Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jako velika greska sa Milosavljevicem.Neiskusan je . Bio sam uveren da pocinje Rodrigao.... Zasto je ubacio klinca u ovako vaznoj utakmici , nije mi jasno ,nikako . Edited 3 hours ago by Saxon01 1
Polivalentni Stevica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Saxon01 said: Jako velika greska sa Milosavljevicem.Neiskusan je . Bio sam uveren da pocinje Rodrigao.... Zasto je ubacio klinca u ovako vaznoj utakmici , nije mi jasno ,nikako . I treba Milosavljević da počne. Odigrao je sasvim dobro prvi meč.
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Polivalentni Stevica said: I treba Milosavljević da počne. Odigrao je sasvim dobro prvi meč. Da ali to je bilo na Marakani pred nasim navijacima, gde mladi igraci igraju mnogo bolje i opustenije. Ovde je druga prica..... Daj boze da gresim, ali moje licno misljenje da je na lopti mnogo bolji Rodrigao, koji je odigrao odlicnu utakmicu protiv Leha..
deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Polivalentni Stevica said: I treba Milosavljević da počne. Odigrao je sasvim dobro prvi meč. Bio je najbolji u prvom mecu. Dobro je, mislio sam da ce da poklekne pred ciganjskom populacijom ubacivanjem Zglavkara. 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neka nam je Bog u pomoć. Jedino on nam može pomoći kad trenera nemamo. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nek’ te prati sreća, nek’ te čuva BOG! Strpljivo i pametno, ofanzivno sa posedom lopte od starta. Ako ne ide, rešiće ih naša klupa. Idemo u LŠ!
dzoneee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Флеш се излетео са саставом. 🤣 Ретко то раде, или бар ја нисам приметио. Свакако овај сада и званични је очекиван био од многих. 54 minutes ago, Igor_ said: Predicted lineups Мени писало само lineups на телефону. Бем ли га, нисам видео до сада на Флешу да избацују те predicted 🤔
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Molina23 said: Vladan u 60' kad ubaci Arnija i Necu A kada u 90 ubaci Pitera: 2
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajd boze pomozi mojoj Zvezdi veceras. Ja verujem u pobedu . 1
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, dzoneee said: Флеш се излетео са саставом. 🤣 Ретко то раде, или бар ја нисам приметио. Свакако овај сада и званични је очекиван био од многих. Мени писало само lineups на телефону. Бем ли га, нисам видео до сада на Флешу да избацују те predicted 🤔 Neki je novitet taj predicted lineups. Več juče je stojao taj sa Kataijem i Kostovom u prvoj postavi.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nećemo proći, Miloje ne nosi svoju srećnu plavu košulju.
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Babika!!!!!!!! Strasno!!!! Za sta su oni dali 5 miliona! Edited 1 hour ago by Saxon01 1
deez nuts. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Onaj koji je skautirao ovog babiku treba da ide u ludnicu, pa posle toga u zatvor. 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako štopuje ( prima) loptu Šerif...u životu ono nisam video. Momci koji igraju opštinsku ligu bolji prijem imaju
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Losi smo jako , 5,6 izgubljenih lopti u predaji . Ista utakmica kao u Beogradu . Totalno nekonkretni u napadu. Mrljamo nesto bezveze.. Edited 1 hour ago by Saxon01
Recommended Posts