mister-no Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM Ko je skautirao ovog Bađa, baš bezvezni vezni. Tebo nas je jebo u svakoj utakmici bar jedan kardinalan kiks, a u Evropi penal, crveni ili direktan kiks. Babika ne znam ni kako izgleda ali ajde povreda. Ove domaće vedete da ne pominjem, Magiko došao na termin u Zaječar. Avdić dobija šansu, ja ne videh ništa od toga talenta. Svaki duel je izgubio, odbrana tragična, u napadu ništa ne videh , centaršut misaona imenica. A dati tolike pare za Milsona je zločin zato bi mi majčin sine odgovarao.
Perkos2 Posted yesterday at 06:47 PM Posted yesterday at 06:47 PM 32 minutes ago, mister-no said: Ko je skautirao ovog Bađa, baš bezvezni vezni. Tebo nas je jebo u svakoj utakmici bar jedan kardinalan kiks, a u Evropi penal, crveni ili direktan kiks. Babika ne znam ni kako izgleda ali ajde povreda. Ove domaće vedete da ne pominjem, Magiko došao na termin u Zaječar. Avdić dobija šansu, ja ne videh ništa od toga talenta. Svaki duel je izgubio, odbrana tragična, u napadu ništa ne videh , centaršut misaona imenica. A dati tolike pare za Milsona je zločin zato bi mi majčin sine odgovarao. Da se vratiš par meseci unazad na forumu i pročitaš koliko pohvala je bilo za tog Bađa, neki su jedva čekali da igra pre Elšnika. 1
Summerfunk Posted yesterday at 06:49 PM Posted yesterday at 06:49 PM Šteta što novi trener nije došao već posle Pafosa. Mislim da je to idealna prilika bila. Igrao bi LE, mogao bi da vidi ko je tu da ostane, ko da leti, stigao bi i neki sistem svoj da implementira za nove kvalifikacije, čak bi mogao i jedan prelazni rok da odradi, koliko toliko. Od svega toga, mi ostajemo sa Milojevićem vrlo verovatno do leta, gde će novi/stari trener imati nešto malo vremena da pokuša da napravi neku vele silu ili će i on leteti za par meseci jer nije ispunio očekivanja koje je Terzić postavio.
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM (edited) Kakva jadna ,jalova i čemerna ekipa i igra CZ pod palicom pedantnog stručnjaka! Koliko ovde ima nemača pojma u ekipi to je neverovatno. Ovih Učena,Stankovića,Rodriga,Hendela,Miltona,Baja...ima po drugim ligama Srbije. Skauting je ove sezone bio skandalozan,kao i sama igra.Sramota! I Kakva je ovo taktička zavrzlama našeg stručnjaka sa Tinkizjanom desno??? Edited yesterday at 07:19 PM by Zadnji vezni
Polivalentni Stevica Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM Ne vole Terzići i Mrkele 7+ Kurton liga 1
Knipex Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM Sledeću utakmicu sa OFK će svi da se zalete na 7+ a dr. Mađija će da namesti 0-2 gola
Trigger Posted yesterday at 07:22 PM Posted yesterday at 07:22 PM Crvena je uvek rezervisana za ovaj klasik i 7+ 1 1
Diogen Posted yesterday at 07:29 PM Posted yesterday at 07:29 PM Bukvalno ova utakmica od početka liči na neku predstavu više nego takmičarski meč. Prostor niko ne pokriva, odbrana irelevantna… Od 15 prekršaja na celoj utakmici makar 4-5 su bili bukvalno slučajni (nemogućnost izbegavanja kontakta i sl.). Ne znam da li je jadnije to na šta sve ovo insinuira jer stvarno ne želim da verujem u to, ili to na šta mi i inače ličimo na terenu u prvenstvu. Baš mučan osećaj… 😵💫
crni96 Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM A vidis pljunem na karijeru svakog igraca koji prije utakmice dobije instrukcije
crni96 Posted yesterday at 09:27 PM Posted yesterday at 09:27 PM I s kim igramo sledeću? Cuka ili Kup?
