Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Jako velika greska sa  Milosavljevicem.Neiskusan je . Bio sam uveren da pocinje Rodrigao.... Zasto je ubacio klinca u ovako vaznoj utakmici , nije mi jasno ,nikako .

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, Saxon01 said:

Jako velika greska sa  Milosavljevicem.Neiskusan je . Bio sam uveren da pocinje Rodrigao.... Zasto je ubacio klinca u ovako vaznoj utakmici , nije mi jasno ,nikako .

I treba Milosavljević da počne.

Odigrao je sasvim dobro prvi meč.

Posted
1 minute ago, Polivalentni Stevica said:

Da ali to je bilo na Marakani pred nasim navijacima, gde mladi igraci igraju mnogo bolje i opustenije. Ovde je druga prica..... 

Daj boze da gresim, ali moje licno misljenje da je na lopti mnogo bolji Rodrigao, koji je odigrao odlicnu utakmicu protiv Leha..

Posted
8 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Bio je najbolji u prvom mecu. 

Dobro je, mislio sam da ce da poklekne pred ciganjskom populacijom ubacivanjem Zglavkara. 

• Like 1
Posted

Флеш се излетео са саставом. 🤣 Ретко то раде, или бар ја нисам приметио. Свакако овај сада и званични је очекиван био од многих.:classic_biggrin:

54 minutes ago, Igor_ said:

Predicted lineups

Мени писало само lineups на телефону. Бем ли га, нисам видео до сада на Флешу да избацују те predicted 🤔

Posted
20 minutes ago, dzoneee said:

Флеш се излетео са саставом. 🤣 Ретко то раде, или бар ја нисам приметио. Свакако овај сада и званични је очекиван био од многих.:classic_biggrin:

Мени писало само lineups на телефону. Бем ли га, нисам видео до сада на Флешу да избацују те predicted 🤔

Neki je novitet taj predicted lineups. Več juče je stojao taj sa Kataijem i Kostovom u prvoj postavi.

Posted (edited)

Losi smo jako , 5,6 izgubljenih lopti u predaji . Ista utakmica kao u Beogradu . 

Totalno nekonkretni u napadu. Mrljamo nesto bezveze.. 

Edited by Saxon01