Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

A i ovo oko Dubaija i Petruseva nema bas mnogo smisla, cisto sumnjam da ce zavrsiti tamo tj. da je bilo ikakvih pregovora. Potpisali su Zaitea, Kabengelea i Kamenjasa, samo im jos Fikica fali.

Btw, "Sportissimo" prenosi da je za sutra zakazan sastanak uprave i Filipa nakon cega se sve biti poznato. Znam da nisu na listi kredibilnih izvora, ali mozda ih vredi uzeti u obzir za istu nakon sto su prvi najavili potpis Radosica jos 9. jula, pre nego sto je bilo gde pomenut... 

Posted

Čovek je jasno napisao "razmišljalo se i o Milutinovu", nije rekao da smo pregovarali.

To je neki ovakav scenario: vuče nas za nos ovaj mali Petrušev, premišlja se, šta ćemo sad? Nemam pojma, ko još ima od centara da bi valjao? A Milutinov, šta mislite o tome? E, super predlog, aj samo prvo da pitamo Delije da li je to ok. Halo, Peđa, je l' ok da pričamo sa Milutinovim...da, znam, znam... dobro, dobro, nećemo, nego samo sam hteo da proverim. E, ipak nećemo Milutinova...

Posted
Just now, MarioKempes said:

Čovek je jasno napisao "razmišljalo se i o Milutinovu", nije rekao da smo pregovarali.

To je neki ovakav scenario: vuče nas za nos ovaj mali Petrušev, premišlja se, šta ćemo sad? Nemam pojma, ko još ima od centara da bi valjao? A Milutinov, šta mislite o tome? E, super predlog, aj samo prvo da pitamo Delije da li je to ok. Halo, Peđa, je l' ok da pričamo sa Milutinovim...da, znam, znam... dobro, dobro, nećemo, nego samo sam hteo da proverim. E, ipak nećemo Milutinova...

Jel mu neko rekao da je Milutinov produzio ugovor prije nego usao u razgovore sa Pedjom?

😃

• Thanks 1
Posted

Totalno razumem Vasu, prica je mnogo komplikovanija nego sto je ljudi predstavljaju i njegova u sustini ima smisla, novac je bio faktor, ali je bilo i mnogo drugih faktor. Razumem i Gudurica, momak je i sam iznenadjen ugovorom koji je dobio. To je nesto cemu vi niste mogli nikako da parirate. 
Medjutim odluka Filipa Petruseva je u najmanju ruku glupa. Pare koje je dobijao su odlicne, uloga u ekipi najveca moguca, koncepcijski niko ne moze da mu ponudi nista ni slicno onom sto mu je ponudila Zvezda. 
Prosto ne mogu da verujem da covek bira po ko zna koji put duplo losije resenje za svoju karijeru. Nije mi jasno sta je po sredi, ali zdrav razum mi ne dozvoljava da prihvatim da neko namerno sabotira svoju karijeru. 

• Like 9
Posted
45 minutes ago, suptil said:

Katastrofa.  Vlada Srbije treba da uvede privremene mere u Zvezdu posle svega ovoga:lol_2:

Stiže misteriozni privremeni upravnik

download.png

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 27
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Jel mu neko rekao da je Milutinov produzio ugovor prije nego usao u razgovore sa Pedjom?

😃

Ljudi idu po prioritetima, ugovor je manji problem. Prvo se pita Peđa, pa onda se ide dalje😜

Posted
3 minutes ago, fradler said:

A i ovo oko Dubaija i Petruseva nema bas mnogo smisla, cisto sumnjam da ce zavrsiti tamo tj. da je bilo ikakvih pregovora. Potpisali su Zaitea, Kabengelea i Kamenjasa, samo im jos Fikica fali.

Btw, "Sportissimo" prenosi da je za sutra zakazan sastanak uprave i Filipa nakon cega se sve biti poznato. Znam da nisu na listi kredibilnih izvora, ali mozda ih vredi uzeti u obzir za istu nakon sto su prvi najavili potpis Radosica jos 9. jula, pre nego sto je bilo gde pomenut... 

Kabangele još nije ozvaničen. Možda nije još njihov. 

Posted
29 minutes ago, srlepajce said:

Ne mislim da su ga svesno busili 

Stekao sam utisak da igraci ne znaju sta trazi od njih. Citavu sezonu nije bilo podeljenih uloga, sve s brda s dola.  Kalina i Petrusev su bili najnervozniji uz naravno Tea kome je ova situacija trener-ortak najvise stetila.

