Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 (edited) Jako velika greska sa Milosavljevicem.Neiskusan je . Bio sam uveren da pocinje Rodrigao.... Zasto je ubacio klinca u ovako vaznoj utakmici , nije mi jasno ,nikako . Edited August 26 by Saxon01 1
Polivalentni Stevica Posted August 26 Posted August 26 6 minutes ago, Saxon01 said: Jako velika greska sa Milosavljevicem.Neiskusan je . Bio sam uveren da pocinje Rodrigao.... Zasto je ubacio klinca u ovako vaznoj utakmici , nije mi jasno ,nikako . I treba Milosavljević da počne. Odigrao je sasvim dobro prvi meč.
Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 1 minute ago, Polivalentni Stevica said: I treba Milosavljević da počne. Odigrao je sasvim dobro prvi meč. Da ali to je bilo na Marakani pred nasim navijacima, gde mladi igraci igraju mnogo bolje i opustenije. Ovde je druga prica..... Daj boze da gresim, ali moje licno misljenje da je na lopti mnogo bolji Rodrigao, koji je odigrao odlicnu utakmicu protiv Leha..
deez nuts. Posted August 26 Posted August 26 8 minutes ago, Polivalentni Stevica said: I treba Milosavljević da počne. Odigrao je sasvim dobro prvi meč. Bio je najbolji u prvom mecu. Dobro je, mislio sam da ce da poklekne pred ciganjskom populacijom ubacivanjem Zglavkara. 1
Čočo Posted August 26 Posted August 26 Neka nam je Bog u pomoć. Jedino on nam može pomoći kad trenera nemamo. 2
Petkovic Miroslav97 Posted August 26 Posted August 26 Nek’ te prati sreća, nek’ te čuva BOG! Strpljivo i pametno, ofanzivno sa posedom lopte od starta. Ako ne ide, rešiće ih naša klupa. Idemo u LŠ!
dzoneee Posted August 26 Posted August 26 Флеш се излетео са саставом. 🤣 Ретко то раде, или бар ја нисам приметио. Свакако овај сада и званични је очекиван био од многих. 54 minutes ago, Igor_ said: Predicted lineups Мени писало само lineups на телефону. Бем ли га, нисам видео до сада на Флешу да избацују те predicted 🤔
Don Dusko Posted August 26 Posted August 26 27 minutes ago, Molina23 said: Vladan u 60' kad ubaci Arnija i Necu A kada u 90 ubaci Pitera: 2
Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 Ajd boze pomozi mojoj Zvezdi veceras. Ja verujem u pobedu . 1
L' Imperatore Posted August 26 Posted August 26 20 minutes ago, dzoneee said: Флеш се излетео са саставом. 🤣 Ретко то раде, или бар ја нисам приметио. Свакако овај сада и званични је очекиван био од многих. Мени писало само lineups на телефону. Бем ли га, нисам видео до сада на Флешу да избацују те predicted 🤔 Neki je novitet taj predicted lineups. Več juče je stojao taj sa Kataijem i Kostovom u prvoj postavi.
Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 (edited) Babika!!!!!!!! Strasno!!!! Za sta su oni dali 5 miliona! Edited August 26 by Saxon01 1
deez nuts. Posted August 26 Posted August 26 Onaj koji je skautirao ovog babiku treba da ide u ludnicu, pa posle toga u zatvor. 1
No name Posted August 26 Posted August 26 Kako štopuje ( prima) loptu Šerif...u životu ono nisam video. Momci koji igraju opštinsku ligu bolji prijem imaju
Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 (edited) Losi smo jako , 5,6 izgubljenih lopti u predaji . Ista utakmica kao u Beogradu . Totalno nekonkretni u napadu. Mrljamo nesto bezveze.. Edited August 26 by Saxon01
Recommended Posts