Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Partizan je jednu od jacih stvari uradio kad su se posvadjali sa miskom. Ok pomirili su se kasnije, ali su se okrenuli trzistu, a ne da im misko uz teskase uvaljuje svoje poluproizvode. Mit je da misko drzi sve igrace u evropi, zapravo misko je vrlo konzervativan kao mi, retko uzima rukije, uglavnom su to oprobani igraci na svim nivoima kvaliteta.

Odjebati ga i okrenuti se struc i skautingu, a igraca ima i uvek ce ih biti.

• Like 2
Posted

Uspeli su na kraju da sjebu i Fener, i dobiju vise para od Dubai-a, ako je cilj odugovlacenja i flertovanja sa drugim ekipama bilo ovo onda im svaka cast.

Najjace od svega je sto me njegov odlazak nije potreso ni 1%, daleko mu lepa kuca. 

Otezavajuca okolnost nam je sto je i Fener u potrazi za centrom opet. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)

Filipa mi nije žao ni najmanje, nezreo dečko potpuno, a opet nije toliko dobar košarkaš da mu se to zanemari

Vasu nisam ni očekivao on je u svom svetu, ako je dobio najveći ugovor u evropskoj košarci onda mu se zaista nema šta zameriti čak ni najtvrdokorniji među nama

Gudure može da mi bude žao jer je on najviše "naš" ali i on dečko dobio ponudu najorganizovanijeg kluba u Evropi, ima 30 godina, zna se u koliko godina je došao npr Teo pa se svršavalo u gaćice, tako da i da dođe nakon Armanija sve super, a opet ne krivim ga ne bih se ni ja vraćao u ćacilend od države trenutno

Edited by Filbi
Posted
6 hours ago, Nate said:

Odjebati ga i okrenuti se struc i skautingu, a igraca ima i uvek ce ih biti.

Nemamo skauting, otud i tolika povezanost sa Miskom.

Ne treba nikog odjebati, samo treba definisati i braniti svoj interes., Misko to radi, a mi romantiziramo sa njim. Glupo.

Inace, da vas nasmejem malo, sinoc na vest o Petrusevu na mozzart sport, jedan, ocigledno grobar, prilicno tup, napise komentar, parafraziram: "Naravno da neće Petrušev u klub bez tradicije" misleći na Zvezdu. I ode u Dubai koji postoji manje od 2 godine.

• Ha-ha 2
Posted

@Mile1 ne znam sto se ljutis. Evo i ja sam ispao na televizor. Nista strasno 🤣

Inace Djordje, ako citas ovo, a verovatno citas, odrasti decace 🙂 a i naljutice se @Don Dusko sto si reprodukovao njegovo umetnicko delo, a njega nisi naveo kao autora 🤣

• Ha-ha 11
Posted

I ja sam ubeđen da su naši od prvog momenta znali da Filip ne ostaje i da je zbog toga odmah dogovoren Rivero, a sve ostalo je klasično prodavanje magle i mazanje očiju širokom navijačkom auditorijumu

• Like 6
Posted

Biće zanimljivo videti Filipove brojke u Dubaiju. On je i u prvom i drugom mandatu kod nas imao sreće da smo napadački truba i sem Vildoze i Nedovića (obojica uz povrede) u prvom mandatu i ovog bućkuriša u drugom mandatu, on je imao manje više odrešene ruke u napadu i loptu kad god poželi. Sad ide u roster gde neće biti tako. Sa pozitivne strane, malo će ga manje smarati za odbranu.

Očigledno da je ovako najbolje za sve. Svakako Filipu ne treba zviždati kad dođe. Nije on naše vlasništvo. Kao što ni mi nismo smeli da budemo njegov talac. Ugovorni odnos koji nije produžen. Ja to tako gledam. Nula emocija u svemu imam. 

Plus ono što sam napisao neki dan, uz ovakav roster i sa idejom da imaš igrače za koje znaš da imaju poene u rukama, Filipov forte ne bi toliko dolazio do izražaja a onda bi na postojeću nervozu i razmaženost došla nova tura istog. Pa to ne treba ni njemu a bgm ni nama.

A pošto smo hteli da pljunemo obeštećenje braći plus Filipu da damo silne novce, sad nek se uprava vadi kako zna i ume. Mada me ne bi čudilo da je deo tih para već otišao na Rivera i da nam se smeši još jedan bek do početka sezone. A za ostalo doselekcija kad budemo videli gde škripi kad Sfero popije nogu posle 1:4 starta u EL.

• Like 12
Posted

Све ово што се дешава, добар је показатељ да је одлука да се склоне Човићеви домаћи играчи била добра.