Sasha Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Čuka, kup čemo igrati na proleće. Došli smo u situaciju da nemamo klupu, nema ko da uđe da odigra, nemamo ni nekog iskusnog trećeg špica za ove livade kada je gusto. Retko jadan prelazni rok i to se oslikava u tome da ne možemo 2 utakmice u 3 dana da povežemo
Dr.J Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Osim insiniuacija meni najvise smeta Katai i njegovo bezobrazno ponasanje, a najvise me nerviraju oni koji mu to omogucavaju. Zrtvuje se ceo ovaj polupani tim da bi on mogao da se razmase je l te, Zvezdina legenda juri rekord. Sramota, ne vidim jednog igraca trenutno koji nesto obecava i na koga mozes da se oslonis. Bravo veliki Mr. Don Terza, bravo!
crni96 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Znači u četvrtak preuzimamo vrh. U Kupu idemo ka tituli lagano, još jedna dupla kruna se piše. U evropi smo blizu proleća, hvala ti Terza.. sjećam se Borca Čačak i 1:5 😆
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Očajni smo. Ispod svakog nivoa. Kakav sunovrat i rasulo. Čak je i Želimir imao obraza i otišao...
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 hours ago, Bejn said: Očajni smo. Ispod svakog nivoa. Kakav sunovrat i rasulo. Čak je i Želimir imao obraza i otišao... A jebiga, evo nek potvrdi ovde neko ako ima istine u ovome. Ali i Miloje je podneo (neopozivu) ostavku. Ali novi trener nije spreman da dođe. Ili ga samo još nema, ne znam šta je problem. Da li na kraju dolazi Rijeira ili su skroz odustali od njega? Bila je priča i sa Viktora Sančeza, ali je i on pod ugovorom. Ne znam za Kolarovu, mislim da je Markos napisao da od toga nema ništa, jer ovaj traži smenu Marina. Da li je Milijaš u igri, jer su kružile priče da igrači lobiraju da on preuzme klupu. Čudi me da recimo Stanković nije seo na klupu odma posle otkaza u Spartaku. Ja sam mislio da je to neizbešno, ne znam da li nam se sprema na zimu/leto? Ali uglavnom, Miloje ne želi da ode iz kluba i da njegova bude poslednja, da se posvađa sa Terzićem i upravom jer zna da će kad tad opet da se vrati. I zašto da tako završi mandat kad zna da će Terzić sedeti u upravi Zvezde doživotno. Ostoja već sl. godine leti iz kluba, pa postoji šansa da će se Željko ponovo vratiti kroz godinu-dve-tri. Nebitno. Uglavnom, moje neko mišljenje je da je Terzić rekao Milojeviću da ostane, jer ovaj nema koga da dovede na njegovo mesto i da neće da se kocka sa nekim oko titule i proleća u Evropi. Ne znam da li je moguće da trener bude i selektor uporedo, znam da u košarci može, ali kontam da bi ovaj obavljao dve funkcije ako je moguće i da bi se na leto razišli samo. Mislim, znajući Terzića, verovatno bi trener odmah posle Pafosa već došao, samo mislim da baš nije imao nikog kvalitetnijeg da stavi na klupu, pa je dogovor da Miloje odradi sezonu i ide gde god hoće. A navodno ga Ludogorec traži. Ne znam da li su našli nekog drugog trenera u međuvremenu? Inače, uopšte nisam ljubitelj Milojevića, od kad se vratio drugi put, baš sam protiv tog dolaska bio. Ali ovo što su mu Terzić i Marin uradili sa "pojačanjima" i prodajama igrača, sumnjam da bi bilo ko izvukao bilo šta iz ovog tima. Na klupi sedi više ljudi iz stručnog štaba nego igrača. Baš pakao i mučenje od sezone. A i kontam da Partizanovi kiksevi ne teraju Terzića da menja Miloja odmah. I dalje mislim da je terorizam ovo što radi sa igračima, da njemu samo golman igra svoju prirodnu poziciju, da se razumemo, ali ko god da bude došao i ako uprava opet proda sve, onda ne treba očekivati ništa. Sigurno će i FKP da se pojača na leto, pa oni sa "klincima" imaju par bodova više od nas, dok ovaj tim projektovan za LŠ i ulazak u 24. u istoj toj Ligi Šampiona kuburi sa Javorom, Spartakom, Radničkim... Edited 3 hours ago by Summerfunk
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, NMX said: Na današnji dan pre fuckin' 20 godina Stvarno 20 jebote, omatorilo se. Jutro posle u školi najsrećniji na svetu, pamtim taj osećaj kao juče. Žigara te sezone postao malo cigansko božanstvo, porobio. Bole Janković i Basta miljenici pedera sa zapada istančanih ukusa, Stojković golman evro klase i tako. Lepa vremena, oni naši trzaji uspavanog giganta koji uvek može pošteno išamara bespotrebno nakurčene. Klasik. 1 1
Recommended Posts