Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, JPM said:

Znaci ozvanicicemo Rivera sutra.

Mrzi me da poredim statistiku ali iz glave mi deluje da Luka Mitrović ima više skokova, asistencija pa i poena po utakmici u EL od ove frizure. Samo poredim što bi rekao guru..

• Like 3
Posted (edited)
47 minutes ago, mister-no said:

Mrzi me da poredim statistiku ali iz glave mi deluje da Luka Mitrović ima više skokova, asistencija pa i poena po utakmici u EL od ove frizure. Samo poredim što bi rekao guru..

Rivero ima više poena i ukradenih a Mitrović skokova i asistencija. Rivero je bolji i u ukupnom indeksu. Ali sve je tu za nijansu jedan od drugog. Kao što onomad rekoh, kubanski Luka Mitrović. 

Screenshot-20250713-103720-com-huawei-br

Screenshot-20250713-103737-com-huawei-br

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted

Kako uopste dodjes na ideju da potpises Rivera? Ja prosto ne mogu da prihvatim da neko ko se bavi kosarkom na najvisem nivou u evropi i ima iznadprosjecan budzet za ekipu i ima bekap poziciju u vidu Izundua potpise ovog bezveznjaka?

• Like 14
  • Thanks 1
Posted

Prethodne sezone nisam kupio sezonsku a neću ni ove. Već sada nemam želju uopšte da gledam ovu skarabudževinu. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Nemojte da nam bude neugodno ako Rivero pokida kod nas. Ne sećam se da smo skoro nekog stranca dočekali sa toliko negativne energije. Ne kažem da će se to izvesno desiti ali apriori smo ga proglasili promašajem. 

• Like 4
Posted (edited)

Nego jel znamo plate za Cartera, Nworu, Ojeleyea, Monekea, Izundua?

Pitam zbog jednog admina koji za visinu platu uzima da je opstepoznata cinjenica pisanje forumasa ovdje. 

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
1 minute ago, pavlaka said:

A navijaci Makabija bukv placu za njim.

Dajte coveku sansu...

Ovo mu dođe kao u onom vicu gde su miševi pojeli džakove sa biberom, jedu i plaču... :default_coffee:

• Ha-ha 1
Posted
21 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Nego jel znamo plate za Cartera, Nworu, Ojeleyea, Monekea, Izundua?

Nije bilo za sve. Ono što znamo: Moneke 800k, Nwora 750k (250 plaća Efes) druga sezona 1m, Carter 700k i sam sebi platio obeštećenje.

• Love 1
Posted
On 6/23/2025 at 5:38 PM, Guru said:

Pojačanje čija sveprisutnost na društvenim mrežama će definitivno dobro ići uz armiju navijača poznatih po blagoj naravi, strpljenju, razumevanju i spremnosti da u teškim trenucima pruže podršku i upute lepu reč.

Moneke.png

Tužna priča kako su ga surovi navijači Baskonije slomili hejtom na društvenim mrežama, rekli mu da je klovn i da jedva čekaju da ode... Did that affected your game? HELL YEAH!  Dalje priča kako je bio tužan svaki dan, mrzeo košarku, treninge, utakmice, sve brojke su mu pale... čak više nije ni fleksovao nakon 2+1 situacija...

Spoiler

dave-chappelle-oh-boy-vpfgrmfcmya1okhb.g

• Like 2
  • Ha-ha 39
  • WOW 1
Posted
14 minutes ago, Guru said:

Moneke.png

Tužna priča kako su ga surovi navijači Baskonije slomili hejtom na društvenim mrežama, rekli mu da je klovn i da jedva čekaju da ode... Did that affected your game? HELL YEAH!  Dalje priča kako je bio tužan svaki dan, mrzeo košarku, treninge, utakmice, sve brojke su mu pale... čak više nije ni fleksovao nakon 2+1 situacija...

Hide contents

Kod nas ce da bude uh...

Posted
6 minutes ago, Nate said:

Bas me zanima ko gleda ta pojacanja u usa. Ako se samo kuca kod miska na vrata, onda mrka kapa.

Danas gledao onaj podkast Drobnjaka sa Lukom za nba,oduševio se koliko čovjek prati i zna sve igrače,a mogu zamisliti kako to kod nas izgleda,vjerovatno ganjaju agente šta im mogu ponuditi pa od tih biraju..

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Guru said:

Moneke.png

Reveal hidden contents

Jedva čekanje da Čimo utišava virtuelne cigane kao ludi Bukari sever onomad 😄 Šou u najavi. Naučiće onu - samo uz tebe, a njih ko jebe kao Oče naš.