mister-no Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ko je skautirao ovog Bađa, baš bezvezni vezni. Tebo nas je jebo u svakoj utakmici bar jedan kardinalan kiks, a u Evropi penal, crveni ili direktan kiks. Babika ne znam ni kako izgleda ali ajde povreda. Ove domaće vedete da ne pominjem, Magiko došao na termin u Zaječar. Avdić dobija šansu, ja ne videh ništa od toga talenta. Svaki duel je izgubio, odbrana tragična, u napadu ništa ne videh , centaršut misaona imenica. A dati tolike pare za Milsona je zločin zato bi mi majčin sine odgovarao.
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 32 minutes ago, mister-no said: Ko je skautirao ovog Bađa, baš bezvezni vezni. Tebo nas je jebo u svakoj utakmici bar jedan kardinalan kiks, a u Evropi penal, crveni ili direktan kiks. Babika ne znam ni kako izgleda ali ajde povreda. Ove domaće vedete da ne pominjem, Magiko došao na termin u Zaječar. Avdić dobija šansu, ja ne videh ništa od toga talenta. Svaki duel je izgubio, odbrana tragična, u napadu ništa ne videh , centaršut misaona imenica. A dati tolike pare za Milsona je zločin zato bi mi majčin sine odgovarao. Da se vratiš par meseci unazad na forumu i pročitaš koliko pohvala je bilo za tog Bađa, neki su jedva čekali da igra pre Elšnika. 1
Summerfunk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šteta što novi trener nije došao već posle Pafosa. Mislim da je to idealna prilika bila. Igrao bi LE, mogao bi da vidi ko je tu da ostane, ko da leti, stigao bi i neki sistem svoj da implementira za nove kvalifikacije, čak bi mogao i jedan prelazni rok da odradi, koliko toliko. Od svega toga, mi ostajemo sa Milojevićem vrlo verovatno do leta, gde će novi/stari trener imati nešto malo vremena da pokuša da napravi neku vele silu ili će i on leteti za par meseci jer nije ispunio očekivanja koje je Terzić postavio.
Zadnji vezni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Kakva jadna ,jalova i čemerna ekipa i igra CZ pod palicom pedantnog stručnjaka! Koliko ovde ima nemača pojma u ekipi to je neverovatno. Ovih Učena,Stankovića,Rodriga,Hendela,Miltona,Baja...ima po drugim ligama Srbije. Skauting je ove sezone bio skandalozan,kao i sama igra.Sramota! I Kakva je ovo taktička zavrzlama našeg stručnjaka sa Tinkizjanom desno??? Edited 11 hours ago by Zadnji vezni
Polivalentni Stevica Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne vole Terzići i Mrkele 7+ Kurton liga 1
Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sledeću utakmicu sa OFK će svi da se zalete na 7+ a dr. Mađija će da namesti 0-2 gola
Diogen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bukvalno ova utakmica od početka liči na neku predstavu više nego takmičarski meč. Prostor niko ne pokriva, odbrana irelevantna… Od 15 prekršaja na celoj utakmici makar 4-5 su bili bukvalno slučajni (nemogućnost izbegavanja kontakta i sl.). Ne znam da li je jadnije to na šta sve ovo insinuira jer stvarno ne želim da verujem u to, ili to na šta mi i inače ličimo na terenu u prvenstvu. Baš mučan osećaj… 😵💫
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago A vidis pljunem na karijeru svakog igraca koji prije utakmice dobije instrukcije
Sasha Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Čuka, kup čemo igrati na proleće. Došli smo u situaciju da nemamo klupu, nema ko da uđe da odigra, nemamo ni nekog iskusnog trećeg špica za ove livade kada je gusto. Retko jadan prelazni rok i to se oslikava u tome da ne možemo 2 utakmice u 3 dana da povežemo
Dr.J Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Osim insiniuacija meni najvise smeta Katai i njegovo bezobrazno ponasanje, a najvise me nerviraju oni koji mu to omogucavaju. Zrtvuje se ceo ovaj polupani tim da bi on mogao da se razmase je l te, Zvezdina legenda juri rekord. Sramota, ne vidim jednog igraca trenutno koji nesto obecava i na koga mozes da se oslonis. Bravo veliki Mr. Don Terza, bravo!
Recommended Posts