Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, JPM said:

Ako je ta priča tačna, da su se dogovorili a onda Marko tražio više, Drčelić je postupio ispravno. Ali ja moram da budem uzdržan jer ne mogu da znam celu priču.

Marko nije trazio vise, vec je dobio vise od Armanija. Misko je sam rekao da se pojavilo par klubova sa mnogo mnogo vecom ponudom i da nije bilo realno da Zvezda isprati. 

Edited by pilif88
Posted

Nikad se nisu oni dogovorili. Da bili su na veceri zajedno, na koju ga je pozvao Drcelic. I pricali o tome ali ostalo je da se saceka kraj sezone pa da Marko vidi sta ce. 

On nije bio za povratak u Srbiju, a nakon tog sastanka sa Drcelicem bio je u fazonu kako covek koji nema pojma o kosarci vodi klub. 

• WOW 1
Posted
38 minutes ago, pilif88 said:

Marko nije trazio vise, vec je dobio vise od Armanija. Misko je sam rekao da se pojavilo par klubova sa mnogo mnogo vecom ponudom i da nije bilo realno da Zvezda isprati. 

Ja nemam problem i da je bio euro vise, a da je on otisao u Milano. Imam problem, jer se dogovorio sve sa nama, a onda nije ispostovao dogovor iliti mi smo mu bili sigurica, pa ako ne bude imao nista bolje dobri smo i mi. I zato nemam problem, ako klub dogovori sve sa Nedovicem, a posle se predomisli. Ocigledno je sve postalo biznis i rec nije bitna.

Posted
3 minutes ago, Igor_ said:

Nikad se nisu oni dogovorili. Da bili su na veceri zajedno, na koju ga je pozvao Drcelic. I pricali o tome ali ostalo je da se saceka kraj sezone pa da Marko vidi sta ce. 

On nije bio za povratak u Srbiju, a nakon tog sastanka sa Drcelicem bio je u fazonu kako covek koji nema pojma o kosarci vodi klub. 

Nije Miško baš tako preneo 🙂 E sada...

• Like 1
Posted

Ali zato je otisao u Milano gde Djordjo drzi kosarku u malom prstu.

Posted
18 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Jake frustracije sto je covek otiso za boljom ponudom (nije bolja ponuda samo nova, a i to je dobio vise tamo), pre nego da se valja po ovom blatu u Srbiji. Opusti se druze, ako ne dodje do nekih promena u nasem okruzenju, srbina u nasem dresu ces gledati samo ako puste reprizu neke utakmice. 

• Like 2
Posted

Jake frustracije sto je covek otiso za boljom ponudom (nije bolja ponuda samo nova, a i to je dobio vise tamo), pre nego da se valja po ovom blatu u Srbiji. Opusti se druze, ako ne dodje do nekih promena u nasem okruzenju, srbina u nasem dresu ces gledati samo ako puste reprizu neke utakmice. 

Nisi procitao sta sam napisao. Za euro vise bih igrao u bilo kom drugom klubu, jer je to sve sto ce zaraditi u karijeri.  Ovde je samo prica kako je to uradio, a kao veliki je zvezdas, a sada posle svega potencira da je poceo u Partizanu, malo mi je to bljak.

Sto se tice srba, ja sam prvi bio da se ostave Nedovic i Mitrovic. Neda nije mogao, jer na njegovoj poziviji Kenan nije hteo da ide. 

I na kraju, ovde je svima katastrofa sta smo uradili domacim igracima, a ok je sto su ti veliki zvezdasi trazili velike pare da dodju i to je kao ok. I posle se kuka preko raznih portala sto mi necemo igrace sa 40 godina, a komsije niko da pomene. Inace doveli smo umesto igraca od 40 godina par mladjih i perspektivnih, pa neka se dokazu.

Posted
4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

I na kraju, ovde je svima katastrofa sta smo uradili domacim igracima

Šta ima tu da bude katastrofa i kome?

Iscijedili smo suvu drenovinu iz njih, zadržali smo ih puno duže nego što smo trebali, isto važi za pojedine koji su još tu.

Jedino što je loše jeste što ih nismo zamijenili nekim novim snagama, koji bi možda sad imali neke solidne role uloge. Probali samo sa Lazarevićem koji realno nije talentovan za ovaj sport.

• Like 1
Posted
43 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Da ga odvedeš na fudbal, pa na konjičke trke pa na Formulu 1, ne bi primetio razliku. Sedeo bi onako u prvom redu i blenuo u prazno.

• Ha-ha 1