Велика је штета што су неки од њих Звездаши, и као такви одлучили су се да подгревају масу која верује да се нешто дешава унутар клуба.

Не дешава се ништа, само сте добили захвалнице јер су Нвора, Монеке, Картер и Оџелеј у овом тренутку бољи играчи од вас.

Вероватно су поједини мислили да до 40. године треба да играју у Звезди за 500 хиљада, јер су заслужни за нешто. Уосталом, читамо и коментаре... Доста се потенцира да су људи незахвални.

Чиме сам ја то незахвалан, што желим да у клубу за који навијам не игра 7 35-годишњака који више немају где? Што су пре 7 година дали Звезди то што су дали. Хвала им на томе.

Не живим у 2017. него идем ка 2026.

• Like 25
  • Thanks 7
Posted

Mnogo se pisalo o situaciji sa Filpom Petruševim – šta se zaista desilo?

„Da se ne protumači pogrešno i da ne komplikujemo i stvaramo prostor za razne spekulacije. Hvala Filipu na svemu što je dao Zvezdi, hvala i na iskrenoj želji i obećanju da će ostati. Mi smo sve što je bilo do nas učinili, dogovorili se i da platimo obeštećenje. Međutim, postoje neke stvari koje su se u međuvremenu pojavile, na koje ne možete da utičete. On ide dalje iz nekih svojih duboko ličnih i porodičnih razloga u koje ne bih ulazio, ali moram da poštujem tu odluku i neću ga osuđivati zbog toga”.

Jedini ispravan stav što se tiče Petruševa. Mogu samo reći da mi je drago što je ovo zvaničan stav kluba. Slično je rekao i za Micića i Gudurića. Jednostavno nije se moglo parirati finansijskim ponudama Hapoela i Olimpije.

Vasa Micić i Marko Gudurić – da li je klub slao zvanične ponude i koliko je uopšte bilo realno da se ostvare njihovi transferi u Zvezdu?

„Biću vrlo kratak i precizan. Želeli smo i jednog i drugog, bili spremni da pređemo crvenu liniju u materijalnom smislu, ali to nije bilo praktično ni blizu onoga što su dobili u Milanu i Tel Avivu. Moj zadatak kao Predsednika Kluba jeste da omogućim u takmičarskom smislu najjači mogući tim, ali vodeći računa o nekim razumnim ciframa za nas i stabilnom životu kluba. Momci su izabrali ono što je najbolje za njihove porodice i njihove karijere, tako da im želim puno sreće i sportskih uspeha”.

• Like 19
  • Thanks 1
Posted

Preteko me Knipex. Odličan stav Drčelića. Umereno i odmereno. Nema potrebe za pasioniranim izjavama i poletanjem u nekakvu kuknjavu. Idemo dalje.

Opet ću da ponovim, možda po peti put. Prelazni rok je dobar, osim što smo dovođenjem Rivera malo skočili sebi u stomak. Tu je trebao da bude doveden starter. Ostalo je ok. Još bek i bombonica.

1 minute ago, Clash said:

Nema promil šanse da je dr.Čelić sam sklopio ovoliko i ovakvih rečenica.

Ne liči mi na Čovketov stil.

• Like 5
Posted (edited)

Od svega sto je napisano da je rekao,jedino sto smatram vaznim je da je Plavsica pomenuo u istom kontekstu sa Miljenovicem,Radosevicem,Stojanovicem...Ako nam u klubu ostane centar od 28 godina kome je vrh karijere biti rezerva u Eurokupu,dzaba smo krecili.Neka  Misko i njega vodi u Dubai.

Edited by liv7
  • Like 1
Posted

načitao sam se u prethodnom periodu toliko laži, neistina, poluinformacija, da mislim da bi na početku priprema imali 50-ak igrača u sastavu“.

Drčela brate, imaš pod ugovorom 20+ komada jebo ga bog :lol_2:

Trener sa stručnim štabom izrazi svoje želje u dogovoru sa Milanom Tomićem i Milanom Dozetom, moje je da dam „zeleno svetlo“ što se tiče finansija.

Je l ovo znači da Bagzi prelazi na zasluženu funkciju mačke Ljubice?

• Like 1
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Ma nije Čovketov stil, Čovke sve svoje izjave može bez problema da odradi u video obraćanju. Tu su godine iskustva u politici i na tv-u.

Drčelić verovatno ima ovakve stavove ali ne može da uobliči rečenice ovako ni blizu sam.  

