Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Šalu na stranu. Zaboravio sam malopre da napišem, ali povodom Micića bih voleo da se dve stvari NE dese.

1. Voleo bih da ne dolazi sa 35 godina, to sam napisao, ali ono što nisam je...

2. Voleo bih da ne bude vređan kada Hapoel dođe u Beograd. Zaista bih to voleo, jer ovaj njegov potez nema veze sa nama, niti je ičim pokazao nepoštovanje prema nama.

• Like 15
Posted (edited)

Baš razočaravajući izbor kluba za Vasilija,ne povezujući to sa nedolaskom u KKCZ.Jer sam od početka znao

da je to teška priča i nerealna skroz.

Od pomenutih Reala,Fenera,Olimpijakosa....izabereš Hapoel.

Ok lova igra ulogu,sve stoji,ali zar si malo do sad zaradio da moraš za neku paru više ići u Bugarsku praznu halu,

da igraš za Hapoel .Nema tu gospodo nikakvih motiva sem finansijskih.Pričati o bilo kakakvom pritisku ili pak opustenciji,

ili nečem trećem ne pije vodu.

pare,pare ,pare...mojoj duši napaćenoj samo pare fale....beše onomad jedna pesma.

Baš me dečko razočarao.

Sad valjda možemo da se fokusiramo na dovodjenje jednog beka mamojeba,koji bi digao plafon ekipi.

I da se "mučeni" i neodlučni Filip napokon odluči da li će piškiti ili kakiti i da znamo na čemu smo.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Čočo said:

A danas će biti i malo zanimljivosti. Danas izlazi kalendar utakmica za novu sezonu Evrolige. Da vidimo hoće li Janis biti bivši nakon prva četiri kola ili će da pretekne. 

Mislis da vidimo koliko ce banovanih biti tokom prva 4 kola

Posted

Кад већ спомињете те делове Србије где се навија за Звезду, скоро сам био на Косову и Метохији, дружио сам се са клинцима у Великој Хочи и буквално свако дете навија за Звезду, показивао сам им слике са неким играчима и из фудбала и кошарке мало је рећи да су били одушевљени. Недовића и Боломбоја највише воле.

• Like 23
  • Love 10
Posted
6 minutes ago, Zadnji vezni said:

Baš razočaravajući izbor kluba za Vasilija,ne povezujući to sa nedolaskom u KKCZ.Jer sam od početka znao

Ok lova igra ulogu,sve stoji,ali zar si malo do sad zaradio da moraš za neku paru više ići u Bugarsku praznu halu,

da igraš za Hapoel .Nema tu gospodo nikakvih motiva sem finansijskih.Pričati o bilo kakakvom pritisku ili pak opustenciji,

pare,pare ,pare...mojoj duši napaćenoj samo pare fale....beše onomad jedna pesma.

Baš me dečko razočarao.

Sad valjda možemo da se fokusiramo na dovodjenje jednog beka mamojeba,koji bi digao plafon ekipi.

I da se "mučeni" i neodlučni Filip napokon odluči da li će piškiti ili kakiti i da znamo na čemu smo.

Izdrži legendo, kontaktiraće te sledeći put oko transfera pa da se dogovorite, nadjete neki kompromis.

• Like 2
  • Tuzno 1
  • WOW 2
Posted

Eto zašto se čekalo na ozvaničenje igrača koji su odavno završeni. Šta može da smiri Ciganiju u ovom trenutku ako to nije igrač sa frizurom grba Zvezde.

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
1 minute ago, Čvarkov said:

Eto zašto se čekalo na ozvaničenje igrača koji su odavno završeni. Šta može da smiri Ciganiju u ovom trenutku ako to nije igrač sa frizurom grba Zvezde.

Da počine harikiri. 

Edited by Čočo
Posted (edited)
5 minutes ago, Clash said:

Izdrži legendo, kontaktiraće te sledeći put oko transfera pa da se dogovorite, nadjete neki kompromis.

Verovatno je tebe znalca kontaktirao pa se odlučio za ovaj korak.

Jel ovo gore trebalo da bude nešto duhovito ili si nešto drugo hteo?

Ako je ovo prvo,nije ti pošlo za rukom,ako je nešto drugo preskoči upise koji ne idu u skladu sa tvojim prefinjenim mišljenjem.

Sportski pozdrav!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
  • Love 1
Posted
35 minutes ago, berti said:

Onda neka i Zvezdin rezon bude samo posao

Uprava kluba mora jedino ovako da rezonuje, nikakve emocije nikakvi nacionalizmi. Samo dovesti najbolje što možeš za pare kojima raspolažeš.

• Like 6
Posted

Nadam se samo da im se više neće pevati "vrati se u Zvezdu Gudura" ili "vrati se u Zvezdu Miciću". Zatvorili su sebi vrata po meni ovim potpisima. Kod nas ne bi imali mnogo manje ugovore nego u klubovima u kojima su sada, siguran sam. 10-15% manje verovatno. Siguran sam da bi velika većina foruma promenila svoj trenutni posao da ga traži Zvezda za 15% manju platu. Oni očigledno ne vole klub kao i mi. I to je okej, samo nemoj da se busaju u prsa da su veliki cigani, kad to nisu. I nadam se da neće biti toliko mali ljudi da izmuzu naš voljeni klub u 34-35. Ono naše, kad ponudimo ugovore koje niko drugi u Evropi ne bi, primer Nedović. Ne treba ih vređati, da ne budem pogrešno shvaćen. Sve najbolje u nastavku karijere obojici, ali od mene ovacije u hali dobiti neće! A nadam se ni od ostatka hale.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Zola said:

samo nemoj da se busaju u prsa da su veliki cigani

Pa i ne busaju se. Za Vasu nisam nikad ni čuo da je naš, ni od njega ni od drugih, a Gudura je prilično skroman u svom Zvezdaštvu iako za njega mislim da je naš, ali ne kao Dobrić ili Kalinić.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Uprava kluba mora jedino ovako da rezonuje, nikakve emocije nikakvi nacionalizmi. Samo dovesti najbolje što možeš za pare kojima raspolažeš.

