvanja je tanka linija hahaha al stojkovic je bio dobar, na stranu sve.. bajkovic i randjelovic su bili triler horor drama
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 56 minutes ago, crni96 said: Ne sjećam se Dišljenkovića kao golmana, sjećam se jedne utakmice kroz maglu bio sam dijete bukvalno.. lik je branio sve živo, sjećam se stari ga kleo u zvijezde 😄 i ako stari mi je tip mavijača od zvijezda do pljuvanja je tanka linija hahaha al stojkovic je bio dobar, na stranu sve.. bajkovic i randjelovic su bili triler horor drama Njega su stalno nešto smenjivali sa Šmucijem pa se sa nekim poslađao i otišao u Metalurg Donjeck. A i Marjan Marković je nešto čudno išao pola sezone u Đenovu, pa je završio u Dinamo Kijevu. Posle ga je Bunjevčević vratio kad je potpisao zajedno sa još 10 igrača, pa ga je sklonio Ivić koji je doveo totalne ludake.
Summerfunk Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Deluje nerealno da mi sad već skoro deceniju igramo Evropu a iz godine u godinu izgledamo sve lošije i lošije 😄😭 Rekao bi čovek, toliki milioni, transferi... A mi jedan korak napred, pet unazad. Baš nekako tužno. A sumnjam da će biti bolje u skorije vreme. 1
No name Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Fenomenalna poseta. Bravo terzicu, bravo milojevicu. Sveli ste klub da igra pred bližom rodbinom, svojom transfer politikom van terena kao i na samom terenu. Nastavite da gurati u tim ispušene mustikle, zaslužne građane, kao i strance sumnjivog kvaliteta.
K.Dot Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Katai alfa i omega u timu, normalno da je sve propalo. Ostali vide sa kakvom kurcoboljom on igra, zašto bi se oni cimali. Dobra kinta, ne moraš mnogo da trčiš, trener plače na svakoj konferenciji. Blizu sam odluke da batalim gledanje utakmica dok Katai ne ode na tribine. 1
Summerfunk Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Zanima me da li Terzića pogađa činjenica da recimo košarkaši pune arenu (doduše u Evroligi) za razliku fudbalera koji i u LŠ/LE ne napune stadion. Samo protiv Barse bilo dupke puno.
No name Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Dva pasa ne mogu da povežu na marakani protiv čuke. Pritiska ih Čuka, stvorila X šansi, I to sad treba uzeti kao Ok. Elsnik i Krunic kao dva statora na terenu. Ni ti mogu da potrče, ni ti da nešto preseku/ kreiraju....Dva nema posmatrača. Lekovic posle nekoliko nedelja opet na terenu. Igramo bez krila jer Ivanic I Kostov to nisu . A da, krila su na klupi Milson I Radonjic. Da tim sastavi neki duduk koji prvi put vidi loptu, bolji bi tim izveo. Ovo sto prikazuju celu polusezonu je nešto najgore što smo mogli da gledamo. Ovo nije sabotaža milojevića, Ovo je neznanje i pogubljenost .
Recommended Posts