• Like 3
Posted

Imam ja jedno pitanje u vezi otkupne klauzule za Petruseva, koliko se secam OLY je odredio cenu oko milke za njega, Zvezda je bila spremna da plati, a one je na kraju zavrsio u Dubaiu placajuci duplo manji otkup sam.

E sad, da li je u pitanju klasicno bratsko uvaljivanje od strane Grka u prvom slucaju ili je to bio pokusaj da se izmanipulise javnost a da se pola novca od otkupnine negde smulja ? Koliko god da doniraju novca i sa jedne i sa druge strane i koliko god da je kosarka na ovom nivou koji mi igramo neprofitabilna, opet moze da se iskoristi da se neki novci properu i stave u legalne tokove.

Posted
8 minutes ago, JPM said:

Preteko me Knipex. Odličan stav Drčelića. Umereno i odmereno. Nema potrebe za pasioniranim izjavama i poletanjem u nekakvu kuknjavu. Idemo dalje.

Opet ću da ponovim, možda po peti put. Prelazni rok je dobar, osim što smo dovođenjem Rivera malo skočili sebi u stomak. Tu je trebao da bude doveden starter. Ostalo je ok. Još bek i bombonica.

Ono što mi svi, uključujući mene prvog, ne želimo da vidimo i prihvatimo je to da je taj Rivero doveden očigledno da bude prvi centar

• Like 2
Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Ono što mi svi, uključujući mene prvog, ne želimo da vidimo i prihvatimo je to da je taj Rivero doveden očigledno da bude prvi centar

Ja sam to odmah rekao da je tako, samo mislim da je to greska, da on nije za startera.

• Like 1
Posted

@TripleJ Prema onome što je juče rečeno a nakon ovog Drčelićevog intervjua, verovatno je Olimpijakos probao da izvuče maksimum novca jer smo mi toliko zagrizli da moramo imati Srbe u timu, pa kad im nije prošlo, onda su aterirali na realnu cenu. I ta priča da će je Filip sam platiti je bullshit, naravno.

Mene nešto zanima sad, video sam i sinoć par opaski. Jel ljudi ovde na forumu shvataju da Olimpijakos nije bratski klub Zvezdi (nije da bi to nešto i značilo u moderno doba biznisa), već da su NAVIJAČI bratimljeni? Jel to ulazi u glavu prosečnom posetiocu ovog foruma? Prema tome, zajebite te zajedljive komentare pune sarkazma o bratskim klubovima. To nije tačno.

• Like 4
Posted
10 minutes ago, NMX said:

Je l ovo znači da Bagzi prelazi na zasluženu funkciju mačke Ljubice?

Idiom sa konja na magarca odlazi u zasluženu penziju, od sada je sa mačke na Bagzija u mom rečniku.

• Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, Clash said:

Ma nije Čovketov stil, Čovke sve svoje izjave može bez problema da odradi u video obraćanju. Tu su godine iskustva u politici i na tv-u.

Drčelić verovatno ima ovakve stavove ali ne može da uobliči rečenice ovako ni blizu sam.  

Verujem da je tako. 

Samo što bi u ovakvoj situaciji lažni košarkaški radnik sipao otrov prema igračima koji su ga odbili (kao što je radio u prošlosti u svakoj situaciji), tako da treba pohvaliti i ovakve poput Drčelića kad su krenuli drugim putem i preskočili jeftini sns populizam prethodnika. 

• Like 8
Posted

Ne znam kojeg Plavsica su oni u Besiktasu gledali. Izgledao je isto kao u Zvezdi, samo sa vise minuta.

Iskoristio je priliku tako sto se pojavio na parketu. Inace ga je Izundu pojeo u plejofu. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, LevonKendal said:

Ne znam kojeg Plavsica su oni u Besiktasu gledali. Izgledao je isto kao u Zvezdi, samo sa vise minuta.

Iskoristio je priliku tako sto se pojavio na parketu. Inace ga je Izundu pojeo u plejofu. 

Uračunaj i da je igrao na nižem nivou nego što je Evroliga. Čak i Evroligaši iz Turske igraju relaksiranije tursku ligu. Tako da je to tačno, prvo imao je više minuta pa je i logično da je imao bolji učinak, a i igrao je slabije takmičenje.

Dakle, naš problem je što imamo Rivera i Izundua koji su ok kao bekap, i Plavšića koji nije ni za to. I dalje ne znamo o Bokiju ništa. Baš teška situacija za predikcije. Deluje ovako na prvu loptu da je RIvero malo panična kupovina kako ne bismo ostali i bez njega i bez Filipa. Ali ajde, videćemo.