Tako bi trebalo da bude, ali... Ono saopstenje delija, koje je kasnije demantovano, tako lepo opisuje politiku naseg kk da sam ubedjen da je namerno pusteno kao lakmus papir. Takodje je tako karakteristicno za one koji sebe zovu najvernijima. Baljezganje neko, kontriranje, borba sa vetrenjacama, izmisljanje neprijatelja, nekakvo kvazi srpstvo...

Posted

Meni Vasa uopste nije razocarenje, ne vredi te pare koje je dobio i sa tim nemam problem. S druge strane Guduric mi je bas razocarenje, na vise strane je isla prica da smo nudili najveci ugovor u nasoj istoriji i on ode u Armani. Sve najbolje u daljoj karijeri, ali da se vise ne prosipa prica o ljubavi prema Zvezdi i pevanju navijackih pesama na zagrevanju. I opet uvek treba romantizovati lik i delo Nikole Kalinica.

• Like 8
Posted
17 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Кад већ спомињете те делове Србије где се навија за Звезду, скоро сам био на Косову и Метохији, дружио сам се са клинцима у Великој Хочи и буквално свако дете навија за Звезду, показивао сам им слике са неким играчима и из фудбала и кошарке мало је рећи да су били одушевљени. Недовића и Боломбоја највише воле.

Kad sam bila na letovanju u Crnoj Gori, u jednom mestu između Herceg Novog i Kotora sam videla grafit "ovo je grad navijača Zvezde". Zaboravih da slikam :classic_smile:

Posted

Uuuuuh! Koliko mi se povraća od izjava u fazonu " sns klub , sns novac " , " loša sredina" , "loša atmosfera" .... Ja sam svih ovih mesecivi na protestima i na blokadama, i u Beogradu i u svom mestu u organizaciji ali muka mi je više od tih objava kao da je u IZRAELU , ŠPANIJI , ITALIJI , GRČKOJ ... Sve čisto i pošteno. Klubove vode sve pošteni i ugledni građani... Nema utaje poreza. Nema kriminala.  Sve živo lepo bajno i legalno. 

Pa onda i ove poruke "neću više sezonsku da uzimam" , "mnogo manje mi je draga ova Zvezda" ...

Pa uredu je kolege, vaša stvar. Nemojte da kupujete, nemojte da pratite...  Crvena Zvezda je veća i od vas i od SNS bagre i od svih igrača. 

Vasa Micić je Zvezdaš - provereno. Nije došao , velike novce dobio. Nemam problem sa tim samo kao i većina, nemoj mi dolazi sa 35 godina. Ne treba mi.

Gudurić je možda i mogao da nas razmotri više na neki način. Ne znamo detalje, niko od nas ne zna. Neću da ga vređam samo i on nemoj nam dolazi sa 35 kad nema gde. Za razliku od Micića , njega Zvezda jeste stvorila i gurnula u orbitu. Makar u izjavama može da bude malo svesniji toga. Za njega mi malko žao , za Micića uopšte. Preplaćen je i pokazaće vreme to što mislimo pojedini i ja sa njima. 

• Like 10
  • Tuzno 1
Posted

@StiviKivi To se naravno misli na trenutnu rukovodeću strukturu kluba i zaista je tako. Gomila nesposobnjakovića, sitnih ili krupnih muljatora, koji o košarci pojma nemaju, a date im ogromne pare u ruke da zamajavaju i mažu oči narodu.

Niko od nas ne kaže da je to Zvezda, ali je takva situacija sad.

Posted

po meni srećom smo izbegli taj metak zvan Vasa. idemo dalje. Kao i kolegi iznad žao mi je da Marka nismo doveli mada sam mišljenja da smo to mogli učiniti.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Zadnji vezni said:

Baš me dečko razočarao.

Jedino sto je razocaravajuce je to sto Vi ,koji bi navodno umesto 6 miliona evra godisnje od recimo Hapoela izabrali 2,5 od Zvezde zarad neke ljubavi, nemate kosarkakaskog talenta da to i dokazete. 

Sto bi nas narod rekao, lako je tudjim gloginje mlatiti.

U toj praznoj dvorani mu makar nece ebati sve po spisku posle 2 greske, kao sto bi u punoj areni......sve je stvar izbora

• Like 3
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted

ja sam bio za spasu za taj neki 10/3 ugovor koji se pominjao

da bude taj franchise igrac za nas pa da vidimo sta moze

jer drugog takvog je tesko naci, a za nas i prakticno nemoguce

ali ako mu neko drugi daje 1,5-2x vise - nije vredno toga

okrenuti se igracima preko bare

• Like 1