Ne moze niko da me ubedi da Rokas koji je igrao 30+ min u prethodnoj sezoni dodje do nivoa Stefana Lazarevica a isti taj Sfero ga je produzio. Da jedan Dobric nema bas nikakvu ulogu a daleko od toga da je takav raspad.

Sfero je tu dve godine i ja evo nemam blage veze koji je njegov sistem. 

Delim utisak. 

Nisu bile podeljene uloge na najbolji nacin, od Rokasa i Dobrica ispadose defanzivni specijalci. Ajde ovaj prvi i nekako iako nije projektovan za tu ulogu ali Dobric nikada nije vazio za takvog. Tu treneru dosta zameram, sto nije bio istrajan kod uprave i jasno im stavio do znanja sta mu treba, vec se prilagodjavao postojecem stanju.

Generalno, deluje da imamo kao klub veliki problem da se uzdignemo iz nekog low/mid-tier kluba u  nesto vise, obzirom na to koliki je budzet. Ti klubovi koji uspeju da se uzdignu imaju nesto posebno, sistem, kontinuitet, trenera... Kod nas, slabo sta od toga da ima (za sada). To su stvari koje se uce vremenom a mi smo tek negde na pocetku tog procesa ucenja, zato je toliko i frustrirajuce. Tumaramo bez jasne vizije, nadajuci se da ce iz kvantiteta da proistekne neki kvalitet, nesto slicno kao i FK. A potrebno je samo imati u klubu ljude koji znaju kako treba da se radi ili koji imaju iskustva rada na najvisem nivou

• Like 1
Posted

Hahahah Milutinov koji je pevao Zvezdinu pesmu na slavlju sa Olimpijakosovim navijacima i dao dusu svakog leta nasoj reprezentaciji, ne moze da dodje zbog šake ćacija na severnoj tribini? Da smo pametni prvo kolo sa Armanijem da ih izbacimo iz hale

• Like 18
  • Love 3
  • Thanks 1
  • WOW 1
  • Pumpaj! 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Kakva nas mucna sezona ocekuju, nikad nisam imao ovakav osecaj u julu mesecu, al ovaj klub sa ovakvom upravom i strukom na celu klubu i nije nista bolje zasluzio i neka su ih svi moguci odjavili…

• Like 2
Posted

Ode Brown a nama i dalje novi klupski autobus ima manje sedišta od trenutnog rostera.

Valjalo bi Jaga staviti pored vozača, na pomoćno sedište.

• Like 3
  • Ha-ha 8
Posted
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Zvuči kao prava stvar za dodati na ovaj naš roster.

Naravno da nije, ali kao da imamo neki izbor.

Nema na tržištu ni 2-3 igrača na toj poziciji, a da sigurno mogu da prave neku razliuku u EL.

Posted
11 minutes ago, Jeremija123 said:

Nisam siguran, pravi im ozbiljna sranja već dugo. 

Ko nacrtan za nas.

Posted

Овај видео је некако универзалан за нашу трансфер политику, на место Саше Јанковића можете убацити по жељи Ривера, Јага или кога год већ хоћете.

Posted
1 minute ago, NMX said:

Ovo mesto je najčešće rezervisano za turističkog vodiča.

Javlja mi se da će Moneke prvi snimak za društvene mreže slati iz nekih kukuruza.

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
5 minutes ago, NMX said:

Ode Brown a nama i dalje novi klupski autobus ima manje sedišta od trenutnog rostera.

Jaga u krilo😀

• Like 1
Posted

Jeste da se ponavljam ali u kom ludilu zivimo smatram da ce svaki domaci igrac koji moze da ode preko grane za razumne novce bar razmotriti ponudu ako ne zapaliti

Pokusavam ja kao nesto da se lozim na prelazni rok i narednu sezonu ali ne ide 

Posted (edited)

Kada pajvanima daš franšizu od 20-25 milki po sezoni naravski da se "worst case" scenarija redjaju u nizu.

Svakom po meri. 

Edited by Wingwalker
Posted

Uhvatili ste se tog Rivera kao da nema noge i ruke čovek će biti dobar kao drugi centar, mnogo bitnije je ko će biti na beku i ko će biti prvi centar

• Like 3
Posted
Just now, Sasha said:

Uhvatili ste se tog Rivera kao da nema noge i ruke čovek će biti dobar kao drugi centar, mnogo bitnije je ko će biti na beku i ko će biti prvi centar

Samo što su velike šanse da taj Rivero bude 1. centar. 
U tome je problem

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Sasha said:

Rivero, tu i jeste problem

• Like 6