Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Tokom januara, zbog zauzetosti Beogradske Arene crveno-beli će igrati utakmice u hali “Aleksandar Nikolić”.

Prema rasporedu to će biti meč sa ekipom Valensije početkom januara, i u ovom slučaju Evroliga je maksimalno izašla u susret našem klubu i situaciji u kojoj je Beogradska Arena u tom periodu zauzeta.

Posted

Минут ћутања за све који су се надали да ћемо имати паклен распоред на почетку да би ликовали у случају везаних пораза Јаниса Сферопулоса.

• Like 4
Posted
Just now, aleksa7 said:

Минут ћутања за све који су се надали да ћемо имати паклен распоред на почетку да би ликовали у случају везаних пораза Јаниса Сферопулоса.

Ovo je jos opasnije. Kiksnes neko od ovih domacinstava na pocetku i okreces se ABA ligi vec u novembru

• Like 2
Posted
27 minutes ago, Chaos Is Me said:

Izašao je raspored, otvaramo protiv Armanija u Beogradu 30.09.

U oktobru:

Bajern A

Fener A

Žalgiris H

Real H

Baskonija H

Asvel H

Makabi A

Nije loše.

Ima nade za Sfera da dobaci do decembra.. 

• Like 2
  • Tuzno 2
Posted (edited)
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

A moze i na 5:0

Eventualno Armani kod kuće. Ostalo mrka kapa. Tih 5:0 možemo da sanjamo. Raspored je jeziv. Ali šta je tu je. Everything is under control do prva 3 poraza. 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
16 minutes ago, aleksa7 said:

Nije paklen, ali moze biti nezgodno sto prvo kolo igramo sa Armanijem koji nas vec godinama dobija u Beogradu i koji svakako ima kvalitetan roster, a onda dva gostovanje Bajernu i Feneru. Znaci potencijalno 0-3 i cekamo kuci Zalgiris i Real da se vadimo.

Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Nije paklen, ali moze biti nezgodno sto prvo kolo igramo sa Armanijem koji nas vec godinama dobija u Beogradu i koji svakako ima kvalitetan roster, a onda dva gostovanje Bajernu i Feneru. Znaci potencijalno 0-3 i cekamo kuci Zalgiris i Real da se vadimo.

Inače poslednjih nekoliko godina protiv Žalgirisa i Reala smo se naročito vadili. 

• Like 3
Posted

Šalu na stranu, sve zavisi od rešavanja viška nepotrebnih igrača, ostanka Petruševa i dovođenja još jednog funkcionalnog plejmejkera. 

Ako sa Jagom krenemo sezonu kao drugim plejmejkerom, crno nam se piše. Dok dobacimo do naše čuvene doselekcije, biće rekreacija od Nove godine.

• Like 4
Posted

Po meni je raspored jedna od najnebitnijih stvari i ne mislim da ima ozbiljnog uticaja na konačan rezultat.

Čak i da sami sebi biramo raspored kako bismo mogli znati kada je neka ekipa u formi, kada će nekome biti povrijeđena 2 3 bitna igrača...

Jedino možda ta dupla kola i dani odmora i putovanja u njima, ali mislim da to Evroliga izračuna da bude svima otprilike isto.

Ne kažem da nije interesantno  kalkulisati i razmisljati gdje bi se moglo otputovati na gostovanje, upisati 2 boda u gostima ...

• Like 2
Posted (edited)
42 minutes ago, Chaos Is Me said:

Izašao je raspored, otvaramo protiv Armanija u Beogradu 30.09.

U oktobru:

Bajern A

Fener A

Žalgiris H

Real H

Baskonija H

Asvel H

Makabi A

Nije loše.

Prvih 20 kola mozda 7-8 kola se ide van BG, 2 gostovanja tu Makabiju i Partizanu 😄 

Prilika za cuveno tempiranje formetm za prvi dio sezone 😄 

Edited by MrTwister
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Jelencom said:

Po meni je raspored jedna od najnebitnijih stvari i ne mislim da ima ozbiljnog uticaja na konačan rezultat.

I to je dokazano bukvalno svake godine. 

I svake godine prognoziramo učinak u prvih 5 kola.

• Like 4
Posted

I to je istina. Po meni je jedino bitno u poslednjih nekoliko kola sa kim se igra, tj da li su to ekipe kojima gori i moraju da pobede ili one koje ne mogu ni gore ni dole na tabeli. Nas je prosle sezone poprilicno sjebalo sto smo na samom kraju igrali sa Realom i Efesom koji su morali da pobede. 

• Like 1
Posted
35 minutes ago, aleksa7 said:

Bajern A

Fener A

Žalgiris H

Real H

Ovo sve samo nije lako.

• Like 4
Posted

Ma kakav lak raspored u EL, samo zamlacivanje, odavno je dokazano da vise nista nema pravila...

Sklopi ti dobar i smislen roster pa nek raspored bude kakav god.

• Like 7
Posted (edited)
1 hour ago, NMX said:

44B6C720-FBB3-488E-BDF5-79A4A57449EC.png.2e733364096be4b8f5740dedb8012b01.png

7a8108436af438ea86e989aa1b01bb00.gif

btw...19 igrača za sada, alal vera. 

Idealan meme za ovu situaciju je onaj iz Simpsona kada Mo izbacuje Barnija iz kafane. 

Što se tiče ovog podkasta, ja zaista ne znam šta vam tu smeta, ok lik jeste Grobar ali priča stvari koje odavno već znamo ili koje smo naslućivali. A ova priča KK Camerun vs KK Nigeria mi je debilna na kvadrat. Nikad nisam brojao krvna zrnca igračima, ne zanima me ko je odakle, dok god gine za dres Zvezde. Najsvežiji primer JBIII. Da je nešto trulo u Zvezdi, trulo je i to je očigledno, a od Grobara nećemo sigurno očekivati da nas teše već da dodatno drmaju merdevine. Drmali smo i mi njima. 

Edited by Sinnerman
Posted

Raspored - faktor koji ima 0% uticaja na ishod sezone.

Možemo kreunuti sa 8:0, ako su nam Vuk i Čivava plejmejkeri to ćemo osjetiti u krajnjem plasmanu. Kao što smo nakon kupa dobili po guzici iako smo bili u odličnoj poziciji.

• Like 3